Gasca de Constanta *120*
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
nici un barbat nu e pregatit pentru copil... explicatzia e simpla: barbatul e un copil mare shi apoi, daca ashteptam sa avem de toate, imbatranim...copilul se face shi cu el familia sporeshte (numeric, financiar)...un copil itzi da sens in viatza , te stimuleaza succes la negocieri!!!... |
Cea mai buna constatare/apreciere/ce vreti voi.
Ps .Voiam sa mai scriu dar mama ei de tastatura ca a dat send .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
La multi ani frumosi Luca,sa te faci OM ( vb cuiva de la Dovlecei) ,sa ai parte numai de bine !
Criss-Criss bine ai venit in Gashca .
Va pup missele mele minunate,revin. Zilele astea nu prea am fost in apele mele,m-am simtit aiurea,acum sunt ca noua . Fac mancare,sauna,urmeaza sa si calc ceva hainute,deci tot sauna .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Luca! Sa cresti mare, frumos ca sa faci ravagii printe d-re!
Alinafelicitari, sa va bucurati de Luca si sa auzim cat de curand ca bb2 este pe drum.
Ghiuly sa va bucurati de mama ta, sa fie sanatoasa si iubita de cei dragi! La multi ani!
ely concediu placut in continuare!
Dana, ca bine zici in legatura cu barbatii si nu numai.
Va doresc we placut!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
cryss_cryss spune:
Dana ai dreptate....Pana se maturizeaza sotul meu,intru la menopauza.In seara asta iau taurul de coarne.Sper sa pot avea o discutie cu el(de obicei nu putem discuta normal si ne certam).
CRIXIA spune:
La multi ani LUCA!!! mami Lulu sa ai parte de bucurii din partea falcaului, sa-ti aduca fete frumoase ( si de la gradi, si de la liceu, facultate...)
Happy, La multi ani mamei tale! ....nimic nu-i mai scump k Mama.... Sa ai parte cat mai mult de sfaturile ei, de prezenta ei in viata ta, de cuvintele ei...sanatate maxima!
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Zilele astea nu prea am fost in apele mele,m-am simtit aiurea, acum sunt ca noua . Fac mancare,sauna,urmeaza sa si calc ceva hainute,deci tot sauna . |
'neatza!!!!
canicula asta ne-a zapacit fizic si psihic pe totzi, sper ca de la caldura te-ai simtzit "aiurea" ...bine ca a trecut!!!
ce face Paul? cum ai rezistat la socrela?
cryss_cryss spune:
'neata fetele!Aseara am fost in vizita la fini si n-am apucat nici sa discut cu sotul,nici sa dorm(vreo 5 ore).uuufffff,inca o juma de zi de munca.Sunt obosita.....Voi?Ce faceti?fetele
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss Voi?Ce faceti? |
ne ducem la pescaria lui matei sa facem baie in mare
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)