EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

'neatza. si eu in graba am uitat sa felicit pentru efort pe chatonel, alinuk, tzitziri, mutze si pe toti ceilalti care se implica. Liana Stanciu mi se pare mult mai potrivita decat Maruta. Ea a avut de-a face cu sistemul si sunt convinsa ca ni s-ar alatura si am auzit ca in continuare a avut ceva actiuni umanitare pentru copiii bolnavi, deci e implicata in continuare.O alta "idee" care mi-a venit este acordarea de clase, grade...orice, spitalelor in functie de dotare, siguranta, igiena, personal...tocmai sa inversam situatia de a intra noi in genunchi in unele spitale si in fata unor "medici" si sa fie ei cei care se straduiesc sa fie in slujba pacientului indiferent de situatia materiala a acestuia.si nu in ultimul rand simplificarea birocratiei in sistemul sanitar pe orice plan. fie ca e demisia unui angajat indisciplinat sau nepotrivit postului (am auzit de la directorul spitalului de oftalmo ca din cauza legislatiei nu poate da afara o asistenta care intre timp a innebunit si are un comportament agresiv), fie ca e vorba despre alte activitati specifice si... asigurarea tuturor aparaturilor din spitale (cele noi, evident)si sa nu vina sa-mi spuna mie ministerul ca nu-s bani, ca nu avem nu-stiu-ce ca atunci cand se construieste o cladire de birouri se face cu o viteza uluitoare. parteneriate privat-stat cat mai multe. sa vezi cum se pot face si cladiri pentru spitale. sunt atatea care sunt goale si li s-ar putea schimba domeniul de activitate.nu mai avem timp sa asteptam. daca pana acum toti s-au scarpinat pe la dosuri fofilandu-se, am ajuns in situatia sa spunem ca nu mai este timp si vrem reactii urgente si vizibile. ne mor copiii in spitale si asta nu acceptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Pentru a recupera o parte din costurile de spitalizare as propune, ca in cazul celor gasisti vinovati de ranirea altei/altor persoane (vatamare corporala, loviri si alte violente, neglijenta etc), sa plateasca integral, din buzunar, spitalizarea victimelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu trebuie sa corecteze nimeni nimic....nu prea am avut din pacate ce face pana acum (paginile citit de mine erau cele de inceput cand nu prea erau idei constructive)....nu sufar de sindromul excluderii

LE:sunt sincer dezamagita de pasivitatea asta...dovedita si prin atat de putine persoane care suntem aici...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata fetele.
As avea si eu o propunere, probabil ca deja s-a gandit cineva, dar intaresc si eu necesitatea de a cere dreptul sa stam cu bebelusii nostri, dupa nastere. Sa avem contact imediat cu ei, cei sanatosi sa poata sa stea permanent in salon cu mamicile lor, iar la cei prematuri sa putem intra oricand dorim, sa-i alaptam si sa-i putem atinge. Aceste drepturi mi se par elementare si imperioase.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

are cineva vreun contact, legatura spre vreuna din aceste doua persoane:
Bianca Brad
Liana Stanciu?

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

da Jasmin
e trecuta deja propunerea despre care vorbesti

multumim!!!!!

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

are cineva vreun contact, legatura spre vreuna din aceste doua persoane:
Bianca Brad
Liana Stanciu?

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Bianca Brad poate fi gasita prin organizatia Emma care are site..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Felicitari pt initiativa

alte idei pe care le-am citit de-a lungul paginilor:

- ref. la posibilitatea de a iti exprima nemultumirea fata de un angajat si luarea masurilor necesare (comportament inadecvant (limbaj vulgar...))
=> personalul medical mediu (asistente/infirmiera/liftiera/portar) sa aiva ecuson cu numele

- camerele de supraveghere sa fie mai degraba la bebelusi in salon, decat pe holuri

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Alinuk, nu ai de ce. E ceva elementar si de bun-simt. Si cred ca este momentul sa ne cerem acest drept. Ce pacat ca e nevoie sa cerem asta tocmai in acest moment, pe fondul aceste tragedii !

Fetelor, eu n-am talent de orator, asa ca nu ma pot implica la nivel inalt, dar daca e nevoie de semnaturi sau sa facem o miscare de strada, ceva, vin. Imi iau copilul si vin. Asta daca se ajunge la asa ceva.
Aaa, si Liana Stanciu. Definitiv Liana Stanciu. E o luptatoare si iubeste mult copiii. In plus se implica in lucruri atat de sensibile.
Si Bianca Brad a trecut ptintr-o tragedie si cred ca si ea ar vrea sa faca ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

- camerele de supraveghere sa fie mai degraba la bebelusi in salon, decat pe holuri

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

exact!

Mergi la inceput