EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

LEgat de Liana Stanciu am gasit www.acasatv.ro/emisiuni/liana-stanciu-si-mita-sunt-implicati-intr-un-proiect-social-de-suflet-video.html" target="_blank"> asta ...eu cred ca s-ar potrivi cu ce vorbim noi aici...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

are cineva vreun contact, legatura spre vreuna din aceste doua persoane:
Bianca Brad
Liana Stanciu?

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Bianca Brad poate fi gasita prin organizatia Emma care are site..

dada
organizatiaemma.ro

stiu
cu Asociatia MAME am participat impreuna la diferite evenimente, actiuni

ma gandeam daca o stie cineva ...mai prieteneste asa...

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

stiti ce ar mai tb pusa pe lista eventual....controlul accesului in maternitati....ce era cu toata lumea aia buluc in holul maternitatii? avea cineva idee cate persoane erau, cine anume erau si ce cautau pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

liana stanciu cred ca ar putea fi gasita prin sotul ei. exista un formular de contact pe site-ul http://www.beregratis.ro/ am mai gasit o adresa a fundatiei familiei georgescu http://www.teodorageorgescu.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!
Uite k citind la voi despre implicarea pers publice in aceasta actiune, mi-a venit in cap faptul k cineva din anturajul nostru apropiat este in stransa legatura cu Nicola. http://nicola.ro/

Credeti k ar ajuta? nu am idee in secunda asta cu ce, poate un imn, ceva de genul asta. Dupa cate stiu, are si ea 3 copii si mi-e imposibil sa cred k a ramas insensibila la tragedia la care asistam cu totii.

Deci sa va ganditi daca e oportuna abordarea ei si cu ce anume ne-ar ajuta. Desigur k si simpla prezenta (nu neaparat fizica) ar fi semnificativa, insa daca e nevoie sa-i solicitam si altceva.

Si inca un lucru: CUM anume sa-i prezentam situatia? voi cum intentionati sa ii abordati pe cei pe care vreti sa ii aduceti in aceasta miscare? face 2 face? in scris? cum anume? intreb pt k vreau sa semene ce-am face noi cu ceea ce fac toti ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Erau vizitatori. Desi cred ca vizita se terminase.. Oricum in spitalul ala nu se respecta. Intra oricine cand doreste, cu ceva "atentie" la portar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mai e un site caruia m-am adresat in alte probleme..www.urbaniulian.ro/2010/08/19/sansa-pentru-sistemul-medical-romanesc-inainte-eram-mereu-indecis-acum-nu-mai-sunt-asa-sigur/" target="_blank">aici...dar nu situ daca e indicat sa politizam mai mult decat este necesar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Daca face cineva vreo petitie catre Patriarhie pentru inmormantarea bebelusilor asa cum se cuvine, nu ca niste pagani, eu semnez prima!
De asemenea, daca se face o petitie pentru demiterea Ministrului Sanatatii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

chatonel, alinuk ... ce urmeaza? ce mai putem face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata!

Impreuna cu fetele de la Ghiocei am dat o forma petitiei, ramine acum sa punem in anexa toate sugestiile gasite la "incendiu" sau in alte topice.
Puteti sa cititi (si sa comentati, bineinteles, sa corectati greseli, omisiuni etc dar pe PM) aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155272&whichpage=18

Mergi la inceput