Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
rox_y spune:
am tras si eu cu ochiul la pozici:
am vazut ivan frumusel si mami de ivan ..o gazela
Xela..ce frumos e acolo la Bran..totul verde..sunteti frumosi cu totii
cine e petra tarcan(invitatie pe hi5 de la ea)..de pe mail
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
miremia spune:
Ayanna
Da, le iau de pe net si ajung mai ieftin decat daca le-as cumpara din Ro. Eu sunt socata de preturile jucariilor in supermarketuri. Mi-am propus sa nu-i iau f multe jucarii a.i. la un moment dat sa ma dea jucariile afara din casa (stiu cazuri), asa ca incerc sa-i iau si eu ce mi se pare mai bun.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!! mami de 2 ochi albastri |
Si la noi tot asa este. Uneori doarme la mine pe burta cu tzatzi in gura, ca atunci cand era mic.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa nu am mai intrat de mult, sunt nerecuperata...sincer nu mai gasesc timp deloc de forum, Dragos e foarte activ si vrea mereu atentia mea...asa ca jos palaria fetelor care inca mai pot scrie am zis ca macar asa un mesaj din joi in pasti sa scriu ca asa e frumos. Dragos este dupa cum v-am zis un dragut a ajuns la 9 kg, i-au dat deja 2 dinti unul de vreo saptamana, al doilea de cateva zile dar au fost cu cantec, suparat, nervos si cu diaree. Acum vad ca si-a revenit si spre surprinderea mea a inceput sa doarma ziua de pranz cate 2-3 ore... azi s-a intrecut pe el doarme de la 12:30..am fost acum la el ca m-am pus si eu in pat pe la 14:30 si m-am trezit dupa o ora speriata ca nu m-a trezit inca dar n-are el treaba, si-a tras o paturica in cap si doarme linistit(binenteles cu fata libera cum face si ma-sa cand e prea lumina in camera). Si pisoiul e mort si el la datorie...tot in patut cu bebe...demult nu a mai dormit cu el..ups...se aude sirena...gata intram in actiune...o zi frumoasa sa aveti ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Super progrese. Felicitari
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica A, da, am uitat: si noua ne apare al treilea dintisor! Sus stanga. Marait si nu prea, nu mai mult ca de obicei, sa vedem in continuare ce se intampla. Mmmm, am pofta de ceva dulce si nu am nimic in casa. il astept pe strumf sa se trezeasca si dau o raita prin Billa pentru ceva "goodies" ... doar am amr 0.7! (in curand se va citi de la coada la cap daca o tin tot asa...) Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Al treilea??? Si la noi nimic Da las ca ne facem si noi mari
Felicitari
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui oani_2002 helou! Ne mai cunoasteti? Incepem sa ne adunam dupa vacanta? Eu sunt pe ultima suta de metri cu pauza si cu vacanta, ca din 1 saptembrie incep activitatea (mandruta, gmilady - mai este cineva care incepe in curand?). In vacanta fiind, si eu si copiii, n-am avut timp de forumeala. A venit si bunicul in vizita, suntem familie numeroasa si nu s emai termina treaba. Luc creste (8,5 kg), inca nu sta bine in fundic, inca nu are nici un dinte, e tare, tare vesel si-l iubeste pe frate-so de nu mai poate. M-a impresionat si pe mine teribil drama de la Giulesti...Mi-a zis mama aseara si toata noaptea am visat aiurea. Ce poate fi in sufletul parintilor alora... DASTEFA - ce Mirunica scumpa ai tu in poze si ce frumos se joaca amandoua! XELA - asteptam poze de la munte. Cum s-au comportat puiutii? HAIRCUT - nectarina e fructul preferat al lui Lucas. Sper sa-i placa si Maiei MP - inteleg ca te-ai apropiat de mine (ai redus distanta la jumatate!). Adaptare usoara si tie si lui Alex, dar mai ales lui Radu, ca el trebuie sa mearga la scoala LOREX - concediu placut si bobitz cuminte DECE - m-am alaturat eforturilor disperate de slabire. Eu am inceput asa mai calm, dar tot spre starea de gazela tind. BLUEFLOWER - ne dai sperante? Cum merge dieta? MIREMIA - nu fi supi! Nu mai stiu, ca azi am citit tot, tot, dar in zilele trecute am cam chiulit... Alexutzzza a mai scris? catalutza a...fugit? Mami de + |
Vacanta placuta , cat a mai ramas si multi blondinilor
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex salut, am aflat si eu despre tragedia de la giulesti... mai bine nu aflam... nu pot sa inteleg...nu pot... azi am laut masa impreuna cu Tomaca si Tudorel, plus tati de pufulet! F simpatici, sociabili, dragutzi! Tudorel s-a plimbat cu bobitza putin prin fata hotelului cat mamele lor au papat linistite urma sa ne vdem pe plaja dupa amaiza dar bobitza mea doarme dusa de la 4...ioc bronz...cre ca ma intorc alba acasa.. sper ca voi sunteti bine, nu am citit din urma, incerc acum, cat mai doarme bobitza sa mai recuperez cate ceva! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ce frumos va distrati voi la mare.
Bobitza si pe mami a ei
Charles Baudelaire
mamidepuiuti spune:
ioana fota,lorex am reusit...
nush ce tastatura are omul meu...litera aia aron coada de maimuta(puteti rade,ca v-am zis de mult ca-s o baba atehnica) este in partea dreapta jos la tasta "q"...nici cum nu puteam sa o folosesc...ma uitam la ea si imi venea sa o ...am rezolvat cu copy paste acum
maine voi vedea si pozele,ca azi ne vin musafiri...
abia astept sa vad pozeeeeeeeeeeeeeeeeeee
xela...alex papa de rupe...alaptat este,dar nu-i dau mancare blenduita...si ii pun si sare
gaina se fierbe in kukta(cred ca intrebarea era cu dedicatzie pt mine )
premergator nu am si nu cred ca ii voi lua...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
alicredo spune:
plecam la plimbare....revin cu rezultatul de la sondaj a la ruxita
am reusit sa pun 20 poze...sper ca e privat...mai pun cand vin..sper ca am dat save pe acolo la setari...daca nu e ceva in regula pls verificati voi...paaaa
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
dulcineea_cj spune:
Ete tocmai mi-am stricat buna dispozitie In veci am sa raman cat casa Tocmai m-am uitat la pozele lui Bea Pai e gazela ,fratele meu Io singura sunt aici de alta natie printre gazele
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri