Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

n-am mai dat demult nici un semn de viata
dar acum ca mai incape sa iasa soarele si pe strada noastra mi-a mai revenit cheful de viata si de forum

daca va era dor de noi am mai pus ceva poze cu fetele la semnatura
iar asta e cu dedicatie pt Iuria si Maria Alexandra( de Ioana_fota)-prietenii stiu de ce

si concediu placut celor aflate in deplasare

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

e si de la Mara de Miremia

e simpatica foc mirunica, ce dulce e!!!!!

dar daria de ce era supi in cada???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

taicasu a vrut sa-i faca nu stiu ce moate si s-a suparat
fusese tare vesela pana sa plec dupa aparat

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:

Citat:

Citat:

MP, simplicity - cum nu e omul multumit niciodata cu ce are eu recunosc ca va invidiez sincer cu vremea. mie imi place sa ploua si sa fie racoare. nici cald nici rece, vremea de vara din UK .

sondaj:
care din bebeii alaptati exclusiv accepta bine papa de bebelusi (blenduit/pasat/fara sare)?? ca poate nu o fi doar al meu mai cu motz, citisem mai demult undeva ca astia alaptati sunt mai fitzosi.

te invit aici in irl....statistic ploua o data la 2 zile

referitor la sondaj....al meu papa oricaat...oricum...si e inca alaptat

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

facem schimb ? schimb de mame si ma scot si cu vremea si cu diversificarea

tare rau! I'm in!

cum zicea o lituanianca la mine la lucru....tomato no good, lettuce no good, weather no good...money good

te iubim puiule....!!!

gata il intreb (a se citi informez) p-al meu sot .
facem un job rotation

stii ce e bine aici...? e racoare...vara nu mai mult de 25 + ...si iarna nu mai mult de - 5....eee...daca bate crivatul si simti alea -5 grade ca la -18 la noi...e alta problema....si vate un vand de iti indoaie umbrela.facem facem!!!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:

sondaj....bag si eu unull....sau va las sa-l terminati pe asta?

ati luat premergator? am si pareri si pro si contra...inca stau pe ganduri...

te iubim puiule....!!!

eu am imprumutat unul
dar miruna nu-l accepta
mai incerc pe la 7 luni si jumate

cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sondaj alicredo: nu i-am luat si nici nu-i iau, sper sa impinga la "roaba" aia cand o fi vremea.

Ioana

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Xela nu stiu sa te sfatuiesc cu gaina. Pana la urma care e tipul de carne recomandat...animal tanar sau batran?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu tot pe fuga va salut repede......................oooffffff
fac bulion.asa ca mai vin sa il vad pe ivan ce face si mai stau oleaca si scriu.............

am bagat niste poze....................

am citit ultima pagina............

premergator am primit, dar cand l-am pus in el, a cazut cu tot cu sezut.....era sa dea cu capul, apoi l-am reparat eu asa cum am putut, sta 10 minute maxim apoi urla sa il scot.......so cam asta e la noi.......................

va pup
revin...............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

salut...

fii-mea doarme...puiul fierbe (adica bucatica de piept pt piure)...eu ce sa fac?...ia sa vedem ce mai zic fetele...

MIREMIA......sper sa-ti fie bine si sa scapi de toate problemutele care te necajesc, indiferent de natura lor...

GMLADY.. si tie...sper ca sunteti bine acum, ca am citit ci eu despre neplacerile pe care le-ati intampinat in concediu...si sper sa rezolvi cu bine toata lista aia pe care o aveai acum prioritara...

ALICREDO...si eu abia astept sa vad poze cu Davidutz...acusica intru pe cont, acusica...

DECE...bafta multa la dieta si ce ti-ai propus tu acolo...regim, miscare etc...sa fie cu folos si cu kile multe minus...pana la targetul propus!!!

CRIS_MARIO......spor la trebusoara, sa te descurci cu toate si sa ai si timp pentru tine si de odihna...eu inca invat cum ar trebui sa fac asta, ca nu-mi prea iese...
Legat de iritatia la fundulet noi mentinem funduletul fresh cu spalat des cu apa calduta...dupa fiecare schimbat si nu numai, daca e prea cald spalam funduletul mai des doar asa pentru aerisire...si n-am mai avut probleme de mult, nici cand papam fructe...

LOREX...abia astept sa vad poze cu tine si Bobitza la relaxare...poate asa ma mai incarc si eu cu aer de vacanta, macar din pozele voastre...

MIREMIA...ce dulce e ce povestesti tu acolo despre Mara...imi imaginez foarte bine ca exact asa face si zgubilicea mea...pup delfinita

MP...eu sunt curcubeu ca te invidiez pe tine...la noi in casa sunt acum 28 de grade, zgubi e transpirata toata...ce mi-e dor de-o tzara de racoare.....of, of....

Antoniooooo..... estoy caliente!!!!

MIREMIA...jucariile sunt super...tu le iei pe toate de pe net prin comanda? Ce fain!!!! Eu nu pricep la de astea, e adevarat nici nu mi-am batut capul sa vad ce si cum...pentru ca adevarul e ca nici nu mi-am permis prea multe, noi suntem cu jucarii din astea mai de ne-firma, dar na...asta e...sanatosi sa fim...Ma bucur pentru delfinitza ca are mami atata grija de ea si-i cumpara de toate...

Trimit si poate mai revin....acum ma duc ca mi-a ramas puiul fara apa si se ardeeee....pooooooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ayanna...miremia...numa nu ma grabiti...ca pana incep eu sa ma dumiresc ce si cum printre bb, cornulete, curatenie....si alte cele....dau eu buzz cand gata am incercat sa-i fac o poza recenta dar nu mai am baterii la aparat

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salutare si de la noi

am avut o noapte "a la jiji"...am culcat-o la 8 ..si s-a trezit din ora in ora pana azi dimineata la 5.

Miremia..super faine jucariile

Sondaj Xela...cu fructele e super ok....masa de legume e cu cantec ...si abia abia papam juma de masa ..deci e fitzoasa si a mea

Sondaj Alicredo..noi am primit premergator...am pus-o de acum 2 saptamani ii place la nebunie...fac cu schimbul cu paturica(cantareata)..oricum nu are rabdare sa stea in premergator..face ture de sufragerie...vede lumea cu alti ochi si cand se plicti incepe sa tipe

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

eu nu as vrea sa-l pun in premergator. al nostru e pe la fina si n-as vrea sa-l mai aduc acasa. cred ca o sa ne descurcam si fara daca tot nu e recomandat sa se foloseasca. singurul avantaj este ca sta si singurel in el cat mai face mamica una alta prin casa.

Mergi la inceput