Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
xela_07 spune:
biberoane si alte chestii TT am vazut la SMYK in Afi. eu sunt fan magazinul asta (mai ii lauda cineva p-aici) ca au lucruri de buna calitate cu un pret zic eu corect.
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu merge sa dai sign out? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
nu a mers de loc....am incercat si cu sign in as a different user...si tot nimic...pana la urma mi-am trezit sotul ca sa imi de parolacica nu-s normala... mersi mult
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 MP, simplicity - cum nu e omul multumit niciodata cu ce are eu recunosc ca va invidiez sincer cu vremea. mie imi place sa ploua si sa fie racoare. nici cald nici rece, vremea de vara din UK . sondaj: care din bebeii alaptati exclusiv accepta bine papa de bebelusi (blenduit/pasat/fara sare)?? ca poate nu o fi doar al meu mai cu motz, citisem mai demult undeva ca astia alaptati sunt mai fitzosi. |
te invit aici in irl....statistic ploua o data la 2 zile
referitor la sondaj....al meu papa oricaat...oricum...si e inca alaptat
te iubim puiule....!!!
xela_07 spune:
si al meu a mancat fructe OK chiar de la inceput, in schimb la legume e cu strambaturi si fitze la maxim. doar mazare zdrobita de la noi din farfurie a mancat cu pofta. o sa incerc sa-i schimb si consistenta, cu toate ca nici de brocoli nu era pre multumit asa intreg.
am facut rost si de o gaina de la tara, cum sa o fierb mai repede??
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
te invit aici in irl....statistic ploua o data la 2 zile referitor la sondaj....al meu papa oricaat...oricum...si e inca alaptat din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
facem schimb ? schimb de mame si ma scot si cu vremea si cu diversificarea
alicredo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
facem schimb ? schimb de mame si ma scot si cu vremea si cu diversificarea |
tare rau! I'm in!
cum zicea o lituanianca la mine la lucru....tomato no good, lettuce no good, weather no good...money good
te iubim puiule....!!!
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Gataaaaa.....ne diversificam normal!!!!! Deschide gura si mananca cu pofta (genele de moldovean). _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
Bravoo.Ai vazut ?un pic de RABDACOL
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alicredo spune:
sondaj....bag si eu unull....sau va las sa-l terminati pe asta?
ati luat premergator? am si pareri si pro si contra...inca stau pe ganduri...
te iubim puiule....!!!
xela_07 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alicredo
tare rau! I'm in! cum zicea o lituanianca la mine la lucru....tomato no good, lettuce no good, weather no good...money good din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
gata il intreb (a se citi informez) p-al meu sot .
facem un job rotation
alicredo spune:
sondaj....bag si eu unul....sau va las sa-l terminati pe asta?
ati luat premergator? am si pareri si pro si contra...inca stau pe ganduri... are energie cat china....cand il sustin face pasi si se indreapta spre lucrurile care il atrag...
te iubim puiule....!!!