Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cris...mai ai timp si de citit printe atatea lucruri de facut? ptr mamica harnica....asteptam si noi 15 septembrie

lorex mai stai? cand te intorci? sau te-ai intors si eu nu am fost pe faza

cris, dandana multumim de urari

am plecat sa umblu la poze

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alicredo asa este....f buna faza cu schimbatul jucariilor, o facem si noi cu verisorul. Astept poze!

Ma bucur ca va plac jucariile noastre, mi-a luat ceva pana m-am hotarat ce sa-i iau, sper sa aiba succes.

Noi suntem la masa.....mango+piersica+LP.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

incerc sa recuperez ...

lorex - sunt f f fericita, cateodata imi pare ireal, mi-e si frica sa nu se intample ceva rau. atat de fericita sunt incat cred ca daca m-ar fi intrebat Dzeu ce imi doresc nu as fi putut sa-i spun asa de bine.
e adevarat ca imi e f greu cu am2 full time acum dar per total e de departe cu mult plus
voi unde ati plecat in concediu pana la urma?

miremia
- f faine jucarioarele. ai fost in butoi sau n-am inteles eu bine. sper ca ti-a trecut ca asa e frumos sa-ti revii repede

dandana
- sincere condoleante!

simplicity - de la cat merg copii la gradinita la voi?

gmilady - LA MULTI ANI!! cu super intarziere dar iti doresc din suflet multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!
ce experienta naspa cu cel mic in vacanta .

revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dupa indelungi cautari am reusit sa-i cumpar si eu Marei niste jucarii. Las linkuri mai jos poate sunt sursa de inspiratie si pt altcineva.

www.lamazetoys.co.uk/lamaze-balancing-bug-stacker-41-p.asp" target="_blank">astea mi se par funny rau

www.baby99.co.uk/view-prod/1/99115915356/baby-Chicco-Super-Rocking-Rings.html" target="_blank">cerculete

si
www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">un fel de premergator

_

AMR 7 kg

Sa le stapaniti sanatoase,sunt frumoase.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Gataaaaa.....ne diversificam normal!!!!! Deschide gura si mananca cu pofta (genele de moldovean).

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gataaaaa.....ne diversificam normal!!!!! Deschide gura si mananca cu pofta (genele de moldovean).

_

AMR 7 kg

FELICITARI!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

pe cont e logat sotul meu....si nu pot sa-i sterg adresa de mail ... ma lasa sa scriu doar acolo unde e password...am intrat prin help things dar mi-am prins urechile,....ma ajuta careva pls,pls,pls...dau un buchet mare mare de

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

MP, simplicity - cum nu e omul multumit niciodata cu ce are eu recunosc ca va invidiez sincer cu vremea. mie imi place sa ploua si sa fie racoare. nici cald nici rece, vremea de vara din UK .

miremia - a inceput sa manace Mara mai promitator? noi am incercat azi autodiversificarea cu brocoli. s-a murdarit juma de bucatarie ca deh a vazut A ca C are voie sa bage mana in mancare si a inceput si ea sa faca diverse cu mancarea ei. i-am lasat in pace ca sa nu ma enervez dar nu va povestesc ce era dupa.
mai trebuie sa curat pe jos acum si e liber pentru masa de seara .

C e tot mai interesat de mancarea mea, intinde gura si mana sa-mi ia din farfurie.

sondaj:
care din bebeii alaptati exclusiv accepta bine papa de bebelusi (blenduit/pasat/fara sare)?? ca poate nu o fi doar al meu mai cu motz, citisem mai demult undeva ca astia alaptati sunt mai fitzosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

pe cont e logat sotul meu....si nu pot sa-i sterg adresa de mail ... ma lasa sa scriu doar acolo unde e password...am intrat prin help things dar mi-am prins urechile,....ma ajuta careva pls,pls,pls...dau un buchet mare mare de

te iubim puiule....!!!

Nu merge sa dai sign out?

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

MP, simplicity - cum nu e omul multumit niciodata cu ce are eu recunosc ca va invidiez sincer cu vremea. mie imi place sa ploua si sa fie racoare. nici cald nici rece, vremea de vara din UK .

miremia - a inceput sa manace Mara mai promitator? noi am incercat azi autodiversificarea cu brocoli. s-a murdarit juma de bucatarie ca deh a vazut A ca C are voie sa bage mana in mancare si a inceput si ea sa faca diverse cu mancarea ei. i-am lasat in pace ca sa nu ma enervez dar nu va povestesc ce era dupa.
mai trebuie sa curat pe jos acum si e liber pentru masa de seara .

C e tot mai interesat de mancarea mea, intinde gura si mana sa-mi ia din farfurie.

sondaj:
care din bebeii alaptati exclusiv accepta bine papa de bebelusi (blenduit/pasat/fara sare)?? ca poate nu o fi doar al meu mai cu motz, citisem mai demult undeva ca astia alaptati sunt mai fitzosi.

Xela da! Mananca bine de 2 zile, dar pana acum doar fructe. Felicitari pt autodiversificare!
La sondaj nu pot participa...mananca doar de 2 zile, n-am testat prea multe variante. O sa-ti zic peste 3, 4 zile ce reactie are la legume.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput