Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mirosul de menta poate veni de la mine. Si eu frec menta de azi dimineatza, nu stiu ce am nu ma pot motiva deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am pus ceva poze pe facebook pentru cine are cont, si e prieten cu mine daca aveti chef sa vedeti sau n-aveti ce face si frecati menta.

O sa pun si pe situl meu si o sa postez aici in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Luna vazut vazut

foarte frumoase pozele ... imi place "despre" voi ca sunteti mereu zambitori si binedispusi

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi cica plecam la mare. CU CORTU'!!!! (cu trupa in formatie completa, evident).
sa vedem cum o fi, pt damian o sa iau patutul pliant, sa nu stea chiar pe jos. in rest, muuulta crema si umbrele mari, somnifere pt pranz si cafele pt seara si dimineata .

am comadat vafa pt tort, abia astept sa vad cum iese. iar tortul va fi monti, asta sigur. am mai facut eu unul acum ceva vreme, o bunatate, iar gandul ca nici nu ingrasa il facea si mai apetisant.

Cygni, poze o sa mai pun dupa ce ne intoarcem .

aveti grija de voi, pupici

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Baiii, ce-i lenea asta pe voi? hai la treaba ca tara asta are nevoie de voi, sa munciti cu drag si spor pentru al nostru popor.

Vivela chiar ca esti dc pleci cu cortul cu bebe asa mic. Distractie placuta. Cat stati?

Plecam si noi la tara in seara asta. Sindromul cuibului m-a apucat la nasterea asta pt casa de la tara, am refacut sobele si punem parchet si usi noi. Ma gandesc ca sigur ne vom petrece mult timp acolo cu copiii si barem sa imfrumusetam un pic.
O alta chestie de care "sufar" e ca mi se pare mereu ca nu mai am loc in casa (si lumea zice ca-i un apartament destul de spatios). Tot strang la lucruri vechi pe care le dau, arunc tot ce-mi pare inutil si tot nu-i loc. In curand cred ca voi ramane in c... gol, fara nimic prin dulapuri.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 32+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna mamici. Revin si eu dupa o luuuuunga absenta. N-am timp nici sa rspir de cand cu bebe 2. Acum are 10 luni si am inceput sechestrarea dulapurilor, sertarelor. Cel mai greu e cu jucariile lui Luca.... si le lasa peste tot si noi strangem dupa el ca vine patrupedul si le baga in gura. L-am gasit cu rotite de masini in gura de cateva ori. Da, certati-ma ca merit. dar dati-mi si solutii macar sa raman cu ceva. Am sortat jucariile, le-am aranjat camera de 7 ori, tot degeaba.
Acu, vad ca pleaca lumea cu cortul si cu patutul in concediu. Bravo. Si noi am facut-o acum vreo 2 ani. Ne-am descurcat minunat, unde pui ca spre surprinderea noastra patutul a incaput in cort iar noi langa el...sau, ma rog si pe sub el si am dormit minunat. Ziua il lasam pe bebe in patut sub umbrela...asta cand nu era cu fundul in nisip. Voi cum va mai descurcati? ce mai fac nazdravanii? Luca numara pana la 20, stie vreo 5 - 6 litere ca ne tot intreaba si le remarca pe ambalajele dulciurilor, nu stie nici o poezie ca nu-i plac. Nu asculta povestea de seara desi o scurtam cat putem; canta doar 2 cantecele: 'La multi ani" si cantecul de seara compus de mine. Nu mai face crize pe strada, nu se mai da cu funduletul de pamant... Noi zicem ca a avut succes " terapia " aplicata de noi. Are locul lui de pedeapsa si face cunostinta cu el cam la 2 zile cand coace cate o pozna mai groasa sau cand nu accepta regulile casei. L-am invatat sensul unor termeni de baza in educatie ca nu se mai putea. Adica stie de " regula casei", " sunt pedepsit", " ma joc in liniste ca doarme Andrei" etc. De cateva saptamani ne striga pe nume si pe mine si pe tati, nu stim de unde vine dar o face in anumite situatii. Ne amuza teribil ca de regula vrea ceva ce stie ca obtine mai greu. A !... Cand vrea sa iasa din cada, ne striga obligatoriu pe nume. Asa a si inceput chestia asta. Gata ca v-am innebunit. Despre Giulesti nu pot vorbi. Cand voi putea o voi face la topingul potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, abia astept sa povestesti cum a fost cu cortu si cu doi strumfi!!!! da' stiu ca aveti curaj frate! oricum am inteles ca vremea o sa fie numa buna de mare, asa ca.......vikend placut va doresc!
mamicamelia, ma bucur sa aud despre voi..ceva poze???/

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

ma uitam la lista cu sarbatoriti.......mi-am adus aminte de catralu si christopher.......mi-ar placea sa stiu cum e cristopher...
alina.a, cum e fetitza prietenilor vostrii? mama ta mai e la tine?

Mergi la inceput

luna, te-am gasit pe facebook.....super poze. cred\ ca ati avut o vacanta de vis! si ce soacra trendy ai!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Camelia, bine ai revenit!
Vivela, cool, taika! Bagi si tu o reteta de tort monti? O sa intru si io la topicu ala sa vaz daca ma coafeaza dieta aia....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput