Strumfi de iulie-august 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
hellou.............ce liniste! unde sunteti mai?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Hello!
Multumesc de comantarii la pozici pe FB celor care ne-au vizionat.
Mychy da soacra-mea e tare trendi, si face 70 ani in noimebrie. Poti crede?
MamiCamelia bine ai revenit astept sa ne mai scri.
Va pup
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza hellou.............ce liniste! unde sunteti mai? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
mai greu astazi ... asa, ca luni
in week-end am fost din nou la munte, la poiana neamtului, de data asta pentru copt vinete, am pus pentru iarna 30 kg
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
CarlaV spune:
Salutare, cum bine au intuit fetele, suntem la mare de o vreme si e totul ok, Larisei ii ies dinti si masele pe banda rulanta, mie peri albi in acelasi ritm.
Am pus pe FB poze de la concediul din iulie, nu stiu cand o sa apuc sa le pun pe cele de luna asta.
Luna, si noi planificam o vizita la Londra prin oct-nov, mi-ar placea si in decembrie cand incep reducerile dar atunci nu putem, poate o lasam pe martie tot din cauza de Oxford Street
MamiCamelia, asa se intampla si la noi cu jucariile celei mari, n-am gasit nicio solutie.
Diana, multumesc de intrebare, fetele sunt bine, cresc frumos, zic eu, sunt cumintele pe cat posibil.
Vivela, chiar ca ai curaj, eu sunt prea dependenta de un minim de confort ca sa mai plec cu cortul, mai ales cu fetele. Abia reusesc sa dorm in aceeasi camera cu ele daca trebuie neaparat, si ele la fel. Daca ajungeti spre 2 Mai da si tu un beep, poate ne vedem pe aici, daca in Bucuresti n-am reusit, stand la o aruncatura de batz distanta.
Monica, Vio, Mychy,
Si "La multi ani!" Catincai de OanaMada .
violetan spune:
La multi ani Catinca de oanamada?? La multi ani!!!!!! (Bravo, carla, )
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Luna1 spune:
Carla daca si cand ajungeti da-mi un semn, indiferent de divergentele mai vechi eu tot as vrea sa te vad si sa iti cunosc personal frumusete de fete (ca banuiesc ca vii cu ele, nu cred ca tu calatoresti fara ele). M-as bucura sa ne vedem.
La multi ani Catinca!
mychydutza spune:
la multi ani catinca!
Luna, soacra e de 70 ani? pfu, ce bine se tine. Bravo ei......
Carla, vad ca statu la mare e deja rutina la voi. Cand zici: carla e la mare, faci pleonasm. Am vrut sa scriu playback.....hehe. Sunt obosita ka ieri am fost la un botez. Erau unii langa noi care au comandat manele.imi venea sa'mi smulg venele cu dintii.....gretzos.
Luna,se aduna DC ul la tine........poate ma inervez si vin si eu....si nu mai plec, ca tot ma plang de tzara asta.hehehe......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
fianna spune:
Buna!
Iar am disparut o gramada si n-am mai dat nici un semn. Vad ca timpul meu trece ca pe banda rulanta la viteza maxima.
Si ultima oara cand am intrat pe forum am dat de stirea cu Giulestiul si mi-am petrecut ziua plangand. In ultima vreme insa plang de la absolut orice. Nici la desene animate nu ma pot uita cu Matei ca ma bufneste plansul. Iar azi mi-au dat lacrimile in supermarket cand am descoperit ca nu mai au desertul la care pofteam.
In rest suntem binisor. Matei tocmai mi-a facut febra azi si a si vomat putin. Se pare ca e ceva pe aici ca toti prietenii nostri au cate ceva- nas/gat/febra/microbi/virusi/cine mai stie ce. Miercuri avem "bring-a-bug" party ca doar nu putem sa stam singuri in casa tot timpul, nu?
Vroiam sa stiu daca mai are cineva lista cu sfaturile data de Anya acum 3 ani. Tin minte ca la un moment dat erau toate adunate intr-un document dar nu reusesc sa-l mai gasesc. Daca mai aveti ceva de atunci mi-ar prinde bine sa-mi reamintesc.
pupici
fianna cu printisorul Matei
32+
snowbunny spune:
Saliu gagix
Eu nushu ce sa zic de ...nenorocirea cu giuleshtiu.Yo mergeam cu harponu dupa ei..pe cuvantu meu.Dadeam cu mashina peste ei inainte si inapoi ....si nu nu este o gluma.
Eu de cand am venit in romania...am tot luat contact cu mediu asta...al doftorilor...FARA SA VREAU...ba privat ba..de stat. am ramas cu un gust mult mai amar.Cand eram in italia ma gandeam bah o fi rau da CAT DE RAU ...DA-O DRQ ca....si la noi tot oameni sunt.Ma inshelam amarnic... AMARNIC..
Azi in tramvai am amenintzat o BUNICA ca ii mut dintii din loc dak il mai bate pa nepotasu...dadea asa de rau in el...nushu suntem o natie de animale...mai sarise si tramvaiu in apararea babii ca nu vad ca plodu nu sta cuminte pe scaun..si se maimutzareshte asa cu limba...ma rog e o nebunie totala la noi in romanica asta..e defapt GRAV RAU DE TOT...
sunt cam dezamagita...
Fuseram si noi pe la mare...tziganeala multa nene...parca suntem nishte nushu...inapoiatzi??!! cred k am zic cuvantu corect.am ramas ORIPILATA!!!! nu ash fi gandit neam in viata mea asa ceva...dar suntem ....departe rau de luminita de la capatu tunelului noi nu ajungem nici la intrerupatoru de la bec.
Care mai de care cu lantzau la gat care sa injure mai tare si sa fie mai shmecher ...APA mai scumpa ca BEREA!?!chilotzi in loc de slipi...injuraturi ...non stop....nimic civilizat ..curat...la locul lui...dragutz..nimic!ORIBIL!!!
Facui o vizita scurta si la munte...mi-am luat de acasa pungi de unica folosinta pentru alex in cazul in care se ....cacarizeaza pe undeva.M-a trecut o nevoie fiziologica si am fugit dupa un copac...deabea am reushit sa fac SLALOM PRINTRE CACATZI SI ..absorbante.ERA MUNTELE PLIN!!!! si colac peste pupaza eram cu un amic care venise sa ne viziteze faimoasa tzara si ma rugam sa nu se duca sa ..faca un pish....DECI nu am vazut atatea absorbante in viata mea...era padurea plina cat vedeai cu okii.OARE femeile astea nu au pic de bun simt si de respect fata de altii?!!
MA rog e nasol rau..nu imi vine sa cred..tzarishoara nimanui...
CarlaV spune:
'Neata, mi-a dat fata trezirea la 6:15, ii ardea buza dupa tzatza si plaja.
Mychy, playback, hi hi! Dupa cum bine zicea o prietena, bine ca am reusit sa venim la plaja, atata timp cat mai exista...
Fianna, , lasa ca trec si starile astea si o sa te uiti la desene animate cu copiii fara sa plangi. Imi pare rau pentru desertul tau.
Mioara, asta este romanica si cred ca asa va fi inca mult timp. De faza din tramvai... stiu ca nu te-ai putut abtine, dar te-ai expus.
Luna, eu tin minte ca ai zis la un moment dat ca vrei sa te vezi cu niste fete, dar cu mine clar nu, asa ca nu-mi faceam idei in privinta asta . Si mie mi-ar placea sa ne vedem si cu siguranta o sa dau de stire cand va ramane ceva fixat. Vin cu fetele, cum altfel? Abia fug fara ele cate un sfert de ora la banca, si le las numai cu sotul. Oricum, si sa vreau, n-as avea cu cine sa le las mai mult si nu cred ca m-as simti bine fara ele. Oricum am emotii pentru cand va incepe Saby gradinita, mai taiem un cordon ombilical...
Voiam sa vad pozele tale de pe FB, dar am un laptop mic si un Internet lent aici, asa ca le pastrez pentru cand ne vom intoarce.