Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eu ii fac ror-ul sapt viitoare,nu ma lasa dr de familie altfel,bla,bla..cam nasol,ma stresez si pentru asta acum.

mychy,ma intereseaza si pe mine ce ai luat pentru hemoroizi si rana,eu am hemo si mama rana,si-a cauterizat-o dar na,nu stie cat de bine.

apropo,imi poate spune cineva ce concentratie sa-i dau de tuja???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina26 abia astept sa va vad fetelor. Mi-e asa de dor de voi dragutelor. Iar acum sa interactioneze si fetele cum trebuie, sa-i traga o joaca. Mai ca mi-as baga un sick day la serviciu pt voi, lasa ca vad eu cum aranjez. Pozele sunt super, am fost si eu tentata sa ii rog pe aia la manichiura sa ii faca si Adelicioasei unghiile dar mi-era teama ca nu mai scap de ea data viitoare.

Oanaa of cate probleme. Imi pare tare rau. Sper sa scapi repede si sa ne dai numai vesti bune.

Karli daca tot ai dat iama in magazine eu tot te astept la un shopping ceva, dar vezi sa nu uiti placinta acasa, da? Ce mai face D? N-a mai dat niciun semn de viata, i-au trecut greturile?

La multi ani David! Mama Gabi sa-ti traiasca baiatul nazdravan.

Succes tuturor gradinarilor. Eu aseara am avut un soc pentru cateva minute: Adelise era pe toaleta si purtam o discutie profunda (nu radeti, acolo o prind si eu ca sta locului si o iau la interogat).

O inteb: Do you like nursery? (iti place la gradi?)
Ea: Noooo
Eu: Why? (De ce?)
Ea: Beacause they hit me... (pentru ca ma lovesc)

La faza asta mi-a stat inima dupa cum va imaginati. Continuare:

Eu: Who is hitting you? (cine te loveste?)
Ea: Matthew, Erin pushes me.

Ok, m-am mai relaxat putin, deci nu educatoarele o altoiesc pe fie-mea ci alti copii. Normal ca am sa merg sa discut cu educatoarele pentru ca cei nominalizati sunt intr-o grupa mai mare insa pentruc timpul de joaca impreuna cu grupa lui Adelise. Am sa le rog sa intervina mai des ca am senzatia ca Adelise se simte bullied.

Asa ca sa va asteptati si la asa ceva, conflicte intre copii nemanageriate de educatoare sau manageriate prost, cand nu stii ce naiba sa faci, sa mergi la gradi sa ii rupi capul lui Matthew (logic ca stiu ca si el e copil si nu as face asa ceva, dar asa simti imediat atunci)sau sa te certi cu educatoarele, sau pur si simplu sa accepti ca asa sunt copiii, se mai imping, se mai bat asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Nico, felicitari pt mutarea in casa noua, s-o stapaniti cu drag, sa fiti sanatosi si fericiti in ea.

La Multi Ani, David! Vivela, felicitari. Sa-ti traiasca baietii, sa creasca mari, sanatosi si iubiti.

Karli, , sunt asa de obosita in ultima vreme ca nu mai deschid calculatorul seara, numai de la serv apuc sa intru pe DC si de cele mai multe ori nu am timp decat sa citesc. Bafta la gradi. Drumul spre Londra nu trece si prin Brux?

Cristina26, sunt super pozele! Parca ziceai ca vei fi in Rom in noiembrie?

Oanna, multa sanatate !

Si noi am reluat scoala (maternala) ieri, a fost ok. Erau asa de dulci echipati cu ghiozdanele in spate, ca fraiera am uitat aparatul de fotografiat. M-am bucurat ca Sonia nu a plans deloc, merge la aceeasi madama la care a fost si Victor si asta ajuta. Iar Victor e mare acum, al treilea an, se intalneste in curte cu colegii, nu-l mai ducem pana-n clasa.

Danagh, ce mai faci?

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, din cate imi amintesc e THUJA CH 15

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cristina, pozele cu pedichiura m-au dat pe spate! s-a facut tare frumoasa ingrid!
Nma, felicitari pt mutatul in casa noua!

zilele trecute, l-a intrebat tacsu pe andrei: iti plac gagicile astea(intr-o revista)????
si andrei i-a raspuns: NU, pt ca nu-s ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

multumim de urari, sarbatoritul e cam nervos azi :(

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

musso, din cate imi amintesc e THUJA CH 15

confirm si eu, se da o zi inainte, in ziua respectiva si ziua urmatoare.

of, s-au pus amandoi pe urlat, revin mai incolo.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
[zilele trecute, l-a intrebat tacsu pe andrei: iti plac gagicile astea(intr-o revista)????
si andrei i-a raspuns: NU, pt ca nu-s ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani David!!!

Nico felicitari pt mutarea in casa noua.

Oaana da multe ti s-au strans. Ai grija de tine.

la toata lumea. Eu sunt cu ochii lipiti de somn. Sophie a suferit de insomnii azi noapte si mi-a mai bagat si un tantrum la prima ora dupa care si-a scapat cana de lapte pe jos (tinea f mult la cana ei cu pisicute asa ca ma astept la cateva seri si dimineti cu plansete).

Felicitari strumfilor care incep gradinita si mamicutelor lor ...o sa fie ok o sa vedeti

Luna cand incepe Lis scoala?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Timi in ianuarie 2012 (la 4 ani jumate). Daca era nascuta 3 sapt mai tarziu mai astepta un an si era cea mai mare din clasa. Asa va fi probabil cea mai mica (si Cosmin e aproape cel mai mic el fiind nascut in iulie). Aplicatia pentru scoli o fac acum in septembrie pentru anul scolar 2011-2012. Anul scolar incepe in septembrie 2011 insa ea incepe in ianuarie pentru ca e nascuta in a doua jumatate a anului scolar.

La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna aici se incepe in septembrie si tare mi-e ca nu o voi putea inscrie pe Soph pt 2011. Fiind prea mica o sa o puna tot pe lista de asteptare prioritate avand cei mai mari.
Ar fi cea mai mica dar dupa cum vad ca face fata la activitatile de la gradi ar fi pregatita pt scoala la anu'. Inca un an la gradi ar fi prea plictisitor.
Gradinita e deschisa de la 7,30 si ea merge de la 9. Inainte manca micul dejun acolo acum de cand e la grupa mare nici nu vrea sa auda de mancare...fuge direct la activitati.
Ideea de-a incepe scoala la 4 ani ma calca pe nervi dar daca asta e aici atunci asa facem.

Karli si noi tot cereale cu samburi, seminte si fructe uscate mancam. Sunt f bune si nu au zahar adaugat.
Leutza le adora,dar din pacate mananca doar o data sau de 2 ori pe sapt. La cresa ii indeamna cu cheerios.
La berbecutza ii iau baza de muesli (cereale presate) si-i mai adaug eu stafide sau alte fructe uscate, weetabix sau ceva cereale cu vanilie ce le-am luat din Fr

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput