Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata,
Noi am inceput gradi de ieri .S-a comportat neasteptat de bine,i-am zis ca noi plecam la servici,ne-a pupat si am plecat.L-am luat la pranz si azi a fost bucuros sa se duca.Sa vedem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nico, felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi!
Loredana, felicitari pentru gradinita!

Intrebare pentru fetele in domeniu: in cat timp pot avea un card de credit de cand depun actele si cererea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.Nico,ma bucur mult pentru tine,lasa ca lucrurile le asezi in timp,noi cand ne-am mutat era o harababura de nedescris,dar incet incet le-am pus la punct.

Eu sunt bolnava,mi s-au contractat iarasi muschii de la spate,am mers la medic,ma suspecteaza de spondilita anchilozanta,am mers la Iasi si am facut o analiza de ADN,astept rezultatul,sper din toata inima sa fie negativ,caci boala in sine e destul de urata.S-au cam adunat iarasi,am VSH-ul mare,probleme cu o rana pe col,trebuie sa ma operez la un deget-un chist.Vreau sa fac si operatie de hemoroizi,bine mai tarziu,dar ideea e ca asa o s-o tin o vreme.Va trebui sa fac si un RMN.

Sa trecem la altele,Carla,sa stii ca nu dureaza mult,maxim o saptamana.
Am emotii pentru Aaron ca va merge la gradi,el e diferit de Iosua si cred ca o sa se certe cu doamna educatoare.o s-o trimita acasa s-au o sa-i spuna sa o lase balta.Aaron e o continua provocare,il necajeste mai mereu pe Iosua...In seara aceasta umbla prin casa cu un fes pe un bat si spunea:Ini mini,sa dispara caciulita

Jadi si zi draga cum iti este in Antalia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Oana, sanatate multa! Off s-au adunat cam multe pe capul tau, iti doresc sa treci cu bine peste toate!
Succes lui Aaron la gradinita! Si noi vom incepe gradi si la fel, am emotii!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

tip-til tip-til.... doarme toata lumea?

Musso bine ca am citit iar de ciorba ta/ de ciorba mea ca iar am o ciorba facuta azi dupa-amiaza si sa nu uit s-o bag la frigi ....

dana eu romantica? n-am cu cine! eu as fi romantica dar nu vad/e rostul! eu as visa la flori/la luna/la stele... petale de flori de la usa pana la geam ca sa nu zic ... , lumanarele, parfumele, muzicele... eheeei... fuse si se duse! cred ca romantismul functioneaza bine in 2... in 3? neah! sau poate nu... ma rog, nu ma fa acuma sa ma gandesc la romantism prea tare dar cert e ca vazand eu ce zi de toamna rasarise afara in dimineata aia, m-am dus cu gandul la versurile lu' nenea alifantis! "a venit, a venit toamna...." si-nca ce-as mai canta... mie imi place toamna, mie imi plac de fapt toate anotimpurile! imi plac schimbarile cred si le primesc cu mare bucurie! ca eu si in casa ma plictisesc repede de cum sta mobila de exemplu si periodic o mai mut!

si voiam sa iti mai spun ceva, surprinzator poate pentru tine si pentru alta lume, dar la gradi la noi nu cere dom'le nicio analiza nimic... se completeaza doar o fisa cu vaccinarile efectuate si bolile avute de copilas pana la momentul de fata, plus un aviz de la pediatru ca e apt de gradi la data inceperii... asa incat, am scapat de intepat copilul sau de mers pe la policlinici cu probe si dovezi ... si nici de la parinti nu cer nimic! poate doar BANI! asta sigur!

Luna bafta la scoala lui Cosmin! emotii mari... eheei; le asteptam si noi pe rand!

Loredana ati inceput gradi? marti 31 august? nu e de stat nu? ca altfel cum doamne iarta-ma au hotarat asa o zi, nici de luni si nici de pe un intai ale lunii ceva... oricum, bafta multa in noul (primul an) pre-scolar! si sa speram ca asa vor proceda toti strumfii la gradi: sa nu planga NICI UNUL!!!!

oaana sanatate multa! ufff! prin cate ai trecut, si prin cate mai ai sa treci... ai grija de tine si nu te lasa musai la urma, fa-te bine si tu la timp ca altfel cine mai face prajituri la carliontatii aia mici si frumosi? asteptam sa fii mai vesela si mai tonica... of, sanatatea asta! numai bine si pupici si celor mici! bafta si voua la gradi...

cat despre Jadi eu cred ca a emigrat in Antalia! altfel nu-mi explic cum sfideaza EA criza atata cu statul pe net in roaming ca tare mi-e ca sta pe telefon de nu misca nicio tasta ca sa ne scrie un rand ceva (aici sau pe mess) asa ca doamna Jadi te asteptam sa revii sa platesti factura si daca e nevoie facem cheta! cu conditia sa ne arati si noua Antalia macar in poze!

Anto nu vii sa stingi tu lumina? nu vezi ca numai nu mai plec la culcare?

mychy ce-o fi facand? a emigrat sau si-a deschis si ea un PFA ceva cu drepturi de autor la mijloc; ce faci, scrii o carte, vrei s-o publici? de ce nu mai intri pe aici? sau vrei sa ni se faca dor si sa intrebam de tine?

deci ma duc sa pun ciorba in frigider! si pe urma sa sar in patut! asa?!

pa, gui nai...
ah, si un sfat! mai beti si voi cafea dimineata...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

a, si nu voiam sa uit, dar iata c-am uitat... monicabo si eu am emotii ca o sa incepem gradi... abia astept prima zi de gradi! si de emotii ce am, am inceput sa cheltui bani! (pe haine de toamna, pijamale, chilotei, sosetele.. d'astea pentru Adeluta! of course! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Avem poze noi aici
Alina imediat venim sa va vedem .
Ce trece timpul, avem copii de grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza................inainte de toate vreau sa-i urez un special

LA MULTI ANI, lui David!

vivela, sa fie sanatos, cuminte si intelegator, norocos si fericit!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
karli,sper sa nu uiti,macar pentru timpul petrecut in bucatarie..
vivela,sa va traiasca baiatul,sa fie sanatos si norocos..la multi ani david!!!
oaana,sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

so, am lipsit motiovat. am fost dupa andrei, deja l-am adus acasa de luni dimineata. revederea a fost ok, fara resentimente. saracutul de el se tinea dupa noi ca un cartel ca nu carecumva sa plecam fara el. dupa ce am ajuns acasa a inceput sa maraie ca ii e dor de buni....acu vad ca s-a obisnuit si toate au reintrat in normal.
karli, nu, n-am emigrat, din nefericire pt mine, iar cu PFA-ul atins o coarda sensibila .

vad ca discutati de gradinitze......noi abia la anu intram in anul I. o curiozitate am si eu: dintre cele care n-au facut ROR, cum v-ati "descurcat" cu inscrierea la gradinita? ceva probleme?

loredana, deja ati inceput gradinita? ma bucur ca a reactionat bine...sper sa o tina tot asa!
oaana, of cate belele pe capul tau...ti-am spus eu cate ceva despre tratamentul pt rana de col, si pt hemoroizi n-ai incercat ceva naturiste? eu am "scapat" de un snop dobandit dupa nastere, dar daca vrei vorbim pe PM.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput