Strumfi de iulie-august 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Hihi, vivela, nu mai pot de ras cu david! saracu' de el???
Luna, si io ader la parerile despre pozele tale de pe fb; nu le-am vazut ca nush cum sa intru acum, dar sunt de acord total!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Luna1 spune:
Vezi ca am pus link pe pagina 7,. asta daca ai chef sa le vezi, daca nu...multam de complimente.
Vivela pai are dreptate David, e ocupat sa se joace, asta ia mult timp.
mychydutza spune:
hellou....
Dana,ce poze frumoase.....si ce putin mai ai pana la marele eveniment.
Fianna, ma bucur ca ne mai scrii.....unde vreti sa plecati in decembrie?
Vivela, si la andrei am avut problema asta cu outele necoborate. De fapt doar unu....am fost la budimex la o dr-itza priceputa. Ne'a zis sa asteptam pana la 6 lununi si s'a rezolvat de la sIne.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
mychydutza spune:
vineri mergem sa'l aducem pe andrei acasa. E asa suparat pe noi ca nu vorbeste nici la telefon. I'a zis mamei ca el nu mai pleaca de acolo. Cred ca'si imagineaza k l'am abandonat, saracu. are deja trei luni de cand l'am dus.....si me un dor de el.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Vivela spune:
eu -p-aici, bantui, am facut un contract la urgenta si am zis sa vad ce mai ziceti.
mychy, of, ce greu o fi sa stati 3 luni departe unul de celalalt. lasa ca isi revine el cu sentimentele fata de tine, sigur o sa-i sclipeasca ochii cand te va vedea.
(eu sincer nu-mi pot imagina mai mult de maaaaxim 2 saptamani fara copil, david e la ai mei de luni si deja m-a apucat dorul de el. cred ca-s egoista)
oo-le noastre sunt la locul lor, e doctorita aia de familie cam paralela cu copiii. nu e pediatra, e doar medic de familie, se cam vede chestia asta. oricum, pt probleme sau controale periodice o sa ma duc la privat, ca m-am cam lamurit de ea.
si in rest damian e ok, n-are nimic, e sanatos tun, a fost foarte cooperant la control, a ras cu pediatra, a "vorbit" in bebeluseasca... deci suntem apti de vaccinare.
mi-e somn de pic de pe scaun, noapte buna .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
si eu pe aici, imi astept sotul sa aterizeze. Ma enerveaza astia de la servici de la el ca-i rezerva, in ultimul timp, numai zboruri la ore de-astea de nu pot eu dormi.
Vivela eram sigura ca-i bine Damian, dar cum spuneai cred ca mf a vrut sa auda si parerea unui pediatru inainte de primul vaccin, si poate ca-i mai bine asa.
Salina se vizita, insa era o coada la intrare luuunga, de parca ar fi bagat pui la aprozar pe vremea lui Ceasca.
Greu si cu outele astea, macar asta cu coboratul ne-a zis de acum de la eco ca sunt la locul lor.
Michi mi-e ca odata reintors in Bucuresti cand va sta destul de mult timp doar cu soacra in apartament sa nu te planga ca vrea inapoi la mamaia. Oricum, el ca el dar tu ai rezistat eroic fara el atata timp.
Alina.a
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai
ddanagh spune:
gata, e cu picioarele pe pamant.
Nu v-am zis de circ, m-a surprins placut Daria. a fost f activa, a dansat, aplaudat, numai cu mainile pe sus a stat, cu totul si cu totul altfel fata de acum un an. Avem strumfi mari dle. In pauza am plimbat-o si cu poneiul, ce mai a fost tare incantata.
Maine merg sa vad cand se deschide sesiunea la teatru de papusi, poate prindem si un spectacol inainte de nastere.
Luna zici ca 300 ml de lapte le-ar fi de ajuns la varsta asta? te referi la cel de vaca? Daria mea inca mai bea 250 dimineata si 250 ml seara lapte formula.
Mai e cineva care inca mai bea formula?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai
Vivela spune:
neata, poftiti la ,mai avem omleta cu ardei capia si marar .
si ca sa nu va iau asa de dimineata, va las pt mai tarziu si niste , ca noi astazi facem 10 ani de caznicie. Doamne ce mai trece timpul...
david inca bea lapte (de vaca si/sau capra) dimineata si de cele mai multe ori si seara, cate un canoi mare de 350-400 ml. deci el isi depaseste doza binisor. dar la cat mananca el peste zi, ar fi culmea sa i-l refuz si pe asta, s-asa are tot 14 kg de mai bine de un an, creste in inaltime, dar in greutate ioc.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
monicabo spune:
Buna dimineata!
Dana, si noi am fost la circ la Brasov, cand am fost la munte.. un circ din ala in cort... Au fost destule animale, fetelor le-a placut, la fel si Andreea a aplaudat, a stat cu mainile pe sus.... Pana si cea mica s-a comportat rezonabil, a miorlait un pic la inceput, dar pe urma a stat linistita, a mai aplaudat si ea. Si noi le-am plimbat cate o tura cu poneiul Voi la care circ ati fost?
Sarcina usoara iti doresc si nastere usoara, peste o luna!
Vivela, ma bucur ca Damian este bine! Pe David il mutati la gradinita? Pana acum a fost la cresa, nu?
Mychy, deci weekendul asta il luati pe Andrei.. super! S-ar putea sa fie un pic suparat ca nu l-ati putut lua weekendul trecut!
Mai vroiam sa te intreb la busteni la ce pensiune ati stat? Zici ca aveau bucatarie pe etaj.. Camerele cum erau, era spatiu, patul era mare? Intreb, ca si noi cautam asa, pt diverse iesiri, locatii faine, rezonabile ca pret, si f important, spatioase, eventual cu pat suplimantar, ceva... ca la 2 copii ai nostri, e necesar...
Fianna, ma bucur ca ai dat pe aici... dar cald nene la voi Ma bucur ca esti bine cu sarcina!
Oanamada, ti-am scris si pe blog, iti doresc si aici La multi ani pt Catinca, sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti Petrecerea ati facut-o la ferma animalelor? Mi s-a parut frumos din ceea ce am vazut in poze! Voi ati fost multumiti? Copiii par a se fi distrat, asta e cel mai important
Carla, ma bucur ca sunteti bine
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Multumim de urari :).
Ieri am dus-o la gradinita si la pranz ne-am dus cun pizza, suc si tort pentru toata grupa ei. A fost foarte mandra, tot spunea la toata lumea ca face 3 ani
Dupa amiaza insa mi-a scos peri albi.
Vivela felicitari pt cei 10 ani, la multi inainte. Foarte haios David.
Michy numai tu stii cum ai stat atata timp fara strumf. E greu, cred ca o sa il vezi schimbat , mai mare si mai destept bineinteles
Andre a racit asa ca noaptea a Fost lunga. Avem 5 kg , 1 kg in 3 saptamani. Saptamana viitoare il duc la doctor, face o luna.
Pupici
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10