Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dana ce super ca ati fost la circ. Eu vreau sa o duc pe Lis la Tinkerbell la film.

Cu laptele da 300 ml pe zi ar trebui sa fie de ajuns, mai mult nu ca sunt prea multe proteine animale. Insa si Adelise bea cam 500 ml lapte de vaca pe zi iar eu nu o opresc pentru ca ea nu prea mananca oua, carne, foarte rar. Pui mananaca numai la grill sau nuggets, peste numai fish fingers, si carne in spaghete bolognese. Dar astea nu le poti repeta frecvent, daca ii dau fish fingers de doua ori pe sapt refuza.

Noi nu mai bem formula de la un an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetili!

Deci, , luna, cum adica daca "am chef sa le vad" (pozele)? Am intrat instant pe link si le-am savurat, mai ales pe aia cu lis imbujorata si mi se pare ceva super haios, si anume ca lis seamana f bine cu tine si cosmin cu sotul tau sunteti toti frumosi, confirm acum cu mana pe inima

Vivela, la multi ani, ma, mama, ma, sa fiti sanatosi si fericiti inca 110 ani de acum inainte si peste!

Mychy, 3 luni? Si io crap in avans ca plec in teambuilding la sinaia in week end . Dar, pe de alta parte ar fi si culmea sa nu profiti sa lasi puiul la aer in superbitatea aia de loc cu cineva de super incredere, nu?? Bravo voua si intoarcere si regasire placute

Stefania, sa-ti traiasca! Nu pot sa cred ca ai nascut si deja e mare! Ptiu, ptiu, ptiu!

Dana, hehe, si noi suntem inca pe formula, chiar vb cu barbati-miu ce sa facem...laur bea cel putin 350-500 ml de "titik" inainte de nani plus noaptea se trezeste fix la 3 sa bea. Dar eu ma bucur, caci el nu prea are chef de branza, iaurt etc si nici cu mancarea nu se omoara cine stie ce. Cu laptele nush ce sa zic, adik ma gandeam ca e si mai sanatos formula, adika vitamine sau ce naiba o mai avea decat laptele "de vaca" si nu mai vorbesc ca ies si mai ieftin si e mult mai comod, parca ma vad alergand noaptea prin bucatarie sa-i incalzesc laptele ca la 2 luni! Plus ca laptele de vaca se strica mai repede si nu stiu logistic vorbind daca as fi in stare sa calculez atat de bine necesarul fara sa raman cu goluri in stocuri si sa primesc penalizari de la marele sef de trib...
Any ideas?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor, multumesc de urari, nu serbam cine stie ce, dar probabil o sa profitam ca nu avem decat un strumf acasa care doarme bine .
in plus, m-a chinuit talentul in dimineata asta si am facut un tortulet (monti, desigur), inca nu stiu cum e la gust, dar sper ca ok, sa nu zic ca n-am sarbatorit chiar deloc.

Stefania, sanatate multa lui Andre, of, mititelul, deja a racit . e dolofan nazdravanul tau, noi avem 6,300 la 2 luni jumate si se crucesc doctoritele ca cica a crescut cam mult .

Vio, eu cumpar sa am in frigider lapte mereu, uneori tin si o cutie in congelator pt situatii de criza, se pastreaza destul de bine. oricum, cam in 50% din cazuri david bea laptele rece de la frigider, deci scap de incalzit. iar noaptea nu se mai trezeste deloc sau daca se trezeste, nu mai mananca. altfel as fi ajuns la disperare.

pe mine ma cam mustra constiinta ca probabil gresesc pe undeva cu alimentatia lui david. habar n-am ce anume am gresit sau cum sa remediez, lumea da din cap dezaprobator cand aude ca david nu mananca DELOC fructe si legume crude si asta de mai bine de un an si jumatate. rar de tot mai ia cate o muscatura de banana sau de pepene, in rest sa nu vada, nici macar sa guste nu reusesc sa-l conving. cine stie cum, pune fructul pe varful limbii si se stramba, incurajandu-se singur: "e bun, are vitamine" . dar face doar constatarea, nu vrea sa manance, cica o sa manance cand o sa fie mare. el nu pare sa sufere de ceva, dar tot nu mi se pare ok sa refuze cu obstinatie fructele si legumele.
si imi pica si prost cand lumea (evident, cea fara copii) imi povesteste ca X-ulescu are 2 copii si mananca numai fructe si legume proaspete, ca copilul mananca asa cum il inveti ... adica mai pe scurt suntem noi parinti denaturati ca nu am invatat copilul sa manance sanatos.
dar zau, cu forta nu ma vad indesandu-i pe gura lui david felii de mar sau portocale.
(cat am stat la mare, a facut greva foamei, a mancat doar lapte - app. 1l/zi si putina carne la gratar. n-a avut la dispozitie in plus nici suc, nici dulciuri, doar fructe si salate. a preferat sa nu manance nimic altceva.).
a, si cireasa de pe tort a fost o "constatare" facuta de prietenii nostri cu care am fost la mare: "in pozele in care david e cu noi, rade mereu, cand e cu voi (parintii) e mereu trist si posomorat" . constatarea i-a fost spusa sotului, eu nu eram de fata, dar nu cred ca m-as fi abtinut sa le zic vreo doua .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

a, si cireasa de pe tort a fost o "constatare" facuta de prietenii nostri cu care am fost la mare: "in pozele in care david e cu noi, rade mereu, cand e cu voi (parintii) e mereu trist si posomorat" .
_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

o my god...super "tare" constatarea...........cireasa dupe "tortul monti"??????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mamiii, de ce a bagat popa pe Daria aici? (uitandu-se intr-o poza cand e bagata in cadelnita, la botez)
Mamiiiiiii, da de ce rade mami si tati?
Mamiiii, da unde erati aici (o poza facuta inainte de nasterea ei intr-un concediu)
Mamiiii, da unde-i DAria, da de ce nu ai luat-o si pe ea? (vb la persoana a III a despre ea, nu stiu de ce)
Mamiii, da de ce era tati suparat la servici?
Mamii ......

De azi de dimineata, eu rupta de somn, caci bineinteles ca am stat cu sotul azi noapte pana pe la 3.30, numai asa ma tine Daria. Imi vine sa ma inchid in camera sa ma culc, sunt rupta.

Monica sa fiu sincera habar nu am cum se numeste circul, am fost pana acum in total la 3, medrano, unul cu animale de apa si asta, care dupa cum ai descris o fi acelasi, cu ponei multi.

Vivela La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de copii, iar aniversarea urmatoare sa o petreceti pe prispa casei mancand tort monti.
SA sti ca si baietelul prietenei mele, de aceeasi varsta cu ai nostri nu mananca deloc fructe. Chiar am fost duminica la ziua lui la tara la curte, unde au ffff multe mure mari (nu am vazut niciodata asa mure), zmeura mare, prune renglote mari, altoite, direct de la sursa. A mancat Daria de a rupt, vreo 5 prune de-alea mari plus vreo doi struguri. Prietena mea nu mai inceta sa se minuneze de ea, caci fi-su nu a luat nici macar o gura din nimic. In schimb, la masa, el a bagat ditamai crastonul de ciorba (vreo 2 polonice si jumatate) iar Daria juma de polonic. Si asta la vreo 2 ore dupa fructele alea, adica nu era prea satula. Deci fiecare cu gusturile lui, important e ca sunt ok la analize, au o imunitate rezonabila, deci lasa copilul in pace. Si Daria are tot 14 kg de muuuult timp, parca nu mai reuseste sa treaca de pragul asta. Si mai conteaza si stomacelul. va spuneam ca Daria sufera de constipatie, a doua zi dupa toate fructele alea, abia ca a facut si ea un carnacior, ca in rest tot numai la cacareze e, zici ca-i caprita, nu i-am gasit inca remediu, e drept ca am si ignorat problema aswta in ultimul timp, m-am invatat asa cu ea, sper sa nu fac vreo prostie.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cat am scris mesajul anterior Daria a taiat bucatele mici, mici o carte de colorat. In ultimul timp zilnic taie cu o forfecuta de-aia cu varfuri rotunde, de gradinita cate o revista, face vraiste in camera, da o las si eu in pace, bine ca face numai la ea in camera. isi inchipuie la formele alea decupate ca taie tot felul: pantaloni, bluze, catei, rechini....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela Catarina nu bea lapte decat rar si putin. Daca nu vrea ce sa ii fac? Ii dau branza si iaurt cu fructe, ii mai dau si o vitamina din cand in cand si asta e. Nu poti sa ii fortezi pt ca rezultatul poate fi nasol de tot.

Cu asa prieteni cine are nevoie de inamici

Stii ce se spune inainte de a avea copii toti au teorii inclusiv eu aveam cateva, practica m-a invatat sa mai las teoria la o parte.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, la multi ani fericiti inainte........

am citit ca a murit Montignac.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monti se pare ca a murit duminica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele,

vad ca aveti mai mult chef de povesti in ultima vreme... pesemne ca s-a mai dus si din canicula...

dana (gh) v-am vazut si eu pozele si filmuletele, tare scumpa-i Dariuca... si tu cu burtica! si privirile sotului tau la burtica voastra! se vede ca sunteti o familie in al noualea cer si ma uit ca mai ai foarte putin; o sa tin minte data de nastere a lui Eric Mihai ca se va naste de ziua singurului doctor din familia noastra! asa ca cine stie, poate 20 sept.e o zi mai speciala in care se nasc oameni destepti! ... cat despre constipatia Dariucai nu ma tin de sfaturi dar te intreb daca ai incercat sa ii faci un obicei din a consuma cereale integrale (boabe de grau presate in special si seminte de in) cu lapte la micul dejun... adica prima masa a zilei pe stomacul gol; eu cred ca e aproape imposibil sa nu se regleze de la astea dupa o perioada de consum sistematic... vezi poate incercati asta si merge; probabil nu e ok sa faca cum zici tu zi de zi, dar tu esti mamica, tu stii mai bine!

Si mai voiam sa-ti spun ca si Adeluta m-a mai intrebat cu privire la o poza de la nunta noastra ca ea unde era? si i-am zis ca ea nu aparuse inca pe lume, ca nu se nascuse, etc... nu pare a intelege; cum nu intelege cand ma intreaba de vreo poza in care apare DOAR EA si zice "mami, tu unde erai?" si eu ii zic "eu iti faceam poza".... si ea tot nu pare multumita de raspuns si mai ca ii vin lacrimile in coltul ochiului... nu stiu ce o fi in capsorul lor; dar ceva imi spune ca asta e "triunghiul" de siguranta "tata, mama si copilul" si daca lipseste cineva, e ceva in neregula...

mychy sper ca Andrei sa fie iertator cu voi/cu tine ca l-ati amagit cu adusul in Bucuresti mai devreme cu o saptamana, dar zic si eu ca fetele, sa nu iti ceara de-acuma inapoi ca ii place mai mult la curte decat la bloc! iar cu criza si sfidarea, si cu bani si fara bani omu' tot mai are nevoie si de cate o vacanta! nu crezi? numai tu ce-ai mai sfidat criza anul asta... ca la Bruxelles nu stiu sa fi mers avioanele gratis anul asta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput