**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, nu am mai fost al Milano. Joi am lasat fetitele la ai mei si noi ne-am dus pe terasa sa vedem meciul de fotbal cu Steaua. Am ajuns acasa pe la ora 1, iar la 3 trebuia sa ne trezim sa o mergem la aeroport. Zborul era la 6,45 si noi ne-am trezit la 5,45. Pana la Cj la aeroport facem 2 ore, prin urmare adio Milano, adio banuti.
Am fost totusi la cabana cu gasca unde am facut trasee montane si am baut. M-am relaxat psihic, dar sunt obosita fizic.
Sper ca zborul spre Paris sa nu-l ratam.

Legat de kg si eu am ajuns la 58 kg la o inaltime de 1,63 m. Mi-am propus sa ajung la 55 unde sa ma mentin.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Anemona, cum a acceptat Alex biberonul? sa sti ca si Alex al meu doarme mai bine cu mama decat cu mine...nu stiu care e explicatia ....poate stiu ei ca nu suntem acolo sa ne dispere si nu se mai deranjeaza sa se trezeasca .

decand am venit acasa pe Alex l-au bubuit tantarii,de nu mai stiu cu ce sa-l dau...si se umfla rau locul .ii dau cu fenistil sau arnica ce imi pica mai repede in mana.....

si ce e cel mai nasol pt mine e ca nu mai mananca decat daca e gatit in ziua respectiva, a doua zi abia inghite mancarea

hai ca sar de la una la alta,dar sunt zombiiiiii,ca asta se tot fataie in pat asa ca imi fac de lucru putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata dragelor
dau
noi am avut un weekend destul de agitat, acum ne odihnim
La multi ani! Alessia Estephany, sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e frumos
nu pot sta prea mult prin zona ca am un pitic tare mofturos, nu stiu ce are
va si sper sa mai intru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata mamici

La multi ani Alessia Estephany sa fii sanatoasa,frumoasa si sa-ti bucuri parintii si la multi ani tuturor Alexilor si Alexandrelor ca azi e sf Alexandru.

Meleea, Alex a acceptat biberonul de la ai mei, azi e marea confruntare, il iau acasa sa vedem la mine mai vrea biberon, tocmai imi spunea tata ca aseara i-a siz sa se culce si a pus capul pe perna si a adormit.Va spun maine ce mai facem.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia Filipa puiuta frumoasa de Bely! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!

Alessia Estephany zmeurica de Theea! Multa sanatate, fericire si noroc in viata!

Bely si Theea sa va traiasca printesele si numai bucurie sa va aduca!

Noi bine, edi e ok...mai nou incearca sa se ridice singur, fara niciun ajutor....1 din 3 incercari ii iese. e asa simpatic....imi place ca merge mult in picioare, nu mai vrea in 4 labe...doar cand nu se poate ridica singurel, merge de-a busilea pana ajunge undeva sa se sprijine.
mananca de toate, fructe, mancarica, pufuleti/pufarini.
Ne-a iesit un coltisor de la o maseluta de jos stanga...poate de aceea doarme mai bine in ultimele nopti...

Clara eu am 1,68 si as vrea sa ajung la 58 kg. mai mult nu, caci nici eu nu mai am 20 ani si parca nu as vrea sa mai fiu doar piele si os....e bine cand sunt ceva forme...exceptand burta.
Va asteptam cu mare drag la timisoara, in 3-4 sau cat veti fi atunci cand veti veni.
Crixia sunt superbe printesele tale. Ana e copia bunicului intr-adevar. Alexia este o domnisoara tare dulce si frumoasa. Tortul superb!
Luisa mersi.
Anemona ma bucur ca e ok Alex dupa intarcat. Nu te mai tot condamna atat, super ca ai reusit sa-l alaptezi pana acum. I-a mers foarte bine, este sanatos, grasun si tot ce vrei. daca pt. el nu e o tragedie, chiar nu are rost sa te invinovatesti.
meleea, Anemona culmea ca si Edi dormea la mama fara plansete si treziri. sunt curioasa cum va fii sapt. viitoare cand vine la noi si noi plecam in Budapesta. sper sa nu-mi simta lipsa prea tare.
Ely_cta mersi. si edi e la fel de curios. a vizitat tot apartamentul nasilor lui Marco sambata. cred ca toti sunt dorminic de nou si curiosi din cale afara.
are dreptate Crixia, si eu cu marco tot dupa 3,5 ani am inceput sa ma inteleg. tot asta zic ca sa-l vad si pe edi de varsta asta si altfel va fii.
Dienutza am vazut piscina si jacuzziul din pozele tale ;la tv, la concurs. Pacat ca nu i-ati mai prins pe astia...aia era piscina publica? parca nu stateau acolo...ziceau ca trebuie sa mearga la vila....
Albert e inalt bine de tot, dr. ta cred ca a gresit...86cm, e pt. un copil de 2 ani, nu de 1 an.
E foarte lung de aceea pare slabut. Exact asa arata si Edi dupa enteroviroza...dar el avea 10,200 si mai mic la inaltime. acum cred ca are undeva catre 11 kg...se vede ca a pus bine pe el, dupa boala.
sper sa-si revina si Albert cu mancarica...la voi tot cald este.
Moniland nasol de tot...ati pierdut banii pe bilete, ati si platit cazarea?
bine macar ca ati plecat in alta parte, chiar daca nu e Milano.

tuturor celor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra si derivate din el!

deci e sarbatoare azi...de-aia mi-a facut masina de spalat scurt circuit/...sper sa nu se fi stricat...a trebuit sa limpezesc si sa pun balsam in haine si sa le intind....nu le-am stors ca si masina...curge apa din ele...bine ca sunt afara pe terasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna ziua si de la noi!Am promis ca intru mai des si vad ca reusesc sa ma tin de promisiune!
David doarme,mi-a adormit la 11.50 si vad ca inca nu s-a trezit!El mai mult de o ora si 20 minute nu prea doarme,dar azi si-a depasit recordul,acum doarme de doua ore si 20 minute!Am reusit sa strang prin casa,sa-i fac supica si am avut timp sa intru si pe forum!
Meleea, nici David nu prea mai mananca decat daca e facut in ziua respectiva!Greu accepta a doua zi,a treia zi nici nu se discuta!

Azi a inceput sa mearga singur,eu totusi ma tin dupa el,pt ca are tendinta sa se lase pe spate!Dar deja nu-i mai numar pasii,merge destul singur.In schimb nu stie sa cada,se dezechilibreaza si-l tin eu.Daca il las jos,nu se poate ridica,decat daca gaseste ceva de sprijin!Are funduletul greu!Ar trebui sa-l las sa gada,dar nu ma lasa sufletul!Stiu ca asa va merge mai greu,dar parca nu pot sa-l vad ca se loveste!Cum sa fac?
La multi ani celor care poarta numele de Alexandru si Alexandra!
La multi ani Alessia!Theea,sa va traiasca comoara si sa fie sanatoasa!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete ! Nu am mai scris de multicel , dar abia acum Laura s-a facut bine, dupa o raceala de 3 saptamani .
Legat de Kg si eu am ajuns la 56-57 kg la o inaltime de 1.64 , mai am cateva kg de slabit , dar o iau mai usor .
Monilanddistractie placuta la Paris!
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Patricia Filipa!
La multi ani, Alessia Estephany!
Sa fiti sanatoase, dulci zmeurici!

Clara, multumesc pentru reteta
Tava de muffin sta binisor cu eticheta pe ea, ca nu m-am invrednicit s-o folosesc pana acum. Dar in seara asta ma duc sa iau faina alba (cu asta integrala nu cred ca iese) si poate ma apuc de treaba.

Giova, esti cea mai inalta din gasca! Spor la slabit mai departe! De aseara am inceput si eu sa alerg, poate-poate.

Andreea, si tu ai slabit bine, bravo tie!

Moniland, imi pare rau ca ati pierdut avionul! Va rog, macar pe cel de Paris sa-l prindeti ca suspinam toate.

Noi ar trebui sa plecam in vacanta saptamana viitoare pe vremea asta si inca nu ne-am hotarat unde Daca ne mai gandim mult, mi-e ca ramanem pe aici, desi ar fi pacat ca avem 10 zile libere.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Patricia Filipa!
La multi ani fericiti, Alessia Estephany!

Moni, ce pacat de vacanta ratata!

Vladimir merge si el din ce in ce mai bine. Astazi s-a luptat cu galeata si matura . Le-a plimbat toata terasa. Tot de azi se ridica singur in picioare, fara s ase tina de ceva. Merge non-stop. Cred ca o sa slabeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele ,

Venim si noi dupa o absenta indelungata cauzata de concediul la mare/PC stricat/naseala mare/ o saptamana la soacra in buza muntelui....abia azi am PC acasa reparat si pot intra sa vad ce faceti.

Noi suntem bine, dar sa o iau pe rand :

- la mare a fost super, apartamentul minunat (au venit si ai mei 3 zile caci aveam 2 dormitoare), vremea buna, apa calda. Eva sa simtit in al 9 cer..ii place apa la extaz si ar fi vrut sa se balaceasca tot timpul. Ne-am intors insa cu o raceala care a dat in Bronsita cu tuse, muci verzi , harait si suflu la plamani asa ca ne-am tratat cu antibiotic si multe siropuri pe langa..abia acum am scapat de ea, de fapt vine maine dr sa ne vada. ROR-ul nu l-am facut din cauza asta.

- Nasi am fost super, nunta draguta, locatia foarte frumoasa (Paradisul Verde), astept pozele ca pe painea calda. Normala ca Eva a fost in prim plan si a mers peste tot cu noi (mama era bona). Acolo la nunta am luat o camera de la cineva din sat (locatia e in Corbeana departisor de Bucuresti)caci nu era nici o pensiune prin zona si am nimerit la cineva cu casa de pamant ca la tara si cu miros specific insa a fost minunata pentru Eva si mama care aveau nevoie de un pat sa doarma cat noi ne destrabalam dansand.

- La soacra a fost relativ bine, a mers si mama iarasi asa ca eu nu am facut decat sa stau cu Eva in rest totul de-a gata...asa viata..Evei ia placut mult, era rasfatata pana la culme, aerul o dadea gata asa ca iar aveam 2 ture de somn. Ne-am plimbat si pana la Sinaia cu microbuzul..aventura.

In rest suntem bine, eu m-am tuns bob si e asa bine (ca incepuse iar sa imi cada parul la greu), Eva merge foarte bine..deja nimic nu ii mai sta in cale, mananca si a pus pe ea 1 kg de la episodul de enterocolita cu rotavirus cand iesisem din spital cu 7700 g si acum avem 8600 g..oricum e ea mai silueta dar acest kg ii vine super.
E rasfatata si razgaiata deja ..tipa, vorbeste, ii turuie gura non-stop cu orice, alearga si se baga peste tot..nu mai e chip sa rasuflu..asa ca am ajuns lejer la 50-51 kg in conditiile in care aveam 53-54 cand am ramas insarcinata.
O alaptez in continuare dar foarte rar in timpul zilei. Acum cateva zile mi-a acceptat lapte gata preparat de la Nestle cel cu biscuiti si vanilie si un pic din cel de la Humana tot asa gata preparat cu vanilie...macar asta daca altceva nu..iaurtul e tot refuzat ca si cerealele.

Va pup si mai intru eu..incerc sa va citesc dar ati scris ceva..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput