**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**
Raspunsuri - Pagina 15
ely_cta spune:
Moniland,eu ii pun lui David pe paine unt cu magiun de prune de topoloveni sau Almette.Ii tai cubulete mici si ii dau si eu direct in gurita sau i le pun pe masa si se serveste singur(face dezastru mare,dar e foarte incantat).Distractie placuta la Milano!Vreau si eu asa bunici pentru David,sa-l pot lasa macar o noapte!!!!
Legat de salon,asa credeam si eu ,ca atunci cand voi avea un salon,o sa stau toata ziua bagata la aparate,dar din pacate,acum abia am timp sa ma ocup de el!
Azi l-am tuns pe David,avea niste carlionti superbi la spate,dar gata,l-am tuns scurt,baieteste!Nu ne mai luam ochii de la el,parca e alt copil!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
Giova spune:
S-a deschis Outletul Melania la 20 km de Timisoara, asa ca si ieri si azi am fost sa cumparam papuci la copii. Ca norocul ca Edi are vreo 4 perechi de toamna ...tare greu m-am abtinut. In schimb i-am luat lui Marco, ca el sta cam prost, cele din primavara ii sunt fixe spre mici.
In rest toate bune, matusa se recupereaza incredibil de bine, isi misca membrele, deci nu va avea nicio semipareza cum preconiza profesorul conferentiar.
Edi mananca bine, doamne ce-mi place de el, ca a pus ce-a pierdut si chiar in plus. Umbla toata ziua, cat e casa de lunga...si culmea, doarme si noaptea mai bine...cred ca-l oboseste tare mersul.
Ma dispera ca de 2 zile se trezeste dim. la 6 si eu ma sacrific sa stau cu el. azi nu am mai dormit cu el mai tarziu si sunt cam chiauna.
Daniela2880! Multa sananate si fericire alaturi de cei dragi!
Dienutza bine ati revenit acasa. am auzit ca sunt calduri groaznice in Spania....spor la despachetat, spalat, aranjat.
super pozele, frumos tort si ce copil cuminte la taiat motul. auzi...cate kg are Albert? a slabit sau s-a inaltat?
ce bine stati voi in jacuzzi acolo. Ati stat la pensiunea unde a filmat PROtv-ul, sau ati auzit ca sunt pe acolo?
Ely_cta si edi e fan paine cu unt si magiun de topoloveniseamana cu mine pe asta.
Clara super ai slabit, eu numai 7 kg am dat jos si de o vreme stagnez. dar intru in cantonament din 13 sept., cu cateva mamici de la spiridusii lui Marco. Inca 5 sa dau jos, sa ajung la 58 si as fi multumita.ce inaltime ai?
Tortul a fost bestial....doamne ca tot la el mi-a ramas gandul. cred ca a fost si gustos.
si un weekend fain sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
emanouela spune:
fetele, azi lipdesc motivat.....astept musafir; urez La multi ani! sarbatoritilor si sarbatoritelor si va doresc un weekend cat mai placut
ClaraJ spune:
GIOVA - ce simpatica esti. Da, a fost un tort gustos, cu capsuni la interior. Si patiseria aia ne-a mai facut si unul in miniatura doar pentru Bryce sa-si bage miinile in el, pentru poze etc. Nu l-am mai folosit ca ar fi iesit un dezastru.:)
Eu zic ca tu esti mai inalta decit mine. Parca asa pari in poze, ardeleanca focoasa ce esti. :) Eu am doar 1,62 cm. Sunt piticot. :)
Mi-au placut mult pozicile cu piticii tai. Si-mi place mult Timisoara. Sper sa pot ajunge cu sotul sa o vizitam amindoi, de fapt amintrei.:)
Va pupam dulce si weekend placut,
Clara si Bryce
LuisaTL spune:
Buna, mamici!
Am reusit si eu in sfarsit sa vad poze!! Doamne, ce copii fumosi aveti!
Bryce, Albert, Edi tare scumpi mai sunteti!
Crixia, ce frumoasa e Alexia! Ana seamana cu tati si bunicul, clar!
Clara, f. frumos ai slabit! Felicitari! Nu esti piticot deloc! Arati f bine asa! Eu de ex. am 1,63 m, nu sunt inalta ce-i drept , dar eu ma simt f. ok asa! Am reusit si eu performanta s-ajung la 56 kg...si cred ca ma opresc pe-aici. Dupa 30 si...ceva de ani, n-as arata grozav pe la 53 cat aveam.
Sper sa reusesc sa trimit si eu cateva poze pe e-mail.
Va doresc o duminica frumoasa!
anemona27 spune:
La multi ani piticilor ce s-au mai sarbatorit in ultimele zile.
Sa va spun ce am mai facut noi,dupa ce am stat 5 zile la Bran in compania Meleei si a frumosului Alex, foarte frumoasa pensiunea, un loc minunat pt familii cu copii mici, de joi Alex al meu e la mama.L-am inatarcat pana la urma, se pare ca pt el nu a fost asa de greu pt mine chiar a fost,am plans joi seara si chiar si acum sunt trista ca am incheiat acest capitol.Daca el ar fi dormit cum doarme acum la mama cred ca treceam de doi ani,dar nu mai rezistam,de doi ani nu mai dormisem o noapte intreaga.In seara asta sau maine cel tarziu il iau acasa,sa speram ca si cu mine va dormi bine acum.
O sa revin cu poze de la munte,inca nu le-am pus in laptopul meu,sper sa-mi fac timp azi.
mami fericita de baietel Alex
ely_cta spune:
Giova,sanatate multa matusii!
Crixia,ai niste fete superbe!
Dienutza,foarte frumoase pozele!
Eu inca nu am reusit sa pun poze pe contul comun si nu cred ca reusesc nici azi,pentru ca dupa-amiaza avem musafiri!
Aseara am fost la niste prieteni in vizita si David era foarte incantat in alta casa,a intrat curios in toate camerele si a inspectat!Este foarte curios din fire!Aseara a spus pentru prima data AICI si acum cand il intrebi unde este nasul,sau ochii,etc,iti arata si-ti spune AICI!E un scump,mor dupa el!
Fetele cu copilasi mai mari,cam de can incep sa ma inteleg cu el,sa priceapa?Ne bate gandul sa facem si al doilea copil,sunt constienta ca 2 ani o sa fiu cheauna si o s-o iau un pic razna,dar pe urma ne linistim,copiii se joaca impreuna,etc.
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
Dienuta79 spune:
Hola fetele!!!
Giova Albert a slabit cat am stat in tara,are cam 10,600 kg si e f inalt 86,5,mi-a zis pediatra din Rom ca sta foarte bine la kg si la inaltime e cu 1 cm mai inalt decat ar fi normal.Da,la pensiunea aia au stat si cei de la pro tv,dar cand am ajuns noi pe 4 august ei terminasera deja de filmat,erau plecati.Albert e rau de caldura ca taicasu si a slabit de la caldura,ii gaseam cersaful ud sub el,dar ne punem noi pe picioare ca deja s-a racorit pe aici si mananca si foarte bine.Felicitari ptr micul mergator,al meu e fricos ,dar are el timp sa mearga
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LuisaTL Crixia, ce frumoasa e Alexia! Ana seamana cu tati si bunicul, clar! |
Multumeesc! Anaa...haha, bunicul e tatal meu! Parerile sunt impartite, unii spun ca e copia fidela a bunicului, altii ca e tati toata.
Ely, toti copii sunt superbi! eu nu ma satur privindu-i...ce-i drept si arta fotografica pune in valoare tot ce are mai bun si mai frumos un om/copil/... Credeti-ma c-am vazut si copii de tigani amarati( nu e rasism), nespalati, vai-mama-lor...dar tot gaseam ceva frumos, era un sufletel totusi si emana acea puritate!
Hai , ca ma cuprins euforia....
Ely, nu vreau sa te sperii, dar eu am simtit ca m-am inteles cu Alexia cam pe la 3ani -3ani si jumatate. Aici vreau sa spun ca am considerat eu limita, este momentul cand pricepe daca i se explica, mai negociezi cate ceva, parca nu mai e asa lipit de mami.... In schimb am doua prietena care au facut la interval de 2 ani cel de al doilea copil si totul e ok, cresc impreuna. Ambele nu au avut ajutor zilnic, doar ocazional mai venea o bunica de la tara sau sora mai mica, deci baza era doar mami si tati. Sunt convinsa ca nu e usor!
La mine fiind diferenta cam mare, 6 ani, sunt si aspecte bune( intelege Alexia ce este bine si c enu pentru bebe), dar gelozia este cea mai grea, iar cel mare are nevoie de timp, de altfel de timp. Daca m-as putea clona! Cea mare are nevoie de explicatii, sa-i acord timp sa-mi spuna o poveste inventata, sa-i explic, sa ne jucam, sa facem exercitii( aplicatii practice, ghicitori, adunari, scaderi), nu maispun de iesit in oras, parc, plaja...exclusiv cu ea. Asa este/ a fost la noi!
Cris mami de Alexia & Ana