**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

patricia zmeurica de Patrisuca! sa cresti mare si sanatoasa si cu un dram de noroc!

Noul capitol ne va gasi in casa noua: Clubul scutecelor.

Noce nu conteaza inaltimea, conteaza sa ajungem la greutatea dorita. Sunt convinsa ca mai sunt si alte mamici cu 1,70 sau chiar mai mult.
Cornelia asadara Vladimir matura terasa...ai ajutor in casa deja mami.
si Edi se ridica singur...l-am parat si vad ca functioneaza si la noi.
Cu slabitul...sper sa nu se adevereasca, caci de abia isi revenise dupa entero de la mare, el umbla si inainte, doar ca in 4 labe.
Andreea bafta in lupta cu ultimele kg! ma bucur ca pitica e bine.
Ely_cta felicitari pt. primii pasi!
al meu mananca aceeasi mancare 2 zile la rand, slava domnului ca nu am timp zilnic sa-i gatesc.
Blanca ma bucur ca sunteti ok, ca a recuperat greutatea pierduta Eva si ca a pus in plus.
Sa va traiasca proaspetii fini si mult noroc sa aiba. asteptam pozele sa vedem mica vedeta.

am pus la foc mancarica pt. Edi si o ciorba de salata verde pt. mine.
Mai trebuie sa frig si dovlecei pane...dar astept sa vina instalatorii sa vedem ce e cu masina si scurt circuitul de ieri.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patricia LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!!! Viata lunga iti dorim!!!
Giova, am pierdut banii pe transport, pe transferul de la aeroport la hotel si pe cazare.
ely, si fetele mele cad, si e normal sa cada, dar o fac in fundulet. Se ridica si merg mai departe si nu plang. Eu doar le supraveghez.
Andreea, multumesc. In oct voi merge, sper sa fie vreme buna.
noce, de data asta nu o sa-l ratez ca pun toate ceasurile sa sune si vom mai merge cu cativa prieteni, asa ca... Sper ca v-ati hotarat asupra vacantei si ca nu o sa stati acasa.
Cornelia, si mie imi pare rau ca am ratat Milano, dar sper ca o sa-l vad intr-o buna zi. Felicitari pt Vladimir!
blanca, bine v-ati intors! Si noi asteptam poze.
elena, ce mai faceti voi? Ai adus copilasii acasa?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

La multi ani Patricia. Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata!

Moniland am adus copii de martea trecuta. Nu am timp nici sa respir.
Piticii misuna in toata casa si fac numai boacane. Zici ca sunt huni.

Fetelor voi cum ii faceti sa va asculte sa nu umble la prize sau sa faca alte lucruri rele?

Am inceput si eu dieta Rina. Am dat jos vreo 3 kg. Am intrerupt dieta cat am fost plecati dar de ieri am reluat-o. Mi-am cumparat si cantar ca sa stiu sigur cum sta treaba.
Eu am 1.68 inaltime si 66 de kg in momentul asta si intentionez sa ajung la 56-57 de kg.

Va pup

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Patricia
hai elena cu dieta si eu am inceput azi disociata....sper sa ma tina sa ajung la 55...acu am 61...successss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Succes fetelor cu slabitul!!!!!!
Elena, eu am pus aparatoare la prize si asa stau linistita. Am incercat sa "eliberez" casa de alte pericole. Nu mai am ghivece cu flori, primul raft din biblioteca l-am ocupat cu jucariile lor....

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Patricia!

Mergi la inceput

Neatza!
Dau cafea strong. Edi m-a trezit de la 6:45.
Aseara l-am cantarit.are 10.600. A pus 400 de la ep.cu entero.
Acum vad ca l-a luat somnul.....revin mai tarziu de pe comp.
Pupici.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
multumim Moni eu una sper a ma tina
Giova la noi trezirile astea is clasice, am sa ii caut job baiatului daca tot e matinal

Mergi la inceput

asa...el doarme de la ora 9 eu stau pe net...cand e trez nu prea pot, ca-mi inchide compul.

Emanouela asa asa si eu ar trebui sa-i gasesc job...de obicei vin cu el in living sa doarma ceilalti, incerc sa ma intind pe canapea sa atipesc, dar nu pot...se catra peste tot, da in LCD, trage de draperii..... nu se joaca linistit. sweet dreams!
Moni pai sa faceti bine sa nu ratati Parisul, pacat de banii dati pe Milano. ati luat prin agentie de aveati totul platit?
eu de obicei iau low cost la zbor si hotel prin booking. ies mult mai bine si daca ar fi sa pierd ceva bani, as pierde doar avionul.
Elena si eu am capace la prize, aparatori la coltul mobilei./mesei...dar degeaba...pica d eunde nu te astepti, da cu capul de altceva...si eu il urmaresc, dar nu chiar as aindeapropae ca si Ely-cta.
de multe ori il las singurel in camera lor...cu usa deschisa....si asa frumos se joaca....
Emanouela, Elena bafta cu dieta. si eu vreau din 13 sa ma apuc. Intru in "cantonament" cu cateva din mamicile d ela spirisdusii lui Marco. de vreo 2 zile as manca non stop...se apropie si CM si asta e una din cauze. trebuie sa-mi revin ca mai vreau sa dau jos vreo5 kg.

Haideti fetelor sa terminam cap. sa plecam in casa noua.
Bine...am mai fost in casa aia pt. cateva zile, dar ne-au mutat moderatorii.

o zi faina sa aveti, si mai calduroasa daca se poate.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao,fetelor!!!Am aparut si noi....alaltaieri seara am ajuns de la mare.....Ne-am simtit excelent,(mai ales copiii,ca noi suntem nitel obositi),vreme super-super,doar drumul groaznic de lung si greu....la intoarcere am facut 12 oreBalazs s-a indragostit instant de mare,urla cand il scoteam din apa....ii placeau valurile cat mai mariAcum sunt copiii la socrii,eu despachetez,spalsi etc.De azi si eu la dietaCand ne mutam la clubul scutecelor?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput