**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,de ce dieta te apuci din 13?Eu m-am ingrasat un pic la marePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

daa, merci Giova eu tre sa imi propun 10 ca sa dau 5
lasa....faptul ca e vioi e semn de sanatate...la noi tv are numai degetele, oglinzile la fel, dar hraneste canele....face si el ceva util...acu i-a bagat de ex sticluta lui de lapte in cos asta dupa ce la mozolit cu o piersica, pe caine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pooh bine ati revenit! ma bucur ca totul a fost ok si v-ati intors sanatosi. Asteptam pozici! daca tot sunt plecati strumfii la bunici.
Micaalsa e sapt. asta la mare, sper sa aiba cat de cat parte de vreme buna.
Emanouela pai al meu se urca pe mobila si da in LCD....cu ce are in mana, scoate din priza tel. mobile, inchide compu, cand se uita Marco la desene ii inchide tv-ul, cel din dormitor nu-l poate inchide din buton, trebuie apasat mai tare si atunci scoate cablul din spate. fereasca sfantul ce turbat este. nu ma asteptam, sincer.
Nu mai zic...cand prinde usa deschisa la bucatrie o intind epe balcon, se urca si striga dupa catei.
Pooh la scutece mergem dupa ce terminam cap. asta. de aceea ziceam sa scrieti, sa umplem astea 2 pagini.
Nu ma apuc de nicio dieta, mancam mai light sa zicem....si ne sustinem una pe alta...asta e tare important.
In ultimele zile am cam abuzat si am mancat dupa ora 19 si deja 500 gr le-am pus.

Edi a dormit doar o ora...acum si-a mancat strugurele si cred ca ne imbracam gros si mergem la piata. Mi-e dor de niste vinete.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Giova....ne-a trebuit, avem eu nu ma pot imagina ca fiind mama unui copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun venit Pooh.
Giova,ema, voi cu baietii dar nazdravana mea de Irinus... si ea e peste tot stinge tv, il deschide si tot asa, mie teama sa nu se strice.
Giova, si noi tot asa am luat cu low cost si booking dar nerambursabil ca deh..am zis ca mergem. Am vazut acum un zbor la Milano la sf lui Oct cu 200 ron dus-intors 2 persoane.

Fetitele mele sunt intr-o perioada cu pofta nebuna de mancare, ca mine de altfel. Vor 8 portii de lapte la o masa, iar la pranz mananca echivalentul unui borcan jumate. Aseara am avut musafiri si bineinteles ca i-am servit cu una alta si fetitele au mancat non-stop.
Si ca sa scriu cat mai mult , hai sa va mai zic ca Laura stie unde e nasul, gura, ochii, urechile, cerceii, parul... dar cred ca e si normal la varsta asta.
Acum pot cobori cu ele pe scari, una de o mana si una de cealalta. Irina se prinde si de balustrada. Uite asa coboram de la et 2. Doamne ce-au mai crescut... Nu le-am mai cantarit ca nu mai pot. Sunt fascinate de cantar. Cum le pun pe el, in fundulet ca pe spate nici poveste, incep sa-l butoneze si nu mai vad nimic afisat. Incerc azi sa le cantaresc pe cantarul nostru. Adio bebelusi!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

A, vroiam sa va intreb daca voi cumparati imbracaminte copiilor de pe net? Eu fac mult shooping online intru-cat nu pot sa ma duc prin magazine si ce le mai duc dorul.... Cu fetele imi este imposibil sa fac cumparaturi, iar cand am totusi 1-2 ore cumpar doar mancare.
Deci, ceva site-uri probate de voi cu imbracaminte de copii?
Eu le-am achizitionat deja rochite de Craciun cu doar 24 ron/buc.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Bun gasit fetelor!!
Voi vorbiti de diete...eu nici nu vreau sa ma mai cantaresc...cand am ramas insarcinata deja aveam 7 kg in plus...dar vad ca la sarcina asta am luat mai putin decat la sarcina cu Andreea...acum o sapt aveam cam 13 kg
Moniland asa e, avem copilasi nu mai sunt bebelusi...si Andreea intelege/face atatea lucruri...parca deodata a crescut...uneori stau si ma minunez cand a trecut timpul...cand o vad cum alearga prin parc, afara...
Pooh bine ati revenit!
Giova arati f bine..nu te mai stresa cu kg

Ayda35+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

salutare mamicutze dragute!!!!!

Cred ca ne-ati dat uitarii de cand nu am mai intrat sa va salutam.In primul rand "LA MULTI ANISORI CELOR CARE AU IMPLINIT MINUNATUL ANISOR!!!sa fiti sanatatosi frumosi si sa va bucurati parintii.
Despre noi,nici nu stiu cu ce sa incep,inainte de concediu ne-am chinuit cu scaune moi si ne-am mai prelungit si in concediu,prin urmaream fost mai precauti la mancare.Dar pana la urma totul a decurs bine.La mare a fost in lumea ei din tot concediul,la ora 7 eram pe plaja,o nebunie pentru ea apa valurile ,nisipul,la masa era asa de molesita incat imediat dupa ce luam masa si adormea.Avea o placere deosebita sa alerge printre sezlonguri,sa fure jucariile altor copii.Ultima zi,de plaja am inceput sa ne curga nasucul si seara febra asa incat dimineata urmatoare am ratat plaja si am eliberat camera mai repede si am plecat spre bunica.Urma surpriza cea mare bunicii i-au pregatit un mic party exact de ziua ei cu tort,si cadouri.Am sarbatorit aniversarea la Galati,apoi am plecat la strabunici la tara.Incantata de pasarile din curte,animale,aerul de la tara i-a priit in sensul ca aveam program de doua partide de somn de2 ore/zi,si seara pe la 22 cadea franta de obosita.I s-au facut toate poftele toata lumea era in jurul ei,era o rasfatata.ii aincanta ca la intrebarea "cati ani are fata"ea arata un degetel,la pui striga "piii" iar la catel "am-am".Dua cateva zile de stat la tara am luat drumul casei dar cu popas de vreo cateva zile la munte,apoi la ceilalti bunici.

SIncer am ajuns acasa cu bateriile incarcate,Stefi a stat mai mult cu tati,mami a avut grija de burtica neastamparata .BB2 misca foarte mult,ma gadeam ca daca o sa fie asa de energica asemenea Stefaniei o sa fie destul de solicitant.

De cum am ajuns acasa am inceput obrazniciile ,scoate hainele din sifonier,incaltamintea,trage de orice este interesata de tot si cu cat ii interzic ceva cu atat se incapataneaza mai mult sa mearaga in locul respectiv sa sa traga de un anumit lucru.DRaperiile reprezinta un target sigur.Avem zbenghi in frunte se loveste deseori la cap si asa ma ingrijoreaza ca se invineteste se unfla offff...
Ahhh... mai nou a inceput sa tipe,sa planga cand vrea ceva ,chiar imi da de gandit personalitatea ei.Sper sa fie ceva trecator si de scurta durata pana nu intram la msuri mai stricte.

REferitor la mancare ne putem declara fan ciorbe ,de tot felul ,cu mult zarzavat ,si fan fructe .In schimb cu greutate tot in jur de 10.5kg,nu reusim sa depasim pragul acesta dar pe o parte nici nu ma mir ca nu are cum sa se prinda ceva de ea la cat de neastamparata este.

Ooooo....hai ca deja m-am dat la barfe.M-am cam lungit,citesc si eu ceva din uram si mai revin sper sa ma lase micuta mea.

Pupici tuturor!!!

23+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna mamicutze dragute!

Giova, Edi al tau parca e Alex,aseara numai pe masa vroia sa stea,masa mica din leaving,daca pleaca de la masa se duce pe gardul de la trepte si de acolo in lcd,mare boala are pe el, o telecomanda deja a stricat-o,macar el nu mai trage de perdele.Florile sunt consemnate pe balcon,ne gandim sa tragem un calorifer pt la iarna.

Sa va spun cum a fost intalnirea dupa ce l-am intarcat,a sarit in brate la mine pt 2 minute apoi si-a vazut de joaca lui,partea buna e ca doarme mult mai bine acum,se trezeste de 2 ori maxim pe noapte si bea apa,lapte dimineata si seara 200 ml,ieri a cerut si inainte de somul de pranz, a si mananca mult mai bine acum.

Ayda,Monitza ce imi place de voi cat sunteti de curajoase cu bebe doi asa de repede, eu azi zic ca mai fac un bebe, maine ma razgandesc...mai vedem.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput