**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Salutare, gashca!

Gata, a scapat de diaree! Acum avem muci. Sper sa-i treaca pana plecam la mare, ca nu stiu de unde iau aspirator acolo pt batista bebelusului. Plecam luni la bulgari, abia astept...

Apropo de carnita, eu ii mai dau piept de curcan (din sursa sigura, crescut la curte, cu boabe). Ii fac perisoare la steamer sau cu pilaf. Pui din comert papa cam de doua ori pe saptamana, e mai fraged si i-l dau bucatele.

Azi i-am dat legume din ciorbita noastra cu leustean si acrita cu suc de lamaie. I-a placut, a mancat doar cateva lingurite, ca abia bause 200 ml laptic. Dupa o ora, a mancat si 3 fasii de piept de pui la grill, taiate bucatele, plus vreo 2 biscuiti la desert.

La mare cinste, zilele astea, stau afinele. Maaamaaaa, ce-i plac! Sa nu va zic ce manichiura are, ca nu mai apuc sa-i curat unghiile...

S-a culcat, ma bag sa vad ce ati mai scris...

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Azi a mancat ciorba de curcan acrita cu bors. Am facut-o special pentru ea cu mai putina sare. Am zis ca dintre pui sau curcan o fi mai ok curcanul, chiar daca e din comert. N-am sursa de curcan de tara indopat cu graunte, cum are Laura.
Laura daca nu scapati de muci pana veniti la mare dupa prima balaceala in apa marii se va curata. Acum depinde cum va fi vremea, apa... drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
Mony ce bunatati faci tu acolo pentru pitic! Yamm Si eu intru mai rar, iar cand apuc as sta numai printre voi

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

CRIXIA,la munte am fost si cu David!Eu nu pot sa plec fara el,sincera sa fiu nici nu am cu cine sa-l las!Mama are caine si nu e o fire prea rabdatoare,iar soacra mea,chiar daca ma ajuta,nu se descurca,e panicata,nu reuseste sa-i dea sa manance tot,nu poate sa-l adoarma!Deci iese din discutie plecatul fara el,nici macar pentru o zi!Salonul pe care il am e de slabit si remodelare corporala!Daca te intereseaza ceva,da-mi un PM sau un sms,eu mai am numarul tau!
Azi i-am dat lui David dimineata omleta,la prnz i-am facut ficatel de curcan cu piure(pt cele din Cta,eu cumpar carne ,smantana,oua,branzica de la Curtea Brancoveana,au produse bio).Ficatelul tot de acolo il cumpar,am inteles ca sunt ok!Iar seara a mancat mamaliguta cu branza si smantana!A mancat din farfurie de-a noastra,cu furculita,pentru ca linguritele lui nu le mai suporta!Am avut succes,a mancat foarte bine.La un moment dat i-am dat ficatelul intreg si a inceput sa muste din el.E innebunit cand nu mai vede mancare pasata!Ne chinuim mai mult,dureaza mai mult pana termina de mancat,dar mai bine asa!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Aha, Ely poate imi fac timp de o remodelare! Retinut! Da, super marfa la curtea Brancoveneasca, dar rar ajung pe acolo. De cand e cea mare in vacanta n-am mai trecut( era gradi in zona)

Dragelor, dar eu de la bun inceput i-am dat cu lingurita de inox, in farfurii/castronele de ale noastre. Am 2 de plastic pt bebici, dar nu le folosesc doar pe ele, pun in ce apuc.
Nu stiti cum se spune?! La primul copil sterilizezi suzeta, la bb2 cade jos, o speli, iar la bb3 o sufli un pic ...

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Eu i-am luat lingurite de la DM,dar acum vrea cu tacamurile noastre!Eu stau aproape de Brancovenesc si mi-e tare usor sa ajung!La ce gradi o duci pe Alexia,in apropiere de Brancovenesc?Deja am inceput sa ma gandesc la gradinite!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna seara
Giova, Moniland - am incercat cu toate tipurile de canute cu pai, cioc, bibe, lingurita. Cu nici una nu vrea laptic. Ideea e ca se trezeste un pic dimineatza la 7 si-mi cere apa apa. Ii dau si se culca la loc. O sa o mai las cateva zile dupa care incerc din nou. A .. si nici alt lichid in afara de apa nu vrea caci am incercat azi cu compot de caise (era pt noi facut). Inainte sa se culce i-am mai dat niste orez cu lapte.
Si Daria este innebunita dupa supa cu galuste. Mi-a zis pediatra sa incerc sa-i dau la pranz 2 feluri de mancarica. Dimineatza sandwich si un fruct si seara orez/fidea cu lapte sau iaurt (nici asta nu prea ii place).
Acum i-am facut niste fursecuri si sunt curioasa maine dc ii vor placea.

Va. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

salutari... ,am hotarat sa nu-i fac ROR , din martie la gradi cu el , sa dorm si eu pana mai tarziu ....si nu mai stiu ce vroiam sa zic ca-s zombii la ora asta.

ahhh am primit pozele de la mot dar nu imi deschide cd-urile, nu stiu dece o sa incerc la firma....

toate zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Darius Mihail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata si de la noi!!!
Ieri Irina a umblat doar in picioare, nu s-a dus deloc in 4 labe. Sa vedem astazi ce chef de umblat are. Deci 1 an si 1 luna eu zic ca e ok, iar Laura la 1 an si 1 sapt.

andra, tocmai am citit in Larousse pt copii ca dupa 1 an e posibil sa refuze laptele si in cazul acesta trebuie zilnic "alimentat" cu lactate. Cred ca voi sunteti in situatia aceasta.
ely, ce-as mai veni si eu la salonul tau....

Eu am cateva nedumeriri si poate ma "dumireste" careva dintre voi.
Prima chestie e cu vaccinul ROR. Adica daca a facut rujeola si recomanda dr. sa nu mai faci vaccinul, cum ramane cu oreonul si rujeola? Astea e posibil sa le faca, nu?
Iar a 2-a chestie e cu sandwiciurile. Cum le faceti, ce puneti pe paine? Le dati bucatele sau musca direct din felia de paine.
Eu inca pasez carnea ca nu au cum sa o mestece daca nu au dinti/maselute. Copii vostri au masele de mananca bucatele de carne, sau poate au o alta tactica de a marunti carnita.
Ei, astea sunt dubiile mele de dimineata.
In seara asta duc copii la bunici si noi dimineata ne luam zborul spre Milano. De abia astept. Vreau pauzaaaaaa!!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mamilivia sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!! LA MULTI ANI!!!
Darius Mihail, cu ocazia implinirii primului an din viata lunga pe care o vei avea, iti doresc multa sanatate, fericire, si mult noroc!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput