**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La multi ani Clara si Elena!! scuzati de intarziere...Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copilasii vostri dragi si de familie!! Sa aveti parte numai de impliniri si fericire!
La multi ani Razvan Alexandru!!
Clara frumoase poze de la petrecere...tortul tare frumos! si la gala ati fost superbi!
Fetele, ce mancaruri mai papa zmeuricile voastre ... ca sunt cam in pana de retete...tot ii dau fructe dim care mai nou le refuza,ciorbita la pranz, iaurtel...si parca m-am saturat eu de acelasi meniu dar ea...

Ayda34+ + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Noi dimineata tot fructe cu biscuite. Mai schimb fructele, mai schimb si biscuitii...prefera nectarinele si biscuitii de la nestle. Laura incepe cu fructul, iar Irina cu biscuitele.
La pranz cea mai de succes e supa de pui cu galuste, urmata de pilaf cu carne, spanac cu oua si ficat cu cartofi si cu sfecla rosie. Cam astea sunt preferatele.
La gustarea de la ora 18 pe primul loc e gris cu lapte urmat la mica distanta de iaurt cu biscuite.

Sunt curioasa topul vostru care e.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna dragi mamici
Nu am mai intrat de ceva timp pe aici.
Vreau sa va multumim tuturor pt urari
Si le uram si noi La multi ani zmeureilor ce au implinit un anisor si celor care urmeaza sa implineasca

unguras de la Milupa sunt cereale mai mari,cele de 10 luni parca si de 12 luni.
icmanu noi pt rosu in gat am folosit tantum verde spray si i-a trecut in 3 zile.
ayda_m Noi cu mancarurile incercam sa facem in fiecare zi alceva ca si puiutul meu se plictiseste f repede.Exemple ar fi chiftelute de cartofi, pireu de mazare,pireu de brocoli,ciorbita de cartofi,peste la cuptor,pireu de dovlecel,lapte cu taietei,orez cu lapte,orez cu dovlecel,piure de conopida cu tofu,gogosele cu tofu ....

Si sa va povestim despre noi.
Stim sa spunem mama,tata,baba,papa,uta,aida=haida,ata=gata,da, na na.
Stim sa aplaudam , sa aratam cu degetu,sa ne dam jos din pat,sa ne urcam in pat,sa dansam si inainte sa implinim un anisor i-a aratat Denis lu mami ca el stie sa si mearga singurel.

Va pupam si sper sa reusim sa intram mai des.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara!
Nu stiu daca ne mai tineti minte,din pacate nu mai intru asa de des cum intram in perioada sarcinii!Simt ca timpul nu-mi mai ajunge!
Imi este dor sa va citesc si cum am o pauza incers sa intru pe forum,mai citesc ce ati scris,dar nu mai apuc sa va si scriu!
Noi ne-am mutat in casa noua si nu am avut timp sa respir!Mai ales ca acum stam la casa si mereu se gaseste ceva de facut!Mi-am mutat si salonul si acum sunt un pic mai linistita,deoarece am salonul la parter si noi stam deasupra.Asa am mai mult timp si de David ,si de salon!
Azi David a facut vaccinul de 1 an,a plans foarte putin,in rest s-a comportat excelent,nu a fost deloc marait!Nu stim ce sa facem cu Priorixul?!Voi ati facut Priorixul sau il veti face?
Am facut si noi petrecerea de 1 an,in curte,a fost foarte frumos!O sa pun cateva poze pe contul comun!David a ales pieptanul,foarfeca,pixul si oglinda!O deveni vreun stilist renumit!Oricum,eu eram sigura ca va alege cartea(e innebunit dupa carti),pixul ,nicidecum ce a ales!
De mers,nu merge inca singur,decat cam 7 pasi,in schimb danseaza,canta la microfon,spune apa cand ii e sete,pa-pa si face cu mana,se aplauda,spune ai gija(cred ca l-am innebunit eu cu ai grija cand mesteca bucatele de fructe!),hai sus,baba(asta sunt eu,mama si tata nu a spus!).E un scump,are o personalitate foarte puternica!Ma ingrijoreaza totusi cand de nervi ne musca sau ne ciupeste!E normal?
Am uitat sa va spun ca avem 85 cm si 10,700 kg,avem 8 dinti si 3 masele si acum ne iese si a patra!
Fetelor,ce le mai dati sa manance?
Blanca,omleta o faci din ou intreg sau doar din galbenus?
La multi ani tuturor sarbatoritilor,imi cer scuze ca nu am timp sa intru zilnic sa urez tot ce e mai frumos pe lumea asta si muuuulta sanatate!
Vroiam sa va scriu mai mult,dar am uitat!
Sper sa revin mai des!
Pupici

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Ah,am uitat sa va spun ca si noi am fost la Bran o saptamana,a fost super,ne-am mai racorit putin!

Mergi la inceput

Vad ca la ora asta dormiti toate,acum am si eu un pic de timp pentru mine...O noapte frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Livia! multa sanatate si fericire alaturi de printesa ta!
ce mai faceti voi? poate mai intri sa ne dai vesti despre tine si pitica.

Andra cu pediatra ai vorbit? ce te sfatuieste? e clar ca trebuie trecut pe lapte, din cana/pahar nu vrea?
Moniland haiuoase foc smecheriile tale.
Ungaras super ati petrecut in Ro si mult.
Ayda nici eu nu mai stiu ce sa-i fac de mancare.
dim. bea lapticul, pe la 10 fructele...le mananca taiate cubulete, nu mai vrea paserate si amestecate cu altceva. doar marul copt il mai mananca in combinatie cu branzica.
la pranz ori supica/ciorba, ori felkul 2. si el prefera supa cu galuste.
Dupa amiaza: iaurt de fructe, sau gris/orez cu lapte, mamaligutza cu branzica, sandvis.
seara laptic cu cereale.
Mony bine ati revenit. pe unde ati umblat vara asta?
felicitari lui Denis pt. progrese.
Ely_cta noi nu facem Priorixul.
Felicitari pt. progresele lui david!

o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, mamici!

O intrebare pt mamicile care merg pe schemade vaccinare de la stat. Ati facut vaccinul de 1 an?? am inteles clar ca trebuie cumparat..criza. Problema e ca nu se gaseste Pentaxim-ul, o fi criza si in farmacii?!
Giova, intelesesem ca si voi urma sa-l luati.L-ai gasit? Eu inca nu sunt lamurita cu ROR-ul, daca a facut rubeola, clar nu mai facem vaccinul...sa vedem.

Legat de papica Sarei,eu de cateva luni nu mai gatesc special pt ea si e f incantata de mancarurile noastre. Eu oricum gateam mai dietetic, fara prajeli, condimente, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Luisa noi trebuie sa cumparam Tetraximul. asta i l-a facut gratuit dr. de familie.Priorixul cica il are, dar nu il mai fac.
si edi mai papa din unele mancaruri de-ale noastre.

aveti grija la carnea de pui...cica un studiu Nestle a confirmat ca e plina de hormoni rau de tot.
hormonii de crestere din mancare (pui fte mult si ceva=ceva si in vaci) stimuleaza estrogenul in oameni. de-aia fetitzele de maturizeaza fizic mult mai repede acum si baietii invers.
asta scria o mamica de la colectia din 2005.
nu am avut timp sa caut si eu studiul ala, dar le urmaresc pe fete in continuare, poate vin cu noutati.
Solutii posibile:
-pui de casa (cine are de unde, eu nu) (dar atentie si cu astia, stiu persoane care isi hranesc pasarile de curte cu concentrat !!!)
-alternat carne de diverse animale, nici porcu' nu-i tragic dupa 3 ani
-alternat producatorul de la care cumparam pui
-mancat mai putina carne si compensat cu legume gen fasole, naut, mazare, linte.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Giova, si eu am auzit zvonuri cu carnea de pui, undeva eu cred ca e adevarat, nimic nu mai e pur, deci chimicalele sunt peste tot. Chiar ma gandeam azi cand faceam o fasole ca ii prinde bine si lui bb cateva linguri.
Ely, eu te inteleg cu timpul, bb e primul loc. La mine cu 2 nu mai spun, mamele de 2-3 copii stiu si inteleg! Ce salon ai? Poate... La munte a fost si David cu voi?

Fetelor eu n-am inteles nedumerirea cu Priorix-ul, n-am avut timp sa ma informez...deci, nehotarata deocamdata.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput