**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Clara, super pozeeee cu aniversarea lui Bryce. Iar decorul cu floarea soarelui asortat cu tortul lion, m-a dat pe spate. Te-am vazut si la gala, superbi amandoi. Hai, mai zine de Bryce, cred ca e tare smecher.
Corina, pup si eu vorbareata si frumusica de Mariuca.
Razvan AlexandruLA MULTI ANI!!!, sa fii sanatos, voios si norocos!
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
Cornelia spune:
La multi ani feirciti, Elena!
La multi ani fericiti, Razvan Alexandru!
Multumim pentru felicitari la adresa mergaretului !
Flosideea, la noi functioneaza de obicei "paratul pe forum", dar invers: cum il laud ca face ceva (mananca, doarme etc.), cum imi demonstreaza ca nu e chiar asa .
Corina, pupam fata desteapta!
Vladimir are cateva cuvintele vai de ele in repertoriu. Comparand cu fratii lui la varsta asta e foarte putin vorbaret. Dar el e bebelusul nostru .
icmanu spune:
Salut fetele,
Of, nu reusesc si eu sa mai intru sa va mai citesc macar, dar sa mai si scriu!!! Mai am de recuperat din urma. Nu am reusit nici sa pun poze de la mot dar ma straduiesc.
Abia acum am vazut ca in dreptul meu data nasterii este trecuta 7 august insa eu sunt nascuta pe 7 septembrie.
In rest noi suntem binisor am facut rosu in gat si ne-a dat antibiotic, 3 zile de augumentin. Voi ce ati dat bebelusilor care au avut asa ceva????
Delia merge bine singura, mananca de toate, nu face mofturi, insa e argint viu, nu sta un minut linistita.
hai ca pun cateva poze noi pe contul comun.
va pup si revin!!!
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
Giova spune:
si de la noi.
Am fost cu treaba prin oras, ITP-ul la masina, piata....acum am ajuns acasa si trebuie sa fac ceva de papa pt. edi.
Clara superbe pozele de la ziua lui Bryce, totul arannjat cu gust, iar tortul bestial. nu am vazut tort mai reusit.
Pozele de la premiera faine, tu ai fost o super diva, foarte bine ai aratat.
Flosideea trece timpul....azi maine se vor bate pe jucarii si peste cativa ani fac echipa la prostii.
Crixia stai linistita ca va vorbi si zmeurica ta. nici edi nu zice multe...parca marco era mai vorbaret, dar edi e ce nu e marco, si face ce nu a facut frate-su'. sunt total diferiti. nu ma stresez, le va face pe toate, chiar daca cu ceva intarziere.
Icmanu noi pt. amigdalita acuta am folosit mercurius- remediu homeopat si nu antibiotic.
felicitari pt. mersul singurica!
fetele, revin cu urarile, numai sa pun mancarica la foc.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
Icmanu, aici pt gat congestionat/ rosu nu se da nimic. A avut si Filip si a trecut de la sine.
Clara, frumoase pozele! Nu ne dai si noua reteta de muffinute? Tortul arata nemaipomenit! Tu l-ai facut?
Ce frumos ai slabit! Felicitari! Asa silueta in America
Stiu ce zic, Qatar a luat America la obezitate, iar noi simtim cum ne ingrasam aici.
Corina, multe felicitari pentru vocabularul Mariei! Sunt impresionata! Ii povesteam sotului aseara sine emotionam asa preventiv la gandul ca o sa-l auzim pe Filip vorbind.
Deocamdata el ne da emotii cu activitati sportivo-artistice, se cocoata peste tot si cade cu tumbe in aer sau tip saritura in piscina, dar pe gresie. Dar trecem noi si de faza asta.
Moniland, bravo mamico pentru calatoriile programate! E mare lucru sa te urci in avion sa te relaxezi doua zile. Pe vremuri faceam si noi asa, acum parca am uitat cum e.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Giova spune:
razvan alexandru! sanatate si numai bine alaturi de familia ta!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Simina1980 spune:
Moniland,Cornelia,Giova-multumim mult de urari!
Va citesc zilnic insa de scris nu prea scriu.Va dorim si voua si zmeuricilor multa sanatate si bucurii!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
andra_80 spune:
Buna ziua,
Nu am mai intrat de mult pentru ca am fost plecati intr-un mini concediu la Brasov. A fost foarte frumos. Dariei i-a placut f mult.
Noi nu luam in greutate si mai rau e ca a scazut. Acum 2 saptamani avea 7,750 kg. Duminica a cantarit-o sotul si avea 8,200 kg (dar tot putin are). Din aceasta cauza m-am gandit sa o intarc. De 3 zile nu i-am mai dat tzatzi, dar nici lapte praf nu vrea. Am incercat mai multe tipuri (nestle cu miere, zuzu, milupa cu banane). Abia am reusit sa o fac sa accepte bibe (i-am dat apa ca sa-l ia). Nu stiu ce sa ma fac cu ea ca acum mai rau e daca si-a scos mesele de lapte (avea 2 - una dim si una seara). Nici nu mai viseaza la tzatzi. Ajutati-ma va rog cu un sfat ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
Va
Moniland spune:
andra, nici nu stiu ce sa-ti zic. Ori faci pauza de lapte ceea ce nu stiu cat e de indicat. Sau poti sa-i dai lapticul din cescuta cu cioc si nu din biberon. Sau poate sa-i schimbi un pic "obiceiul, rutina" in care era obisnuita sa bea lapticul. De fapt habar nu am, dar imi dau seama ca nu e placuta situatia.
Ale mele fetite azi nu au dormit deloc . Cand sa adoarma Laura, Irina lovea cu picioarele in tablia patutului. Chestia asta o face de mult timp si pe mine ma innebuneste. Apoi s-au apucat de povestit. Partea asta mi-a fost draga , dragute foc cum povesteau amandoua pe limba lor. Acum vine ora mesei si apoi plimbarea cu caruciorul. Poate vor dormi in carucior, ceea ce de mult nu s-a mai intamplat. Sunt prea multe de vazut afara ca ele sa le piarda pt un somn.
Va puuuuup si ne vedem mai spre seara.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
ungaras spune:
Buna seara,
Multumim pentru urari Moniland,Giova,Cornelia,Badurox, Lucialu,
Noi suntem in ultimele zile de vacanta, vineri vrem sa plecam din Romania. Eu deabia astept sa ajung acasa, sa pregatesc fata de cresa, sa o vada vecinii cum merge ea in picioruse...Doar ca nu a invatat sa innoate in rest le face pe toate
Am avut o vacanta super, vreme buna, fata a fost foarte bine iar noi multumiti. Am petrecut si cu bunicii ei doua saptamani pe la mare si pe la munte, toata lumea impacata.
Eu de cateva zile nu prea mai am laptic, adica am dar doar 100-150ml si completez cu formula si fata papa. Nu poate decat sa ma bucure. Nici nu visam sa fie asa usor.
Vreau inainte sa plec sa-i cumpar de aici cereale pt micul dejun. Poate voi stiti care sunt mai bune, vreau ceva care sa se vada in castronel nu cele care se topesc. Ceva ca cele pe care le mancam noi. Exista?
Imi pare rau ca am ratat pozele, incepand de la ziua Evei nu am mai vazut nimic. Inca un motiv pentru care vreau sa ajung acasa repede.
, noapte buna