**LMA zmeurici de iulie-aug.09 (46)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si de la noi!
Caut de nebuna vaccinul pt. Edi si nu se gaseste. asta e...l-om face la pastele cailor.

sa ma laud cu mamosul meu: de ieri s-a desprins singurel si face adevarate trasee.
La 10 zile de la primii pasi, in sf. a plecat singur. Doamne dulce este....un mic robot...dar are o viteza de speriat...zicic ca nu se mai opreste.
si azi noapte a dormit bine, in comparatie cu ultima perioda. cred ca l-a obosit tare mersul pe 2 picioare.

revin ca e marait....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

i-am pus struguri si nectarine in bol si am rezolvat problema...papa fructele.

Darius Mihail! sa ai parte de sanatate fericire si noroc in viata, pui mic!

carnea de pui si eu am auzit zvonuri, dar nu credeam ca e chiar asa de grav..
Edi a papat putina carne de pui de cumparat, am avut de casa...dar acum incerc sa-i dau si altceva...ce? vita iar e cu hormoni....cica mai bun e porcul, chiar daca il fierbem de 3-4 ori. nici pestele nu mai e asa bun...la naiba...ca nu mai mancam nimic....nici aerul pe care-l respiram nu e curat.

laura.s bine ca ati scapat de diaree. Afinele au avut un rol important. si edi e fan...doar daca au zahar pe ele.
Curcan nu i-am dat, cu toate ca am zis ca-i cumpar, dar nu de la tzara...nu am surse, dintr-aia adusi din Ungaria.
Ely_cta super salon! sa am unul dintr-asta...nu as mai iesi din el.
bine a papat david. nici eu nu-i mai dau pasat...fructele de mult nu le mai vrea gen piureu...ii place sa muste din ele, dar prefer sa i le tai cubulete.
Crixia si eu ii mai dau cu linurita de inox...acum depinde ce am la indemana. stiu ca la Marco ii duceam peste tot cu mine, farfuria lui, linguritza lui....la edi...vorba ta....sunt bune si cele ale buniclior, de la restaurant...ce se gaseste prin zona.
Andra nici in somn nu bea laptele?
dai iaurt, branzica, smantana, unt....asta e...
lasa ca e mai buna apa decat orice fel de ceai sau sucuri. bine face ca bea doar apa. e mai rau atunci cand va fii nevoie de ceaiuri...dar poate...poate.
meleea si tu il bagi in colenctivitate?
eu nu mai rezist cu el acasa...e prea mamos. L-as duce si eu de maine, dar trebuie sa-mi gasesc un job, ca nu ne permitem sa-i tinem pe amandoi la privat.
Moniland fitzosii nostri s-au inteles...amandoiu au plecat ieri singurei.
In legatura cu ROR nu stiu prea multe...asa e...copii sunt descoperiti la celelalate boli, dar la cate am auzit despre acest vaccin, si sa nu fii avut una dintre ele, tot nu i l-as fii facut.
Sandvis eu ii fac normal, pe felia de paine...pun unt si pe urma branzica, sau sunculita, mai rar e drept. e innebunit dupa parizerul de pui, dar ii dau odata la sapt.
Carnea eu o tai marunt marunt...el mesteca pe gingii, dintisorii din fatza. sunt deja marisori si trebuie sa nu mai manance paserat, caci pe urma se dezvata mai greu.
drum bun sa aveti si distractie frumoasa. sa vii cu bateriile incarcate.

nicio farmacie din Timisoara nu are tetraximul, cica prin septembrie ar aparea.
azi sun si dr. de fam. sa vedem cand va reveni la cabinet, pleaca in concediu de la 1 sept.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, mersi. Am inteles.
Si felicitari pt Edisor!!!! Acum o sa avem alte griji.

A, am comandat si eu borcanase de pe site-ul dat de Pooh. Mi-au si ajuns la 3 zile de cand am facut comanda. Transportul m-a costat 10 lei si pretul borcanelor e aproape jumate fata de cum gasesc in hipermarketuri. Acum stau linista ca daca fac fite la mancarea mea am rezerve.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Eu am cateva nedumeriri si poate ma "dumireste" careva dintre voi.
Prima chestie e cu vaccinul ROR. Adica daca a facut rujeola si recomanda dr. sa nu mai faci vaccinul, cum ramane cu oreonul si rujeola? Astea e posibil sa le faca, nu?
Iar a 2-a chestie e cu sandwiciurile. Cum le faceti, ce puneti pe paine? Le dati bucatele sau musca direct din felia de paine.
Eu inca pasez carnea ca nu au cum sa o mestece daca nu au dinti/maselute. Copii vostri au masele de mananca bucatele de carne, sau poate au o alta tactica de a marunti carnita.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Buna dimineata!

Moniland, asta am intrebat si eu ieri... Sara, de pilda a facut rubeola. Deci, la noi problema e cum ramane cu celelalte?!. Asta astept sa ma lamureasca zilele astea pediatrul sau dr. de familie ca nic eu nu sunt dumirita deloc. Cand ma gandesc ca sunt boli ale copilariei pe care noi le-am facut si n-am murit...Chiar incep sa-mi pun serios problema de ce atatea vaccinuri??!!
Legat de sandvichiuri, eu ii ung painica fie cu unt/miere, branzica, etc., si i-o tai cubulete (ii dau numai miezul) si papa f. bine! Carnea i-o maruntesc la blender ca ii dau carnita de casa si aia e mai atoasa si n-o poate mesteca.

Giova, eu am inteles ca pt vaccin farmacia trebuie sa faca comanda. Eu am intrebat ieri si am inteles ca-l aduc fara probleme. Eu inca mai astept sa-mi spuna clar medicul de familie ca trebuie cumparat. Inca mai sper ca poate-poate....

Mergi la inceput

avem pozici noi:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-08-21/11:05:01
de aici in jos.
Enjoy!

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Luisa, Moni pai ce e asa de grav daca fac copiii aceste boli. rujeola am facut-o, rubeola si oreonul nu sunt asa de grave...iar la baieti e mai indicat sa faca oreonul acum decat mai tarziu.
Nici eu nu inteleg de ce atatea vaccinuri....am zis sa le fac pe cele obligatorii, dar cand am citit despre ROR, m-am crucit.
Pe mine ma intrebase si homeopata cand am fost cu Marco, pe la 2 ani...ca nu a devenit atomic in urma ROR-ului? nu mi-am pus atunci multe semne de intrebare...dar auzind si citind mai multe despre autism si ADHD....nu cred ca as vrea sa ne intersectam macar cu vreun simptom al acestir tulburari.
Luisa tetraximul nu e nici in depozit. au pentaximul in farmacii...acum nu stiu daca e bine sa le combinam...inca nu am sunat doctorita.
Moni super ca ti-a venit comanda....eu nu mai comand...Edi mananca iar orice...si-a revenit, a chiar pus bine pe el, doamne ajuta.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

multumim mult Cornelia,Moniland, Giova
probabil ca ne-ati uitat si nu va invinovatesc...vina mea. adevarul e ca v-am si pierdit la un moment dat...
sunt tare in urma cu ce vb voi, si chiar nu am cum sa recuperez
promit sa nu mai absentez
sa va zic in mare ce am mai facu...am fost plecati in Romania cateva luni pt ca nu mai faceam fatza singura cu un copil care nu dormea noptile, in Rom alta belea, au venit caldurile si a facut si dermatita atopica plus ca nu dormea de cald si era saracul mort de oboseala. de 2 sapt ne-am intors acasa, in casa noua, nu stiu daca v-am zis dar am cumparata apartament pt ca ne saturasem sa platim ditamai chiria si de cand ne-am intors Daius doarme mult mai bine, aici e racoare, a avut chiar si cateva nopti dormite cap coada. mergem in picioare si scotocim peste tot plus ca e tareeeee incapatanat, ca masa, papa aproximativ de toate si tare bine....si cam atat nou. azi cam va trece ziua asa, fara nimic deosebit....motul s-a taia inainte de plecarea din Romaia pt ca nanuta lui are si ea bebe si nu ii dadea mana sa bata drum lung acum. cam asta depre noi
pun si ceva pozici mai recente
va acum si revin, cu siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5505956368100905458
uitasem sa pun link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Salut fetelor,

Deliei inca nu i-a trecut gatul. I-am dat 3 zile augumentin(asa mi-a dat medicul de fam.), iar azi am fost si la pediatra si mi-a zis sa ii mai dau antibiotic inca 4 zile si mi l-a schimbat, mi-a dat Klacid. E normal asa, sa imi schimbe antibioticul??? Eu ii dau in continuare augumentin.

Nici eu nu i-am facut vaccinul de 1 an, asteptam sa ne treaca gatul. Am inteles ca l-a primit doctorita de fam.

bebelusii nostri merg dusi la gradi asa de mici??? adevarul e ca nici nu m-am interesat pana acum de aceea va intreb pe voi.

va pup si revin!!!

http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Mamilivia!
La multi ani, Darius Mihail!
Emanouela

Si sa va bucurati de casa noua, sa aveti zile fericite in ea! chiar azi ma gandeam la racoarea belgiana ... Noi mai avem doua luni de vara de acum incolo.
apropo, cat e un ap in belgia?

Citat:
citat din mesajul lui Giova
nu mai mancam nimic....nici aerul pe care-l respiram nu e curat.

Va asteptam in randurile vegetarienilor!
Felicitari lui Edi pentru mers!

Icmanu, ciudat cu doua antibiotice puternice pentru un rosu in gat. Ai putea intreba si un homeopat sau un naturist.

Nu mai am toate linkurile, dar despre vaccinuri am citit pe www.quibono.net , www.thinktwice.com si pe www.nuvaccinurilor.blogspot.com

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput