Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul
Raspunsuri - Pagina 6
A_Iulia spune:
Rox, eu imifacusem albire (bine, acu' vreo 10-15 ani, cand eram si io tinerica )cu Opalescence si stiu ca dureau dintii. I-a albit ce-i drept, eram multumita de rezultat.
As mai face o data dar am un dinte de portelan - un canin - si ala n-o sa-si schimbe culoarea si o sa ramana aiurea. De fapt am sa-l intreb pe dentist data viitoare care-i treaba cu lampa.
firutza spune:
Da,Rox,am fugit la alt topic despre. scoala...
Iar la cat scriu eu....mesajul meu era urias...
Va pup si concediu placut,plimbaretilor!
dalia
Roxana_G spune:
Firutza, pai da si mie link sa citesc cu scoala.
Adina, Opalescence doare pe interval mai mare pentru ca dureaza mai mult. Eu am suferit acum o singura zi. Nu stiu ce sa zic de dintii de portelan, dar aia cred ca poti fi schimbati cu totul. Asta cu lampa e ultimul racnet, avand avantajul ca dureaza o ora juma cu totul, nu e ca gutierele alea de tinut noaptea.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Firutza, pai da si mie link sa citesc cu scoala. Adina, Opalescence doare pe interval mai mare pentru ca dureaza mai mult. Eu am suferit acum o singura zi. Nu stiu ce sa zic de dintii de portelan, dar aia cred ca poti fi schimbati cu totul. Asta cu lampa e ultimul racnet, avand avantajul ca dureaza o ora juma cu totul, nu e ca gutierele alea de tinut noaptea. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Da,exact,gutiere peste noapte,asa am avut :)Ahhh ce vremuri
Dintele de portelan l-am schimbat de vreun an, vad ca ajung sa-mi schimb cam des dintii, totusi am sa mai interesez.
Deci Rox, ai dintii sclipitori de printesa Disney acum, da?
arturicii spune:
hello
Rox, sa iti fie de bine noul look "sclipicios"
Dupa cum v-am prezentat, a inceput scoala!
Au trecut cu bine primele 2 zile, urmate de 2 zile faine de we. De maine o luam de la capat.
Prima zi a fost cum a fost insa dupa a 2-a impresiile au fost cam asa
- of, ce de lectii am facut
- ce putin ne-am jucat
etc
Ce e super e ca pt moment nu au nimic de facut acasa. Sa vedem in perioada ce urmeaza.
A, au o educatoare nu tocmai tanara ceea ce mie imi e ok ca poate reuseste sa ii tina focusati.
Sabina e ok, isi continua scoala ei de zi cu zi. Tocmai e dupa baie si are niste carlionti.....
o saptamana faina!
Ioana & PYS
Roxana_G spune:
Ioana, ne bucuram de vestile bune. Sigur ca erau de asteptat si ceva proteste si nemultumiri, dar oricum pare de bine. Mie imi e groaza de Alex a mea cea vaicaricioasa. Dar mai avem, pana atunci sa ne savuram joaca. Cum e programul la baieti? Cate ore stau? Cat sunt in clasa? Va pupacim pe toti, mai ales pe carliontata cea mica.
Noi suntem in chefuri 3 zile, ieri party comun, azi party Alex, maine party Andrei. Ca in povesti. Tare frumos pana acum. Canci poze ca am probleme mari cu calculatorul. Da, din nou.
Apropos, de sfintisori, sa le uram La multi ani celor de azi, sa fie sanatosi si voiosi!
arturicii spune:
La multi Ani ptr pui, Roxana!
Sa fie sanatosi!
Si party fain!!!
Programul e cam asa:
- 7:50 intra in scoala
- la pranz pauza mare
- 15:00 gata scoala
Teoretic sunt 18 in clasa insa sapt trecuta au venit doar 11. Sa vedem sapt asta.
Ioana & PYS
Roxana_G spune:
Multumim mult de urari, numai bine si voua. Eu abia am ajuns la birou, am facut party si la gradi. Tare haios a fost.
Am vorbit si cu educatoarea Alexandrei de anul acesta, nu prea sunt multumita, e o tipa cam intepata si deja ne-am cam incontrat. Dar ma rog, eu sunt perseverenta cu pisalogeala. E totusi foarte important ca Alex sa progreseze anul asta chiar daca repeta pregatitoarea. Oricum au ramas numai 2 colegi din grupa 14 de anul trecut. Stiam ca nu incep toti scoala, nu prea pricep de ce nu mai sunt la gradi. In rest au in grupa pe cei din fosta grupa mare. Vor doar 2 fetite si 9 baieti. In fine, o sa vedem.