Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iar nu ziceti nimic? Unii fac lectii, inteleg, dar ceilalti? Va pregatiti de scoala sau profitati de vacanta.

Ioana, ma intrebam cate ore sunt efective de lectii, daca mai ies pe afara, daca dupa-amiaza au ore sau fac teme, etc etc. Eram curioasa cum e sistemul la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rox, luni au avut prima zi cu lectii

-la scoala au facut o pagina intreaga cu 0 (zero) plus 3/4 din pagina de 1 (care aici se face ca un bat drept) si acasa au avut de terminat;
Cum eu nu vreau sa ma transform in profa si cum vreau sa icerc macar sa le las libertatea lectiilor, i-am lasat sa faca asa cum stiu ei si doar daca imi cer ajutorul sa raspund. S-au facut ei cifra apoi au repetat cu mine (vorba vine ptr ca eu eram doar spectatorul care se minuna, se bucura si facea filme si poze )
Chestia e ca le-a dat nota pt alea 3 randuri de cifra 1 si le-a dat B pt ca au facut vreo 2 nu perfect drepte.

-marti au avut de terminat pagina cu 2 si de facu un joc: unul din ei arata de ex 5 degete si il punea pe celalalt sa spuna "arata si tu egal sau arata mai putin sau arata mai mult"

sunt f draguti ptr ca o fac cu seriozitate si dau mare importanta.

daca reusesc sa le las libertatea asta la lectii ar fi super. oricum despre extra teme date de mine nici nu se pune problema.

le-am facut insa un fel de program

ies de la scoala la 3, venim acasa, se schimba se spala, mananca, lectii apoi program de voie (cu limita de desene insa) si la 20:00 in pat la somn.

o sa va scriu si cum arata la scoala programul insa trebe sa am Agenda lor sa copiez de acolo. Agenda e caietul prin care comunicam zilnic cu invatatoarea

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Bravo Arturicilor si tie mami, ca ai luat treaba in serios. Si chiar pare serioasa. Cere multa organizare si vointa, asta ma cam sperie. Valeeeu, va culcati la 8? Ce o sa ma fac eu cu Alex care merge la somn la 10 juma cu scandal si se mai foieste apoi minim juma de ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai noi ce sa mai zicem ca ora de culcare depaseste frecvent si 11...si vorba aia, nu ne mai permitem, incepem scoala si dimineata la 8 trebuie sa fie deja in clasa.

Ce fain de arturici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ei, daca ar fi dupa ei sigur s-ar culca mai tarziu; insa si noi la 7:50 trebe sa fim in curtea scolii si numai eu stiu cum e sa ii trezesc la 6 juma pe amandoi

azi au avut cifra 3; mai complicat decat 0, 1, 2 ptr ca e buclata rau...

am uitat sa va zic; aici se scrie cu creionul HB; e voie sa stergi, sa refaci...

mie mi se pare f ok asa pt ca elimina frustrarile de genul: stilou-pic-pix-guma=foaie manjita/rupta + maini/haine pline de cerneala

Adina, gata uniforma?

Rox, o poza macar cu cei 3 micuti? (A, A, Bubu?

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Pozele sunt parolate. Daca aveam mailurile voastre poate vi le trimiteam acolo. Apropos, la gasca de papanashi de varsta lui Andrei avem un mail comun pe yahoo si mai trimitem acolo si info utile si poze. Haideti ca fac acusica un cont si pentru noi si va dau PM cu parola.

Mergi la inceput

Am prestat. Va trimit imediat info despre dinti si link uri la poze pe mail, si pe PM cont si parola.

Mergi la inceput

Am trimis, insa mai putin Taniei ca i-am uitat userul. Mi l ziceti si mie va rog? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am trimis, insa mai putin Taniei ca i-am uitat userul. Mi l ziceti si mie va rog? Multumesc.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Salut!
Merci pt PM! N-am mai intrat de mult pe DC, bine ca am primit instiintare pe email ca am PM....
Tania si-a schimbat nick-ul, acum e dadi_t. Stiu ca de ziua ei era in concediu, nu am idee daca s-a intors. Sper sa intre sa ne puna poze!

Mult succes noilor scolarei!
Noi intram abia la grupa pregatitoare.
Ma duc sa citesc si eu din urma, ca nu mai stiu nimic nimicut despre voi...

Mergi la inceput

Bine ati revenit! Nu povestesti nimic?

Noi repetam pregatitoarea.

Mergi la inceput