Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_Iulia Ce albire ti-ai facut Rox, opalescence? |
Nuuu, cu lampa Zoom.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli eh, voila! doamna Morticia, nici nu ma asteptam la altceva din partea ta |
Eu sunt curioasa la ce se asteapta dl Adams care ma vede abia diseara cu parul culoarea furtunii in contrast cu dintii albi durerosi.
Roxana_G spune:
Iar nu mai ziceti nimic?
Noi am fost ieri la dr, facut si eco fetei, nu are nici pe naiba. Cica asta cu durerile de burta ar fi functionale pentru evitarea unor situatii sau evenimente neplacute. Azi bagam iar dentist.
buli spune:
pai ce faci azi iar? i-ai albit prea tare?
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
buli spune:
eu is ocupata, la noapte plecam in vacanta si inca nu stim unde
i-am zis lui Ov ca pina dimineata ma hotarasc macar pe unde iesim din Iasi
firutza spune:
Oau ...la noi s-a terminat deja vacanta si miroase rau a carte noua,a foi nescrise ,a culori, creioane si altele...Va amintiti mirosul scolii?
Saptamana viitoare mergem la cumparat de uniforma si ghiozdan!Ce dragut!
Maine -poimaine ii parfumam pt. prima intalnire!
Cat priveste scrisul,adunarile,inmultirile,cititul sunt taine care trebuie descifrate in scoala,doamna invatatoare va fi magicianul care le va da cheia ,asa i=am spus.Stie sa citeasca dar nu l-am invatat eu si nici nu fortez nota,scrie cu litere de tipar dar n=am insistat eu ,aduna, scade ca doar a fost la gradi,dar deocamdata eu nu lucrez cu el in plus decat daca intreaba....deci asta e varsta lor!Eu ma bucur ca l-am inscris la scoala pt. ca vad ca si el asteapta,se plictisise de gradi....acum vom vedea daca o sa-i placa sau nu,depinde si de Doamna,eu sper sa fi facut o alegere buna!!!
Oau ce chef da vba am!
Dalia
buli spune:
deci ca sa fie clar: eu nu lucrez cu Matei acasa, nu il pun la absolut nimic. si prin nimic, inteleg chiar nimic.
tot ce stie stie din mers.
si pt ca ma intreaba el.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli pai ce faci azi iar? i-ai albit prea tare? "sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M |
Eu am facut fluorizare.
Dar am mers cu Alex, am facut testul de saliva, am verificat placa, si am primit acasa niste instructiuni privind alimentatia si periajul si niste pastilute care coloreaza dintii in roz ca apoi sa invete ea sa ii frece bine pana ies albi.
Roxana_G spune:
Pai bine Firutza, cica ai chef de vorba dar ai scris un mesaj si ai fugit? Ba miroase a scoala desi Alex nu incepe anul asta. Dar e un miros specific de toamna, imi amintesc si acum senzatia din copilarie. Intr-un fel era un regret dupa vacanta, dar pe de alta parte emotia unui nou inceput.
Cum vine asta Anca plecati in vacanta si nu stiti unde? E tare de tot sa te hotarasti dimineata. Sa fie vacanta frumoasa atunci, oriunde ar fi ea!