Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!!!
Sa fii sanatos si sa te bucuri de o viata plina de reusite si noroc!!!!

Monica, suntem si noi cu gandul alaturi de tine si ingerasul tau.

Pio, bine ati venit din concediu.

Kllemi, daca tu ai emotii, eu care plec in 11 sept ce sa mai zic? Sa ma tii si pe mine la curent cu detaliile. please.

Rox, vazut tunsulici. Frumos foc.

Elena are in continuare 1 sau 2 scaune pe zi proaste. O oarecare imbunatatire se observa. De la apos am trecut la o mamaliga subtire. (va rog scuzati detaliile). doar ca i-a revenit pofta de viata si de mancare. I-am facut si coprocultura si nu a iesit nimic. Pot fi paraziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

LUmi te am, eu uneori nu ii fac fata Crinei, da' ma gandesc la tine si trece

Baby_boy felicitari pentru pampersul de noapte

Multumesc de raspunsurile referitoare la imbracaminte, intrasem putin in panica

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca ma tot tin sa iti spun dar am uitat...am votat-o pe Carla

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca de pe tel nu am putut vota, iar acum nu gasesc link-ul ...unde e postarea ? La ce pagina ?

Feli mortal fii-tu' , ca de obicei Si noi avem un zapacit , la fel ca voi. Si inca nu vorbim nici noi, doar cateva cuvinte ametite, amestecate, stalcite ti puuuuuuuup

Cristina m-ai terminat cate face Raducu Felicitari pentru olita folosita la maxim !!!!!!!!!!!!

Lumi jos palaria in fata dumitale Si mie mi-e greu uneori cu tacanitul meu, imi dau seama cum era daca erau doi asa

Am descoperit de ce urla piciul meu la culcare : vroia cu ta-su si noi insistam sa il culc eu, ca ma descurc mai bine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, iepurila, Cristina, merci.

Lumi ai pus pe undeva poze cu hunii in vacanta?

Cristina, ai poze de pe transfagarasan? Tocmai ce am vazut niste poze de acolo, a fost sora-mea in weekend, este super frumos.
Felicitari lui Raducu pt olita. Elsa a avut o perioada cind facea caca numai la olita, insa de citeva zile se trezeste cu el gata facut. O las in pace, sper sa ajungem si noi la performantele voastre in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna, fetili cum a venit putin caldura mai mare cum lesin de cald in casa, Amaia doarme acum doar in pampers si atat, dar nici la aer nu mai dau drumu'

MATEI sa cresti mare, frumos si la punga gros,si sa o asculti pe mami

babytza hai ca ai fost mortala cu David, auzi tu, cica te descurci mai bine....hmmm....se pare ca nu

monica si noi ne gandim la voi

lumi JOS PALARIA.....chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ca am si eu niste prieteni care au doua fete gemene si ca sa le scoata afara sau sa faca, eu stiu ,diferite alte lucruri le trebuie o armata de oameni dupa ei , nu se duc la mare ca sunt nevoiti sa le mai plateasca si altor peroane cazarea si altele, deci ma termina psihic pe mine oamenii astia, si chiar ma gandeam la tine, ....DAR TU CUM POTI????

BABY-BOY tu ma enervezi la maxim , de fapt nu tu, ci Radu cu olitza voatra....glumesc....felicitari MAXIME

iepurila cu ce sa te tin la curent, cu vremea??? sau cu ce???...

Mai, voi ma cam speriati cu marea asta si cu enterocolita....acum ma sucesc si nu ma mai duc nicaieri ....of,of,of,

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Monica, m-am gandit si eu azi la tine. O imbratisare pentru o mamica puternica.

Noi suntem cam varza. Amandoi febra febra fara oprire... radu totusi are o stare mai buna decat teo.
Lui teo nu i-a scazut in 24 de ore sub 39 cu nicio metoda, la un moment dat ajunsese la 40.3
L-am dus la pediatra, i-a luat sange, s-a uitat la el... amigdalita pultacee complicata, musai antibiotic, ne-a dat Zinnat.
A luat deja prima doza, ma rog la toti sfintii sa-i mai scada febra ca nu stiu ce sa-i mai dau.
Toata noaptea trecuta n-a dormit, numa a dardait si a vorbit siruri siruri, mai logice, mai ilogice...
L-am sunat si pe homeopat dar se pare ca e in vacanta sau ceva, ca mi-a intrat de mai multe ori un robot in limbi straine. Nu am mai avut cum sa astept pana dau de el, pana cumpar ce ma sfatuieste, pana vad daca are efect... si sincer si frica mi-a fost sa mai stam cu febra aia care nu scade cu niciun antitermic.
Cum si eu am fost varza cu gatul saptamana trecuta, probabil impartim ceva in familie... sper radu sa nu fie asa nasol, vai de funduletele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Va multumesc mult de urarile si gandurile frumoase!!!

Monica, m-am gandit la tine azi

Multa sanatate boboceilor bolnaviori. Sa va faceti bine cat mai repede.
Ada, multa putere iti doresc si sanatate maxima!
Babytza, sper ca va simtiti mai bine si voi si mama ta.

Matei a fost extaziat azi. Am fost cu el la magazin sa-si aleaga tot ce isi doreste si s-a jucat cu o gramada de jucarii, si-a ales cateva, cateva i-am ales eu...(ca deh...trebuie si educative..)

Acasa s-a simtit excelent in centrul atentiei, cand i-am cantat La multi ani...deja nu-si mai incapea in piele. A suflat in lumanari de vreo "n" ori ....avea copilu' multe dorinte...

Distractie maxima!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 19+

Mergi la inceput