Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Matei

Monica, un gand bun si o imbratisare pentru tine

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Matei

Monica un gand si de la noi si o imbratisare mare. Ingerasul Andrei sa vegheze asupra voastra

Lala imi place mult cum povestesti

Klemmi eu acum fac barcute de dovlecei umpluti cu legume si piept de pui la gril. Mai am si o supa de rosii, am facut zilele trecute chiftelute din carne de curcan si pui cu sos.

Mamicilor care au revenit din concediu bun venit

nasol cu enterocolita si baietelul nasei s-a imbolnavit... nu la noi ci la bulgari, au venit mai devreme cu cateva zile din concediu

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Matei roscaztel!!
Sa fii sanatos si voios si vesel toata viata!
Alexa, tot binele din lume vi-l doresc!

feli, distractie placuta la mare! si vreme buna.
cat despre Vlad, eu zic sa te bucuri (si stiu c-o faci) de un copil sanatos, care papa orice, si plin de energie! ce daca trebe' mai multe persoane sa-i faca fata?

pio, bun venit din concediu!

babytza, am admirat si noi tunsuliciul frumos! (noi, adica eu si Edi)

dya, ma ingrozesc numai citind ce spui tu acolo. imi pare tare rau ca ati avut asa conditii la mare. noi am fost in Ef Sud, ce-i drept singurul aspect mai deranjant a fost plaja (mica, nu f curata, si neamenajata). in rest, la cap servicii: aspirat in fiecare zi, schimbat lenjeria in fiecare zi, dus gunoi si schimbat prosoape la fel, zilnic. mancarea f buna, nu stiu cum au fost serviciile de la restaurant, ca noua ne-o aduceau in camera, i-am rugat inca de la sosire, nu se poate sta cu hunii la restaurant la masa, in mod civilizat, fara sa ne stie toata statiunea.
ma bucur insa ca la munte e mai bine. unde stati, in Sovata sau in Praid?

baby_boy, bine ai revenit! iubita si smecheru' ei!

lala, cum spuneam si mai sus, si noi am fost la mare pe plaiuri pitoresti si nu patiram nimica. adultii mancaram mancarea hotelului, doar deserturi/fructe/inghetata din afara, ptr huni am gatit la steamer, cum fac mereu in concedii. hunii au baut apa si din mare si din piscina hotelului, n-am avut cum sa evit asta. toti suntem ok. deci se poate. bine, acum sa spun tot: hotelul la care am mers cica e cu circuit inchis, ptr angajatii Min de Justitie. o avea si asta vreo legatura.

dididi, da, si hunii mei fac la fel. in pat sau loc/casa straine. sau cand plecam sau revenim din concediu.

monica, ma gandesc si eu azi la voi!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumim ca nu ne-ati uitat. Azi sunt trista dar peste 2 zile sper sa-mi revin ca am un barbatel de sarbatorit. C'est la vie

Babytza, miss u too dear POate reusim totusi sa ne vedem pana incepi munca. (Incepi? )

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, FEli, e cel mai tare Vladutz . Tare as vrea sa va mai vad si pe voi
Cred ca si Dragos e tot asa, deci nu ai singurul nazbataios. De ex: ii spun ca nu are voie la masina de spalat, il iau urland de acolo facand cu degetelu niu niu. In secunda in care ma intors spatele a zbughit-o intr-acolo. Cand il prind se uita razand la mine si face cu degetelu ca nu e voie si zice niu niu si fuge . Marog, asta poate el acum la un an, ma gandesc cu groaza la anul ce va face . Astazi a reusit sa se dea jos din masinuta lui (din aceea cu laterale de protectie, centuri etc), a furat un covrig de pe masa apoi s-a dus in balcon de unde imi spunea razand ca niu niu. Am inlemnit cand l-am vazut. Nu imi explic in primul rand cum s-a dat jos din masina, restul mi le explic
Dar sincer, eu asa mi l-am dorit sa fie

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

feli, nu stiu daca hunii il egaleaza pe Vlad la nazdravanii, dar urla ca din gura de sarpe daca: nu-i las sa sara in fata masinilor (au un pitic recent cu astea, vor sa se urce in fiecare masina, fie ea si in miscare), daca nu-i las sa sara in lac, in IOR, daca nu urmarim absolut toti cainii pana acasa la ei (de comunitari nu ne prea apropiem, tot cu forta si urlete, evident), daca nu-i las pe terenul de fotbal cand joaca copii mari sau adulti (numai eu stiu cate mingii in cap mi-am luat incercand sa-i scot de acolo), daca nu-i las sa se arunce ca berbecii in fata leaganelor (sambata l-a si lovit pe Robi un leagan, noroc ca a fost superficial) si tot asa. azi cand am venit de la plimbare m-am gandit sa sterg cu un burete caruturile, inainte de somnul lor, ca nu trebe sa miste nici musca atunci. au urlat 5 min in continuu cat a durat operatiunea si au reusit sa ma dezbrace de pantaloni, tot tragand de mine. n-am inteles nici acum ce vroiau: sa intre si ei in cada cu carutul, sa plece iar la plimbare.... mai rau e ca ei sunt doi si eu una, si zau daca ma mai tin puterile.
aa, si azi dimineata mi-am furat-o de la Edi. la propriu. mi-a rupt un maieu (cel de pe mine) si mi-a smuls cateva fire de par din cap, in incercarea mea de a-l linisti. nu mai spun de palme si picioare... si plangea, aparent, fara motiv.
si nici hunii nu vorbesc, desi am impresia ca nu vor, ca le iese de cateva ori, apoi iar pauza.
deci nu sunteti singurii.

ange, noi iesim doar dimineata si seara, cand se face ff cald hunii de regula dorm. mi se pare aceeasi temperatura, asa ca tot in pantaloni scurti si maieu/tricou ii imbrac. inca nu le-am luat nimic de pus peste, mi se pare tot cald. la munte au stat cu caciuli si strampi.

pio, am vazut si eu pozele, intr-adevar f frumoase locuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lumi m-ai facut sa rad, desi nu e frumos din partea mea. Eu cu sotu' nu facem impreuna fata la unul, zau ca nu imi inchipui cum faci tu fata singura la doi. Cert este ca pentru noi ca parinti este mult mai usor sa nu il scoatem pe copil din obiceiurile lui. Cum schimbam rutina cum nu ne mai intelegem cu el. Sunt mult prea obosita ca sa ma mai lupt si cu Mihai sa faca cum vreau eu.
Sa nu uit, al meu a inceput sa rupa cuvinte. La pisica ii zice pis, dar zice s asa peltic ca mor de ras. Il pun mereu sa repete.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Sunt mult prea obosita ca sa ma mai lupt si cu Mihai sa faca cum vreau eu.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

si eu, jur!! da' daca-i las sa faca ce vor inseamna accident, cel putin, asa ca tre' sa lupt. o lupta-i viata, ce sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - pupam mamica eroina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani Matei!!! Sa cresti mare , sanatos si norocos!!!

Monica nici noi nu te-am uitat
Pupam Dragoselul!!

Feli Vlad e un deliciuCe vroiai sa te plictisesti?

Lumi

Lui Radu ii dau ultimele 2 masele cred..cand mesteca mancarea il mai doare..si zice au au...in plus doarme mai prost noaptea..cere des titzi iar ieri nu a dormit dupa-amiaza.
Cand e vorba de culcare..incepe..vreau kaka..hai la olita ..face..apoi il apuca foamea..hai sa mancam..desi ieri mancase cu o ora in urma..a mai bagat si al doilea castron de supa de gaina..si somnul tot n-a venit...
Se pare ca am scapat si de pampersul de noapte..cere si face seara la olita inainte de culcare iar dimineata prima oprire este iar la olita.
Pampersul este curat.
Hai ca l-am laudat destul. Ma bag s-o vad si eu pe frumoasa Elsa la munte

Mergi la inceput