Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
Ada imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori..... Sanatate multa , sa scada febra aia...
Sa isi faca medicamentul efectul repede ! 
Alexa super ca s-a distrat ! Pupici si vrem poze :)
Mama nu e bine , se umfla tot mai rau. Desi la mana e mai bine , are iar lichid la plamani si respira totmai greu. La burta are de zici ca maine naste, iar la picioare nici nu mai zic ![]()
Va doresc o noapte linistita
mai ales puilor bolnaviori le doresc un somn linistit !
Babytza si puii
Valentina
David
monica_dicut spune:
Va multumesc mult fetelor ca am fost in gandurile voastre. Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani si tot nu imi vine sa cred ca este real ceea ce mi s-a intamplat atunci. Sper totusi ca timpul sa mai cicatrizeze rana.
Va 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anca81 spune:
on me!
Ange, ms de vot
din pacate am vazut ca mi-au sters poza din concurs, chiar n-am inteles de ce...ma rog 
Babytza, 
Carla &
mami
Didididi spune:
Buna dimineata si de la mine! Am avut si noi o noapte proasta, nu a dormit mai deloc copilul. Nici nu stiu de la ce. O fi de la ultimele masele, o fi de la castravetii murati de aseara, ca de am fost in vizita si copilul a poftit. Sunt franta.
Cristina, dar ce baiat mare ai. Felicitari pentru reusita cu olita.
Ada, uf,iarasi sunt cei mici bolnavi. Cu cine stau?
Lumi, cand este ceva periculos, nici eu nu il las. In rest, il las in pace pt ca se pliciseste si renunta singur.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
Neatza, hai ca dau si eu azi
si
pentru doritoare
Monica
, iti urez acum
Dragos
, sa iti ceasca minunea sanatoasa, sa fie fericit iar voi sa fiti minunati de el toata viata 
Babytza offf, imi pare tare rau ca se simte rau mama ta
Ada multa putere si sanatate, va tine de ceva timp boala asta 
Anca 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
ClaudiaH spune:
Buna dimineata fetele!
Iarasi am pierdut firul... imi pare rau, nu reusesc sa-mi fac timp mai mult. Incerc sa petrec cu cei mici cat mai mult timp si nu mai ramane nimic pentru mine.
Ex. de discutie cu copiii: eu ii spun Luciei "tu esti frumoasa lu' mama" Lucia zice: "nu u mama! moasa u tata" (nu a lu' mama! frumoasa lu' tata). Eu intreb atunci "si Stefan?" ea raspunde: "tot u tata". Eu ma fac ca plang la care Stefan care facea lego intr-un colt vine la mine si mi se aseaza in brate si zice: "lasa mama, eu sunt frumosul tau". Atata modestie nu stiu de la cine a mostenit.
Va pup si mai revin cand mai prind putin timp. O zi faina!
luminita2008 spune:
xor, ange, babytza, kllemi, va
pio, pusesem pe webshots pozele de la mare, dar le-am sters, ca a trecut ceva vreme. daca vrei le pun din nou, oricum tre' sa pun si de la munte. trimit link cand le-am incarcat. 
kllemi, asa e, in concedii e extrem de greu cu 2 nazdravani, daca nu ai ajutor (nu ca altfel ar fi mai usor). insa decat cu ajutoarele mele (tata, care nu i-a vazut de 3 luni, socrul si soacra, cei care nu stiu cum sa fuga mai repede dupa ce au ajuns la noi), mai bine ma lipsesc. tot in 4 e mai ok, nu ne freaca nimeni ridichea.
sunt in cautare de bona oricum, ceva part time, asa ca sper sa fie mai bine pe viitor. plus ca ei incep cresa, eu serviciul, o sa se mai schimbe lucrurile.
baby_boy, te felicit si eu inca o data ptr operatiunea olita!
ada, sanatate multa! chiar ma gandeam zilele astea la voi si speram ca sunteti sanatosi. ooof.
alexa, poze?
babytza, iti doresc multa putere si muulta sanatate, in primul rand mamei tale! Doamne ajuta!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andreutac spune:
Buna,
Vlad, Alex,Mihail, Mark, Matei
Sa fiti sanatosi, fericiti si bucurosi mereu!
Moni, un gand bun si pt. tine si ingerasul Andrei.
Noi am lipsit motivat, am avut o mini vacanta la rude, la mare, ultima de altfel in sezonul asta. Poate cu putin noroc, pana la sfarsitul lui septembrie cand incep munca fugim un week-end si la munte.
De azi dimineata sunt la smotru si parca tot nu se mai termina. Ma gandesc cu groaza cum ma voi descurca cu toate cand voi merge si la serviciu. Ei, vom trai si vom vedea.
Sper sa pot reveni mai tarziu, acum am niste dulapuri de aranjat
angelynna82 spune:
Pio am vazut pozele, sunt superbe 
Andreutac te vei descurca foarte bine, putina incredere in tine
, bine ati revenit
ClaudiaH tare frumos conversati 
Oare ce o face Corrina? Se apropie termenul...
si noi incepem sa conversam...ieri ma mangaia Crina si o intreb ce faci, ea raspunde "teaba", creste copilul meu

de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica