Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Buna. Fetele, la cat timp trebuie sa cada buricul? Vad ca la Berti e un pic rosu, in interior, nu pe langa si parca miroase un pic. El are 5 zile.

39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

La noi a cazut la 11 zile...iar pana atunci am dat cu spirt si cu baneocin pudra ca are si antibiotic.Acum ii supureaza locul si ii facem in continuare igiena cu spirt si baneocin....Joi facem 2 saptamani si mergem la control la pediatru sa vedem cum am evoluat...Abea asteptam

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

despre colici-noi luama cate 8 pic de espumisan alterantiv cu sab simplex la 6 ore si vad ca se leaga si au mai incetat crizele de colici...culoarea si consitenta la kk variaza de la galben mustar cu bilute albe la nuante de galben verzui!

ma uit la TV si vad imagini din salonul....

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dragelor, voi ce stiti de baita de mir? m-a sunat mama sa imi zica cate se pun dar am cam repezit-o ca eram super obosita

dar acum am citit si eu pe net si am vazut ca se pun tot felul, in functie de zona si de traditii: miere (sa fie dulce), ou (sa fie fertil), aur (nu stiu de ce), bani (sa fie bogat), lapte, petale de flori, pene (sa fie usor) etc.

o sa o sun pe nasa sa vad daca ar trebui sa pregatesc si eu ceva, ca eu nu m-am gandit la asa ceva pana acum

altceva se mai face a doua zi, la baita de mir? adica mama trebuie sa mai pregateasca ceva?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Aelita felicitari!! Bebe Miguel bine ai venit pe lume, sa fii fericit, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

dragelor, voi ce stiti de baita de mir? m-a sunat mama sa imi zica cate se pun dar am cam repezit-o ca eram super obosita

dar acum am citit si eu pe net si am vazut ca se pun tot felul, in functie de zona si de traditii: miere (sa fie dulce), ou (sa fie fertil), aur (nu stiu de ce), bani (sa fie bogat), lapte, petale de flori, pene (sa fie usor) etc.

o sa o sun pe nasa sa vad daca ar trebui sa pregatesc si eu ceva, ca eu nu m-am gandit la asa ceva pana acum

altceva se mai face a doua zi, la baita de mir? adica mama trebuie sa mai pregateasca ceva?

9 iunie 2010

Pe astea le stiu si eu. Tu dai de baut si de'ale gurii

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ma ingrozesc de ceea ce arata la Tv privind cazul de la Giulesti.E groaznic.Ma pun in pielea parintilor,cat de dureros poate fi pentru ei.Nici nu au apucat sa isi cunoasca comorile ca le-au si pierdut.
Doamne fereste!!!

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ma ingrozesc de ceea ce arata la Tv privind cazul de la Giulesti.E groaznic.Ma pun in pielea parintilor,cat de dureros poate fi pentru ei.Nici nu au apucat sa isi cunoasca comorile ca le-au si pierdut.
Doamne fereste!!!

al meu sot nu era el prea iubaret cu copiii, adica ai lui ii iubeste pana la cer si inapoi ca stie cum sa ii ia si ce inseamna fiecare gest si scancet, pe altii ii priveste de departe ca nu stie cum sa reactioneze langa copii mici. dar azi a venit de la serviciu si m-a surprins cand mi-a spus ca nu si-a putut lua gandul de la bbii de la Giulesti... si a aprins lumanari ptr sufletelele lor . m-a miscat atat de tare gestul lui... s-a schimbat foarte mult de cand a asistat la nasterea Isabelei, apoi toate drumurile la spital la fiecare 3 ore, plus ca a vazut cat noroc am avut (si avem) noi ca ea e bine si sanatoasa, a recuperat rapid prematura fiind...

Doamne fereste toti parintii sa treaca prin asa ceva...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

9 iunie 2010

astea toate is superstitii( babisme)...noi nu punem nimic...ca nu credem in ele....si nici in ursitoare In mod normal crestinii ortodocsi nu ar trebui sa urmeze astfel de superstitii ci sa se concentreze doar pe natura ortodoxa a botezului. Copilului i se face baie, se scoate din mir iar apa se arunca intr-un loc curat ( ca e apa cu mir sfintit in ea). Atat. Noi am convenit cu nasii sa facem o scoatere din mir simpla, conform cu credinta ortodoxa.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

crispro, legat de prima data( primele dati) la noi cele cu epizio trebuie sa fie sotul foarte gentil si atent....e destul de greu pentru ei dupa atata abstinenta ( la noi din octombrie) dar realizabil. Trebuie sa aiba multa rabdare si sa se gandeasca la tine si nevoile tale si o sa fie bine. trebuie un preludiu lung si multa tandrete Eu stiu de acu' 4 ani cand a fost bine pentru mine cam din prima.....
De data asta cred ca o sa astept sa treaca botezul ca si asa botezul e pe 11 sept si ok-ul il primim prin 4-5 sept iar saptamana aia vor veni rude in casa. N-am vorbit insa cu sotul sa vad ce parere are de prelungirea termenului ca el atat e setat.

fetelor cum v-ati convins barbatii sa faca atata pauza??al meu abia abia se abtine inca 4 saptamani apoi sa il aman si mai mult
oare e de vina varsta?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

la noi asta a fost ascultare de la parintele duhovnic pentru a feri copilul de patimi. E mai complicat nu voi detalia. Ca si coincidenta eu in sarcina nu am nici o dorinta.....aproape ca mi-as fi luat la bataie sotul de indraznea ceva...( n-a fost cazul insa ca al meu e mai duhovnicesc asa)
Sora mea s-a tot mirat cum am rezistat noi la ale atata timp...si a avut o sarcina in care si ei au avut interdictie inca de la inceput ( cerclaj)...asa ca au vazut cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

9 iunie 2010

astea toate is superstitii( babisme)...noi nu punem nimic...ca nu credem in ele....si nici in ursitoare In mod normal crestinii ortodocsi nu ar trebui sa urmeze astfel de superstitii ci sa se concentreze doar pe natura ortodoxa a botezului. Copilului i se face baie, se scoate din mir iar apa se arunca intr-un loc curat ( ca e apa cu mir sfintit in ea). Atat. Noi am convenit cu nasii sa facem o scoatere din mir simpla, conform cu credinta ortodoxa.

la noi e si mai simplu...nu se face baita a doua zi, adica parintii il spala pe bebe dar fara nici o semnificatie...
traditii si superstitii...vorba lui Larissa nu cred in ele...cumata-mea i-a pus si ou in cadita si petale si o gramada de chestii iar eu ma uitam crucita

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput