Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
CARMEN SI VLADUT,BEBE DE CRISPO....LA MULTI MULTI ANI FERICITI,SA FITI SANATOSI SI IUBITI!!!!!!!!
MIGUEL bine ai venit pe lume.Felicitari Aelita 
Crispo ba da am carnet primit de la maternitate unde sunt scrise datele vaccinarii bebelusului insa nu am incredere.Motivul: pe carnet a fost trecut RH negativ (desi il am pozitiv) si icter tratat prin fototerapie.Iar cand intrebam la spital cum de el nu a facut icter toate dr imi spuneau ca e prea mare.Deci nici nu stiu ce sa mai cred
.Iar pe piele nu vad nici un semn de intepatura nimic.Din ce stiu ar trebui sa iasa un pic in evidenta aceste vaccinuri
Si eu sunt extrem de curioasa cum va fi prima oara de
.Sotul e hormonizat la maxim,eu nici nu il mai iau in brate ca se lasa cu viol,e jale
Si tare frumos ar fi ca dr sa nu ne dea unda verde.Se lasa cu divort pe motiv de infidelitate 

Mycya si eu ma intreb asta,cred ca daca il tineam pe sotu in abstinenta avea patu pe tavan deja 

Mai al meu motan are un program aiurea tare:seara doarme de rupe,noaptea din cauza ca mananca cate putin se trezeste din ora in ora iar dimineata ciu-ciu somn.Si nu mai zic ca la aproape fiecare masa ori se kk-ceste ori parturi de imi muta nasu
.Deja tre sa ne luam un camion de pampersi caci al meu mult mai consuma.Si nu mai zic ca nu reuseste niciodata sa goleasca sanii iar eu umblu cu pompa si sotu dupa mine
Ai vostri isi sug degetele?Paul a dat suzeta pe una bucata degetel gustos ![]()
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
nela_didea spune:

FELICITARI AELITA, BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIGUEL, SA FITI SANATOSI SI IMPLINITI

LA MULTI ANI CARMEN SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA !
Fug repede sa vad si eu pozele cu iubitii nostri delfinasi si revin daca nu se trezeste voinicelul intre timp.
btz_ovi spune:
Numai ce ma jucam cu Paul nas in nas si ma trezesc deodata ca imi ia nasu la supt.Saracu credea ca-i tita 

crispro spune:
Btz, la vaccinul BCG ar trebui ca la o luna dupa administrare sa se vada, se inroseste, sau face scoarta, sau face puroi. Insa nu la toti bebeii se manifesta la fel... Iar legat de icter, al meu nu a avut. citeam ca daca mananca bine colostru din primele zile sunt sanse sa nu mai faca icter. Poate de asta nu a facut al meu.
Si al meu suge manuta, nu degetul, prinde in gura bucata dintre degetul mare si aratator, acolo e grasuta mana, si asa bine suge... Si asta chiar daca nu e flamand. Dar suptul e un prilej de auto-linistire pt copil, asa ca profit de suzeta la maxim
. Nu o vrea tot timpul, este cand isi face greata, dar si cand o vrea, asa trage din ea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Numai ce ma jucam cu Paul nas in nas si ma trezesc deodata ca imi ia nasu la supt.Saracu credea ca-i tita ![]() ![]() ![]() ![]() Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |

Foarte tare!!!Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
nela_didea spune:
Otilia felicitari mamico, ce rapida esti....eu nici macar n-am apucat sa pun poze cu puiul meu si tu ai nascut, ai iesit deja la plimbare cu printesa si ai pus si poze. Bravo esti adevarata.
Despre ce s-a intamplat la Giulesti....no comment...tragedie mare
. Mi s-a rupt sufletul cand am aflat.
Larisa intre timp am vorbit cu alt preot si a venit ne-a citit rugaciuni si avem dezlegare sa iesim afara. Puiul meu a iesit aseara cu tati o jumatate de ora. Azi e randul meu.
nela_didea spune:
Mycya incredibil ce zambareata e fetita, poti sa juri ca sunt trucate pozele. Si ce frumosi sunteti toti.
Ma bucur mult pentru voi.
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui crispro Si al meu suge manuta, nu degetul, prinde in gura bucata dintre degetul mare si aratator, acolo e grasuta mana, si asa bine suge... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |

imi si imaginez faza 

crissteo spune:
Buna. Fetele, la cat timp trebuie sa cada buricul? Vad ca la Berti e un pic rosu, in interior, nu pe langa si parca miroase un pic. El are 5 zile.
39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui crissteo Buna. Fetele, la cat timp trebuie sa cada buricul? Vad ca la Berti e un pic rosu, in interior, nu pe langa si parca miroase un pic. El are 5 zile. 39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007) |
La al meu i-a cazut la 2 sapt jumatate,asa ca nu iti face griji.Noi i-am pus alcool sanitar sa cada mai repede