Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

La Multi ani Carmen, sa fi o mamica si sotie fericita, sa ai o viata frumoas alaturi de Leti si sotul tau si, cine stie....poate si al doilea bebe!!!
La multe lunite bebe Vlad de Crispo! Sa cresti mare s-o faci pe mami mandra de tine! [
b]racusor [/b]eu chiar credeam ca la varsta voastra nu mai aveti probleme cu lapticul! of!

Noi suntem zombi (adica mami)caci de ieri dupa amiaza am inceput sa-i dau doar san, fara lapte de la mami pus in biberon, va dati seama ca mananca 5-10 min maxim si adoarme, il mai trag de nasuc, de un piciorus, il mai pun pe umar sa scoata gazutele, dar el doarme si pace, il pun in patut si doarme 10-30 min si o luam de la capat, azinoapte a dormit cel mai mult o ora si 20 min dupa un alaptat de 5 min. Va dati seama ca in timpul asta mami trebuie sa se mulga sa goleasca tziti. Sper sa ajungem cat mai repede sa mancam cat mai mult timp la san sa putem dormi mai mult!
Azinoapte si azi dim a facut de vreo 3 ori diaree mai mult apa! Aveti idee de la ce? Temperatura nu a avut. Eu, in schimb amavut frisoane.E ceva grav?

Mami fericita de bebe Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Helou

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI CARMEN!

Vlad, sa cresti mare si voinic!

Noua doftoreasa ne-a dat Debridad 2mlx3/zi si la noi e mai bine, il doare burtica, dar plange mai putin, are cateva reprize de chrceala totusi.
Mycya, mie asistentele mi-au recomandat Gripe inca din spital, cand iepurasul meu incepuse sa nu mai doarma de atata foiala si plans de durere. E naturist si merge bine pt multi copii. Eu ii dau numai in crize.

Paula, asa m-am enervat si eu, si bb Victor acuma la fiecare plans de foame mai serios isi primeste tzitzi, stiu ca ii da colici, dar numai o perioada scurta pana isi baga mintile in cap, ca io lapticul nu vreau sa-l pierd ca e el putoare. Am sa vad cum ia in greutate, daca totul e ok o sa incercam sa ne facem mesele regulate, desi nu vad cum vom putea face asta, de ex. acum a stat o ora la san si totusi plange

Despre tragedia de la Giulesti, ma rog ca parintii sa poata trece peste acest eveniment... sa aiba Dumnezeu grija de ei, sa ii ajute sa isi poata tine bbii in brate, sa aiba grija de cele 4 suflete care au intrat nedrept in nefiinta si sa-i ajute pe bbii raniti sa se recupereze si sa sufere cat mai putin pe urma acestui accident

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, dar in brate sta cuminte sau se tot aduna de picioruse? ca at.poate ca e ca al meu , ca nu suporta sa stea sg. pe pat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

exact asta vroiam sa va intreb, voi reusiti sa ii puneti in pat si sa adoarma singuri...sau ii adormiti in brate si abia apoi ii transferati in pat? ca la noi asa merge treaba
Matei adoarme singur doar in leagan

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Nici delfinasul meu nu adoarme singurel
Eu il alaptez in brate, dupa il ridic sa scoata gazele, il asez in pat la mine, ma intind si eu si iar il alaptez pt ca ii place sa adoarma cu sanul in guritza.

Am vrea ca de la 1 sept, sau dupa botez (5 sept) sa-l mutam in patut.Sa vedem daca o sa reusim

Am incercat si l-am mai pus in patutul lui, dar adormit deja in patul cel mare si de cele mai multe ori a dormit binisor.

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La noi fiecare cu patutul lui, ziua il iau in landou dupa mine, dar noaptea in patutul lui, dupa ce e mancat, schimbat il pun la locusorul lui, ii mai dau o suzi, il mangai, dar numai acolo doarme (in afara de titi si landou)
L-am pus iar la tzitzi

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, treaba cu masuratul e relativa... Ieri la control i-a iesit 53 de cm, el nascut cu 54... Apoi am mai tras copilul de picioare, sa stea drept, si au iesit 56.5.

Victo, da, si cand il tin in brate, isi strange piciorusele, si cand il tin pe burtica mea, si se tramba urat, si tipa de durere, roseste tot... Mi se rupe sufletul... Ca daca s-ar linisti in brate, numai in brate l-as tine... Cica pana la 3 luni poti sa il tii cat vrei in brate, ca nu e rasfat. Dupa 3 luni, mai putin, ca sa nu devina obicei...

Paula, merci. Da, asta e buna strategia cu pusul la san de cate ori ii e foame. Cred ca ar trebui totusi vreo 2-3 zile pana se regleaza. Asa ma enerveaza cei din jur care isi dau cu parerea despre ce e mai bine bebelului tau..

Laurika, . Nu te stresa cu laptele, incearca sa il pui la san cat de des, iar cu lapte praf sa ii dai cu un bibe mai greu de tras, sa nu astepte sa vina usor mancarea, ca atunci nu vrea la san.

Asa e, Rodi, a trecut timpul de numa'... Si eu ma distrez de Racusor, ca stiu ca ii era groaza, teama daca va sti ce s afaca cu bebelu, daca va fi o mama buna, iar acum ne da sfaturi. De la ea stiu de Plantagingival pt gurita bebe, de gimnastica pt copii etc. Merci, Racusor de urari!

Michelle,. Sper sa treaca cat mai repede si la voi problema.

Coteasca, si eu stiu ca nu este vaccinul, inca nu m-am interesat cat costa. De imi e groaza si mie, nu am mai facut din noiembrie 2009

Bamboleta, multumim de urari. Bafta la control azi, cred ca te cauta si la "amigdale" sa vada cum stai cu colul... Asteptam vesti!

BTZ, . Si Vlad mai are suflul la inimioara, nu am mai facut alta analiza, doctora zicea ca e normal, si ca la 3 -6 luni trece de la sine, sa nu imi fac griji. Acum depinde si de gradul suflului, ca zicea ca la noi e f mic. Iar vaccinurile tre sa le gasesti intr-un carnet al copilului cu vaccinuri. Nu ti-au dat asa ceva de la spital?

Mousel, posibil sa fie dop. Ai bagajul facut?

Mycya, buricul poate sa cada si la o luna. daca se prezinta bine, nu e cazul sa te ingrijorezi. Eu nu il dau pe bebe cu crema, desi am una de vant, poate mai la toamna, la plimbare...

Tina,.

Larisa, merci si tie de urari. Intr-adevar, erau delfinasi de-ai nostri.

Oana, merci de sfaturi. Eu ii dau de azi Debridatul de 3 ori pe zi, ca oricum il doare rau... Vacanta, da, si mie mi-ar place, dar nu stiu cand. Chiar vorbeam cu sotul sa ne luam o rulota, ca noua ne placeau drumetiile, cabanele, pescuitul. Asa cu rulota ar fi usor pt noi, bebe poate dormi inauntru, cu interfonul, iar noi la gratar, pescuit, aer curat. Ca la un hotel daca doarme bebelu, cam trebuie sa ramai in camera. Doar ca ar trebui sa ne grabim cu rulota si drumetiile, pana nu vine iarna...

Si la noi Vlad adoarme singur doar in leagan, in rest adoarme dupa papa cu mine in pat, si il transfer apoi in patul lui... Inca nu stie ca acolo ii e locul. Cica tot de la 3 luni poti incepe sa il inveti asta.

Creata, merci, scumpa. Of, nu ai mancat tu ceva? Prea multe fructe? Ca nu nu stiu ce sa fie...

Bumblebee,. Ma bucur ca merge la voi Debridatul. Sper si la noi... Uau, ai reusit sa il faci sa doarma singurel... Sunt uimita! Bravo tie!

Hai, ca am scris gramada... De dimineata tot scriu, apoi am mers in oras, apoi am alaptat copilul, acum doarme... Sper eu vreo 3 ore. Deja 2 au trecut...

Azi citeam undeva, dar nu mai stiu unde, ca de la o luna, alaptatul ar trebui sa fie la 4 ore... Deocamdata sigur nu pot cu al meu, ca la 3 ore urla de foame.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor cand va ganditi sa zburati prima data cu delfinasii in vacanta?

eu sper sa-si cunoasca Isabela bunicii in toamna asta

de adormit cel mai bine adoarme in leagan, in patut o pun cand o vad linistita si somnoroasa, in brate daca o adorm uneori se trezeste cand o transfer in patut. iar in patul nostru e boierieee. dar noaptea doarme totdeauna in patutul ei

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crispro, legat de prima data( primele dati) la noi cele cu epizio trebuie sa fie sotul foarte gentil si atent....e destul de greu pentru ei dupa atata abstinenta ( la noi din octombrie) dar realizabil. Trebuie sa aiba multa rabdare si sa se gandeasca la tine si nevoile tale si o sa fie bine. trebuie un preludiu lung si multa tandrete Eu stiu de acu' 4 ani cand a fost bine pentru mine cam din prima.....
De data asta cred ca o sa astept sa treaca botezul ca si asa botezul e pe 11 sept si ok-ul il primim prin 4-5 sept iar saptamana aia vor veni rude in casa. N-am vorbit insa cu sotul sa vad ce parere are de prelungirea termenului ca el atat e setat.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

crispro, legat de prima data( primele dati) la noi cele cu epizio trebuie sa fie sotul foarte gentil si atent....e destul de greu pentru ei dupa atata abstinenta ( la noi din octombrie) dar realizabil. Trebuie sa aiba multa rabdare si sa se gandeasca la tine si nevoile tale si o sa fie bine. trebuie un preludiu lung si multa tandrete Eu stiu de acu' 4 ani cand a fost bine pentru mine cam din prima.....
De data asta cred ca o sa astept sa treaca botezul ca si asa botezul e pe 11 sept si ok-ul il primim prin 4-5 sept iar saptamana aia vor veni rude in casa. N-am vorbit insa cu sotul sa vad ce parere are de prelungirea termenului ca el atat e setat.

Sper sa fie bine si la noi, ca am mari emotii... Si eu astept dupa botez, cam pe 7-8 saptamani incercam ceva... sa vedem...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

multumesc fetelordeocamdata i-am inmuiat suzeta in sirop si i-am dat ca se trezise aproape plangand si vad ca a adormit inapoi,ia placut ca e dulce.cand se trezeste o sa ii dau jumate de lingurita si inainte de ii dau si sab simplex,sper sa vad o ameliorare si sa pot dormi si noaptea asta ca deja m-a ajuns oboseala prea mult

eu ii dau numai san si asta la 3 ore-4 mai devreme nu se trezeste,uneori chiar o trezesc eu ca ma dor sanii.bine ca adoarme f greu din cauza burticii si probabil de asta nu se trezeste ca e obosita.

Bumblee si la noi e la fel,incepe sa se chirceasca din cauza colicilor si cauta tzitzi,stiu ca nu ii face bine la stomacel dar asa tare insista ca o las si cate o ora jumate numai sa stea linistita si doar asa mai adoarme

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor cum v-ati convins barbatii sa faca atata pauza??al meu abia abia se abtine inca 4 saptamani apoi sa il aman si mai mult
oare e de vina varsta?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput