Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la noi

Sunt tare fericita ca au iesit rezultatele la analize: nu avem infectii digestive, si se pare ca nici stafilococul nu a mai iesit - o sa repet analiza sa verific -. In schimb sunt ingrijorata ca nu reusim sa scapam de diaree, tind sa cred ca e din cauza strugurilor mancati de mine. Am renuntat la ei sa vedem daca ne reglam. Am frigiderul plin de fructe si eu nu le pot consuma. O doare asa de tare burtica, nu imi dau seama daca sunt colicii sau e din cauza diareei. Uf! acum doarme pe burta mea si ne-am incalzit groaznic.

larisa, eu am comandat de la pomelo gratare (le recomand), supa crema de legume, supa a la grec, clatite, eclere (meseriase). Azi am comandat snitele si supa cu galusti, crema de zahar ars Abia astept sa vina comanda.

Cat despre , ieri am fost sa imi citeasca preotul de 6 saptamani si am si trecut la treaba. ce teama mi-a fost! cred ca nici cand mi-am pierdut virginitatea nu mi-a fost asa teama. Dar sincer nu a fost rau deloc; doare nitel, dar nu groaznic.

Elena, georgia si eu am avut ceva sangerari maronii; nu sunt lohii sigur pentru ca alea s-au dus de acum 1 luna. Oare sa le consider primul cm? monitorizez si vedem.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, e bine ca apa din baita de a doua zi sa o varsati intr-un loc curat. Am vazut ca se obisnuieste la un pom. E apa cu mir.
La romani prinde bine circul, mult circ....chiar daca nu intelgem nimic din babismele astea si nu credem in ele se tot inainteaza cu ele in carca. Nu stiu pana cand. La Ale i-am lasat si noi pe nasi sa isi faca 'damblaua" acum am discutat de la inceput ce si cum facem. E finul lor dar...copilul nostru totusi.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nici eu nu cred in babisme, dar am zis sa va intreb si pe voi o las pe nasa sa faca cum crede ea atunci...daca ea stie traditiile astea si vrea sa faca asa, ok, daca nu, nu

Oana, sotul e ardelean si nici el nu a auzit de baita si ma tot intreaba de ce o facem

noi nici la nunta nu am facut toate traditiile din Moldova (am facut nunta la Sighisoara si acolo nu prea se face nimic) si mama a avut tentative sa zica ceva, dar cum stia ca pe mine nu tre sa ma streseze, ii zicea nasei si nasa i-a zis ca eu nu vreau si gata si acum ma bazez ca sunt socrii si nu o sa isi permita sa ma bata la cap

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

la noi e si mai simplu...nu se face baita a doua zi

asa e...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salutare Delfinariu!
Nu ma injurati ca n-am mai intrat de mult, dar am fost varza cu somnul, asa ca atunci cand prindeam la pranz o ora libera dormeam.
Varza pt ca exact la orele in care doarme Aalesia ca un facut le apuca pe ale mele ba titi ba joaca si adios orar, iar in rest trebuie sa ma mai tin si dupa Alesia care sa facut geloasa, sa avem programul nostru intim de seara numai noi doua...
Fetele sunt mari, la o luna luasera cea mare 1 kilogram, iar cea mica 1,5 kile, astazi aveau 4,6 si 4 kile, aproape numai din titi. Cea mica e fomista rau, seara inainte de culcare mai serveste pe langa titi siun bibe cu lapte praf.
Amelia are titi drept, Aanalisa pe titi stang.
De trei zile imi dorm 6-7 ore legate, asa ca sunt tare fericita, miam scos si eu somnul de pranz.
A, si no colici, super fericire.
In rest dorm mai tot timpul au cam 2 stari de veghe pe zi, inainte de pranz si inainte de somnul de seara.
In rest viata e destul de agitata cu 3 plozi, mai ales cand plecam in parc, magazin, multe hante de luat la bagaj, caruciorul carei greu si mia rupt spatele, greu de impins, greu de manevrat, cum ne dam jos din masina si le instalez incep sa planga de foame rau, chiar daca plecam mancate de acasa, imi trebuie o banca imediat pe care sa stau, s apregatesc doua bibe cu lapte (mi-e jena sa alptez in public, plus ca la doua mandre ar trebui sa stau o ora), sa proptesc bibe pe doua prosopele ca sa se alimenteze singure, intre timp strang taraba de pe banca, termine, ia-le sa eructeze, mai hatanale, si abea peste vre-o ora sunt si eu in functiune, si intre timp Alesia vrea si ea ceva, atentie, mancare, kk, pipi...
Multa tevatura, e si frumos, e si greu...
Va pup si felicitari pt nasteri!

Mergi la inceput

Sheri chiar ma gandeam ce mai faceti si mandrele tale au luat bine, sa nu ma mir de-al meu cu 2 kile

9 iunie 2010

Mergi la inceput

fetele...de hatza hatza...nu stiu daca mai tin minte cum se face si acum cu caldurile astea si cu programul lui Andrei

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetele...de hatza hatza...nu stiu daca mai tin minte cum se face si acum cu caldurile astea si cu programul lui Andrei

9 iunie 2010

dar voi aveti ok-ul de la medic nu? la cezariana cred ca e si mai simplu nu? eh de acum asa printre picaturi cum se zice ....noi aveam bafta sa se trezeasca ale in urlete in mijlocul actiunii

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Creata, ti-am vazut puiutul! Tati vrea sa se laude ca ii seamana? Nu stiu ce sa zic... Mi se pare ca si cu tine seamana...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi....

Felicitari Aelita si Otilia! Sa va traiasca puiutii Miguel si Iulia, sa fiti sanatosi cu totii!

Carmen , multa sanatate si fericire alaturi de scumpa ta familie!!!

Bebe Vlad, multa sanatate si la cat mai multe lunite si multi ani! Crispo sa-ti traiasca flacaul!

Noi suntem bine, dar am ajuns sa cred ca nu stiu sa ma organizez mai bine. Voi cum reusiti sa aveti tinmp si de scris si de plimbat, si de celalalt copil (care aveti) si de treburi gospodaresti. Spuneti-mi si mie secretul vostru.
Si pe noi ne chinuie colicii, dar suportabil totusi. Dam Espumisan si Debridat. Am observat ca atunci cand papa bine si o tine 3 ore masa, nu avem probleme, atunci cand e mai agitata si o pun la san mai des cum apar rapid si colicii uraciosi.
Eu insa am o alta dilema. Fata mea papa 5-10 min la un singur san. Asta la o masa. Si de regula o cam tine 3 ore, uneori 2.5. Dar nu mie se pare oke sa papa asa de putin totusi. Oricat insist eu, sa ii dau san, nu mai vrea pur si simplu. Impinge tzi-tzi cu limbuta si nu mai vrea. Problema e ca ramane lapte destul cred io dupa ce suge ea. NU stiu cat ca nu ma pot mulge. Si nici pompa de san nu am... Nici nu stiu ce sa fac... cred ca asta e cale sigura sa scada productia de lapte nu...? Voi ce parere aveti?

Hai ca m-am intins.... merg sa mai citesc din urma pana se trezesc copii...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput