MANIA CUMPARATURILOR

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am luat mici ca ne-am oprit la intoarcere dupa ce ii cumparasem, al meu negocia cu sales person si eu stateam cu grija ca mi se dezgheata micii. Si ca sa fiu exacta masina n-am ridicat-o atunci ci doar am platit-o (da, iti vine sa crezi, al meu era cu cardul dupa el de credit si are ceva limita) dar am luat-o a doua zi ca trebuia spalata, dichisita si plinul facut ca asa ti-o dau astia de la Mertz (si te taxeaza pentru un service de nu te vezi).

Dealul a fost bun ca, masinuta ce o aveam inainte un jaf de micra, valora vreo 400 lire si ne-au dat aia la garaj 800 (ca a fost part exchange, adica parte din deal).

Apropos, al meu e inebunit dupa masinile japoneze, A avut un Nissan SX si acum vroia Nissan Qashqay. Dar a gasit un Jag mai avanatajos si l-a luat pe ala acum 2 luni. (Asta alta poveste, am mers "doar sa ne uitam" la Jaguar dar n-am plecat cu mana goala).

Hai ca zice lumea ca am spart vreo banca, nici gand, am noroc de sot strangator si pentru ca nu e mana larga ca mine ne permitem o data la cativa ani sa ne schimbam masinile. Dupa mine ne luam totul in rate dar el nu suporta ratele. Asa ca pentru a ne face placerile scumpe chiar trebuie sa economisim, niciodata n-am sa-l conving sa ia in rate masina de ex. El e de acord doar cu rata la casa, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hai ca doar ce m-am intors de la o cumparatura mica!Sa sau sa Nu stiu,asa ca

Luna,al meu e car dealer...i-ar prinde bine ceva clienti ca sotul tau,cu banul jos.
Eu am acum un Mitsubishi Grandis dar mie imi plac masinile mari si acum vreau ori Freed(honda) or Step Wagon(honda) ori un Elgrand(nissan) dar al meu zice sa string bani si daca vreau sa am o masina beton sa`mi iau un Alphard (Toyota).E o masina de lux,zici ca`i avion inauntru dar bani din parti.Cu felul in care economisesc eu s-ar putea sa mi-o iau pe la 150 de ani(ai mei)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Lasa Hannen ca daca nu poti sa ti-o iei acum macar ti-o iei second peste 150 ani. Glumesc, succes la strans bani. Daaa al meu e client bun, banu' jos la toate, nu suporta sa se intainda mai mult decat ne e plapuma, eu ce m-as mai intindeeee

Revenind la mania cumparaturilor eu ma simt f vinovata pentru ca eu de ziua mea si de Craciun niciodata nu zic ca nu doresc nimic. Bine de Craciun anul trecut am hotarat amandoi ca nu ne luam noi cadouri unul la altul. Dar de ziua mea imi doresc mereu ceva scump. Iar acum e ziua lui pe 20 sept si cand l-am intrebat ce isi doreste cica "un cd cu muzica!"

Mergi la inceput

Luna,io am impresia ca subiectul a devenit "cum sa cheltuim cu succes",nicidecum sfaturi de cum sa nu cheltuim.Se vede treaba ca nu avem vindecare.

In seara asta mi-am achizitionat niste creme,face wash,body lotion...niste nimicuri asa ca pt. ladies.Pe luni asa iar ma pling ca n-am bani.

Mergi la inceput

Hehehe, sa-ti fie de bine, eiii la mine fiind sfarsit de luna intra noul buget pe septembrie, deci sa tot cheltuiesc (cel putin primele 2 sapt ca dupa aia se duc banii si trebuie cumpatare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ce faceti voi aici fara mine?
Sora Hannen si sora Luna, bine v-am gasit!

Si eu cu boala asta. Am trecut si prin faze cand nu stateam deloc roz cu banii si am putut sa ma abtin, dar cum mai intra ceva in cont, cum hop si eu sa troznesc ceva. Si azi cand am venit de la job, mai aveam vreo 20 min pana trebuia s-o ridic pe fie-mea de la gradi si am agatat rapid un pantalon si doua pulovere. Si eu ca si voi tot imi caut si gasesc motive: imi trebuie pantaloni la munca, pantofii aia nu merg cu camasile astea, o esarfa verde nu am, sandalele astea sunt comode, parfumul asta e nou, mi s-a tertminat rimelul si, desigur, motivul folosit de noi toate, daca e la reducere, nu e pacat sa nu iau??

Cat despre copila, zic mereu ca una am si las' sa ii fac ei toate poftele. Asa ca are 2 ani si cam doua dubite pline ochi cu jucarii, de haine sa nu mai zic, la fiecare 3 luni intru in ele si trimit cate un sac in Ro... Cand fac socoteala pe hartie mereu iese ca am cheltuit mai multi bani decat am castigat, habar nu am cum. De cand am nascut nu mai stim ce sunt alea economii, inainte puneam lunar ceva, acum ioc, asa ca am deschis un savings account si ii trage sotului o suma aleasa de noi in fiecare luna...si nu ne putem atinge de aia decat daca ii transfer inapoi in current account. Sa vedem cat ne tine minunea. Si la mine norocul tot in al meu sta, ca e el econom, daca eram amandoi ca mine...nici nu vreau sa ma gandesc.

Boala grea nene...

p.s. Apropo de carti, eu imi iau carti de hartie o data la o luna-doua, de pe amazon. In schimb, mama imi ia acasa saptamanal colectia de la Jurnalul cu autori romani (ca la straini, clasici in special, mi-am facut eu stocul cand ne-am mutat aici) si imi trimite cate un brat la citit, le termin, le trimit inapoi, imi trimite altele si tot asa. Pe unele le citisem in adolescenta dar le uitasem dar altele sunt absolut noi pt mine si imi plac tare mult. Regret acum ca nu am citit mai mult atunci cand aveam tot timpul din lume, respectiv in liceu, in facultate...dar nah, atunci sunt altele prioritatile

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Motaniko eu am renuntat sa mai scriu pe hartie... e inutil. Sa vezi ce ma iau de sot: "cum? Mai sunt doar 100 lire in contul de spending? Pai pe ce s-au dus?" (eu tot pe el il suspectez dom'le, eu is inocenta) Si el se logheaza pe online banking si imi arata "cine a cheltuit atat pe...?" si eu atunci scot niste sunete interesante "aaaaa, I remember now, aaaa and that one, aaaaa, I did not believe it was that much, aaaaaaaa!"

Jucarii si haine la copii nu mai zic. Am podul plin. Am vrut sa mai duc la charity si cand le desfac... nu pot. Poate gasesc pe cineva cunoscut care face fetita, altfel parca le dau in necunoscut. Stii tu. Dar am pod mare si efectiv nu mai e loc.

Cartile alea de autori romanesti, nu le faci o statie si pe la mine sa citeasca si ochiu' meu si le returnez, parol!

Mergi la inceput

Oho,iata inca o surata ratacita!
Stii ce am vrut eu sa fac azi??Ma pregateam sa aduc fetele si cum mai aveam ceva timp si bani imi planuisem sa trec pe la librarie.Bun!Cind poc,suna telefonul.sotul meu dragut ma intreaba ce fac si`i povestesc ca`s cam in panica cu unele chestii + ca trebuie sa aduc fetele .El dragut foc se ofera ca se duce sa ia fetele.Pfua,ce m-am enervat!Mi-a stricat planul de a trece pe la librarie!!!M-am abtinut eroic sa fac circ (iti dai seama cum suna sa incep sa zbier la bietul om ca vreau eu sa iau fetele-na,ca aveam agenda ascunsa pe mineca)Ce belea de om sunt!!Asa ca de suparare tot am iesit,dar m-am intors cu creme si alte alea,si ca sa nu comenteze i-am inchis gura cu un deodorant ,na,cica m-am gindit si la el.

Mergi la inceput

Ah,si cartile alea care fac naveta Ro-UK si retur,nu costa bre posta?

Si ca sa vezi ironie,sor`mea imi arunca cartile!Am zis ca mor cind a venit mama la mine si i-am zis sa`mi aduca citeva carti ,inclusiv "moonwalk" &co ,stii tu.Si mi-a replicat sor`mea senin "aa,le-am aruncat demult,la curatenie!"
Si maica`mea s-a suparat cind a auzit,cica e risipitoare si daca ar putea ar lasa`o in fundul gol pe mama,tot arunca!Tot o deranjeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hanne, nu posta, trimitem pe tirist bre, pe langa altele nu se mai pune si bratul de carti :)

Luna, cum sa nu, acum am Ciresarii toate 5 si Elevul Dima dintr-a saptea. Cand fac ccc cafeaua, ia zi?!

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput