MANIA CUMPARATURILOR

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

EU pe copii cheltui. La greu. Apropos de taxa la masina si mie tot sotul mi-a reinoit-o. Iar acum trei zile imi zice sotul "sa-mi zici nr de inmatriculare la masina ta sa iti reinoiesc asigurarea"

Si eu platesc gradinita, asa am facut de la inceput si asa a ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

EU pe copii cheltui. La greu. Apropos de taxa la masina si mie tot sotul mi-a reinoit-o. Iar acum trei zile imi zice sotul "sa-mi zici nr de inmatriculare la masina ta sa iti reinoiesc asigurarea"

Si eu platesc gradinita, asa am facut de la inceput si asa a ramas.

Pe mine acum ma necajeste cu o masina faina si imi zice,eu ti-o cumpar dar tu stringe bani sa o inregistrezi(nush cum ii zice...)treaba care nu`i asa usoara,ca`i scumpa.bine,nu se compara cu pretul masinii oricum.Si cind mi-a zis m-am enervat si i-am taiat`o scurt "n-am nevoie de alta masina".Pe inserat veneam spre casa singura si meditam la oferta de cu o zi inainte si zic "bey ce fraiera is" m-am dus acasa si i-am zis "deal".

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

si eu am aceasta manie cu hainele am in dulap cu eticheta cu tot nu le port doar le cumpar mi e si lene sa le rup etichetele dar nu credeam ca si asta e o boala mai mult pasarici pe creier inseamna ca am un stol si cu hainele copiilor fac la fel
bine macar ca le dau de pomana noi cand raman mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Fetelor, dar la voi nu este criza?

P.S. Da, trebuie sa recunosc ca mor de oftica. Dar va ofer oricand o dezintoxicare rapida, cu propunerea sa schimbam pentru o luna rolurile. Veti avea la dispozitie 2800 ron, o chirie de 700 ron (apartament 2 camere), facturile aferente (spre 900 ron), mancare pentru 2 adulti si un copil de 1,7 ani. Adultii muncesc, au nevoie de bani pt benzina, naveta, hrana. De copil numai spun nimic: haine, pampersi, incaltaminte si cateodata si jucarii.

Ei, va bagati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Eu ma bag la schimb .
Sotul cat castiga baga totul la casa si toate cele electra , gaz etc .
Ce castig eu merge pe mancare si ce mai trebuie la 2 copii .
Eu am la dispozitie 765 euro dar din care pica asigurarea 140 euro ,inotul fetei 55 euro si 40 benzina pe o luna .
Acum fa tu calculul de mai vrei sa schimbi .
Eu vorbesc de sume mici de le cheltui in loc sa pun deoparte nicidecum de sume mari .
O manie apare si la casele mici dupa cum vezi .

Mergi la inceput

Oho blackgirl pai daca e sa vorbim de facturi nu cred ca te mai bagi: pai rata la casa (inspre o mie de lire), taxa la masina, asigurarea, (taxa in jur de 150 masina mea ca e mai nepoluanta si peste 200 a sotului, asigurarea 200 a mea 350 a sotului bine astea sunt anual dar na), apoi lunar telefoane, cablu, gradinita celei mici (eu platesc "doar" 420 lunar ca merge doar 2 zile, full time e 850)... si continua (gaz, electric, mancare, plus cheltuielile neprevazute).

Hannen mie mi se pare un deal bun. Sa ne spui ce masinuata ti-ai luat.

Mergi la inceput

Olelei muica,daca va zic cite sute de mii de yeni are al meu de plata lunar nu mai schimba nici puiu locul cu mine .Nu ma puneti sa transform banii aia in euro ca la ora asta nu`mi functioneaza neuronul ramas intreg(nici n-am retinut daca a zis al meu ca se duce sa ia fetele de la gradi,l-am sunat peste 15 min sa`l intreb din nou)Al meu are doua chirii,doua linii de telefoane,apa,electricitate ,internet...in doua locuri(nu bre,n`are doo neveste are casa si firma,sic) numai astea sar lejer 3000 de euro pe luna,apoi vine asigurarea de sanatate+ u name it (ca habar nu am ce mai plateste el) + banii de casa(food&co) aici mai pun si eu ca sa nu fiu chiar nesimtita dar in ultima luna pina si benzina imi baga la citeva zile tot el(din motive de mama bolnava/operata...banii mei au mers mai mult spre Ro. de prin aprilie)

Luna,m-am desteptat si eu ca e bun deal-ul ,in al 12-lea ceas dar... hm.Cind o primesc ,iti zic.

Acum vreo 3-4 ani cind mi-a cumparat prima masina (un Opel) era o prietena japoneza la mine.Asta ma suna,ea aude conversatia si zice "ce fain,telefon cu cadou-ca pachetele alea 2+1"
In japoneza suna tare amuzant,nici in ziua de azi nu i-am uitat remarca

Si de criza,da mai fetelor la noi e criza.Serios!Eu ma crizez de de`astea mici,saracul barbat daca as fi in pielea lui cred ca as ajunge la mad house.

Mergi la inceput

Off topic: acum 3 ani, fix la o sapt dupa ce am nascut-o pe fie-mea, mi-era pohta mare domle de mici. Si cum era un magazin romanesc la vreo 10 mile de casa, imi iau consoarta, copii, si merem la comparaturi (intr-un jaf de masina care a fost prima mea masina sa pot sa o zgarii eu cat am chef pana ma obisnuiesc cu condusul ca lumea).

Su trecem pe langa un garaj Mercedez unde aveau smarturi cu 4 usi( masinea mea preferata atunci, mica si usor de manevrat). Intram ne uitam, se urca fiu-miu prin toate Mertzurile de imi statea inima ca ne dau aia afara din magazin, ce mai una alta, cu ceva negocieri am plecat sa ne luam mici si ne-am intors acasa cu masinuta mea.

Si aici e criza dar ii loveste pe aia bogati mai mult. Eu care n-am bisnis traiesc cam la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Eu ma bag la schimb .
Sotul cat castiga baga totul la casa si toate cele electra , gaz etc .
Ce castig eu merge pe mancare si ce mai trebuie la 2 copii .
Eu am la dispozitie 765 euro dar din care pica asigurarea 140 euro ,inotul fetei 55 euro si 40 benzina pe o luna .
Acum fa tu calculul de mai vrei sa schimbi .
Eu vorbesc de sume mici de le cheltui in loc sa pun deoparte nicidecum de sume mari .
O manie apare si la casele mici dupa cum vezi .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Off topic: acum 3 ani, fix la o sapt dupa ce am nascut-o pe fie-mea, mi-era pohta mare domle de mici. Si cum era un magazin romanesc la vreo 10 mile de casa, imi iau consoarta, copii, si merem la comparaturi (intr-un jaf de masina care a fost prima mea masina sa pot sa o zgarii eu cat am chef pana ma obisnuiesc cu condusul ca lumea).

Su trecem pe langa un garaj Mercedez unde aveau smarturi cu 4 usi( masinea mea preferata atunci, mica si usor de manevrat). Intram ne uitam, se urca fiu-miu prin toate Mertzurile de imi statea inima ca ne dau aia afara din magazin, ce mai una alta, cu ceva negocieri am plecat sa ne luam mici si ne-am intors acasa cu masinuta mea.

asta a fost tare de tot!Pina la urma mici ati luat sau ti-a zis sa`ti pui pofta`n cui ca tocmai ati ramas fara bani ?(normal ca masina nu ati platit`o cash ,pe loc,dar glumesc si eu)

Mergi la inceput