MANIA CUMPARATURILOR

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Morena, telul nostru este sa ne pensionam devreme (48 de ani) si sa ne retragem in Tenerife unde sa facem ce ne place, nu neaparat ceva din care se pot obtine bani.

Avem 2 copii care la momentul respectiv vor fi in facultate (daca vor sa faca, evident) si care inca vor trebui intretinuti.

Avem un credit pt casa la care vom mai plati rate atunci (evident daca nu facem ceva cu el intre timp).

Iata motivele noastre serioase de a nu arunca banii pe chestii inutile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , ieri am luat banii si i-am impartit ,am pus si deoparte si am facut cumparaturi normale .
Acu problema fu fiica mea care vroia neaparat un caine roz si nu m-a last toata ziua ieri si azi pana nu i l-am luat . Imi dau seama ca eu am facut-o si pe ea asa , cam, tot ce vroia primea .
Mie greu sa-i spun nu , ce vrea ea imi place si mie sa aibe asa ca ... o sa fie mai greu decat am crezut .
Trebuie sa impun si limite copiilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina Maria

Buna fetelor , ieri am luat banii si i-am impartit ,am pus si deoparte si am facut cumparaturi normale .
Acu problema fu fiica mea care vroia neaparat un caine roz si nu m-a last toata ziua ieri si azi pana nu i l-am luat . Imi dau seama ca eu am facut-o si pe ea asa , cam, tot ce vroia primea .
Mie greu sa-i spun nu , ce vrea ea imi place si mie sa aibe asa ca ... o sa fie mai greu decat am crezut .
Trebuie sa impun si limite copiilor .

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

alina, copiii ti-au speculat slabiciunea. Trebuie sa fii mai isteata.. si sa ii orientezi altfel.
Undeva, citisem o tactica: luat alta jucarie dupa ce vindem pe astea care nu le mai foloseste copilul. Bine, in actiunea asta,implicat copilul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Uite, asa cum spune Cleo, am reusit eu sa o conving pe Victoria ca nu se pot cumpara jucarii la infinit.I-am exlicat ca in momentul cand nu voi mai avea bani pentru mancare, am sa ii vand jucariile alea pe care i le-am tot luat!
Si, de fiecare data cand cerea cate una, ii spuneam ca intai mergem acasa sa vindem din cele multe de le are, facem rost de bani, si apoi cumparam altele noi!
A mers de minune! Cere, dar isi aminteste singura fie ca nu voi mai putea cumpara mancare, fie ca intai vindem ce are acasa...si renunta in 5 secunde.

Mergi la inceput

Buna fetelor , asa am sa fac si eu cu a mea .
Sunt curioasa cum va fii .
Pana acum suntem o.k. , nu am cumparat nimic din ce nu e pe lista .
Azi fusaram si la coafor si suntem frumoase foc

Cam atat pana acum .

Mergi la inceput

Buna , vin cu vesti proaste , ma simt din ce in ce mai rau , nu imi arde de nimic , sunt excesiv de obosita , am nervii intinsi la maxim , nu stiu ce se intampla cu mine .
A venit o prietena de-a mea si mi-a adus Tonotil acu nu stiu daca sa-l iau sau nu .
Voi ati mai luat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

pfua,ce m-ati lovit in aripa.Si eu sunt cu pitici de astia!Nu ma simt bine cu bani in portofel neam!Zici ca ma arde trebuie musai sa cumpar ceva.citeodata ma ingrozesc citi bani pot cheltui intr`o saptamana.Si ca Alina,noroc cu sotul ca altfel eram de mult in strada si muritori de foame.
In afara de toate prostioarele care zice alina ca le cumpara eu mai am o manie,cind am bani ,primul drum e la librarie!Daca n-am nimic de citit intru in sevraj ca dependentii.
Trebuie musai sa`mi fac si eu un cont fara card,ma bate gindul de vreo 2 luni numai ca mereu amin,evident pt. ca am chestii importante de cumparat.
Va citesc poate reusesc sa ma mobilizez cumva.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hannen si eu o aveam p'asta cu cartile. Al meu mi-a facut abonament la biblioteca. N-a tinut. Ca vreau cartea in original. Asa ca pana la urma mi-a luat un ebook. A dat un ban o data dar acum nici nu pot deschide gura ca mi l-am dorit mult timp.

Aaaa, am uitat asta e alta problema a mea, tehnologia, acum vreau Iphone 4 si as vrea si Ipad dar n-am tupeu sa deschid gura despre ipad, n-am motiv. Poate la anul de ziua mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Daca ai sti cate femei au problema ta! Am prietene care isi cumpara cate 3 parfumuri pe luna si 4 creme de corp. Motivele sunt diverse, reduceri, le-au placut foarte mult, etc. Mai grav la tine e ca se pare ca sotul tau nu prea aproba aceasta risipa. Gandeste-te daca tie ti-ar conveni ca el sa faca in mod repetat un lucru cu care tu nu esti de acord. Cum te-ai simti sa te tot ignore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Luna,si pe mine ma bate gindul sa`mi iau un ebook(alti bani cheltuiti) dar nu stiu cum am sa ma impac cu el (iubesc mirosul cartilor,sa le simt,sa intorc fiecare pagina) dar facem eforturi sa fim eco,nu?

Daca as avea librarie cu carti in engleza cred ca nu as mai cheltui atit de mult,insa in afara de enciclopedii si dictionare n-am gasit nimic ...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput