Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna fetelor!

Sunt ingrozita de ce s-a putut intampla cu saracii bebelusi. Am plans azi ca goaga la fiecare stire si imagine de la Giulesti. Ma rog ca ceilalti sa isi revina si sa aiba o sansa la viata.

Oricum azi nu m-am simtit bine deloc, am inceput sa ametesc sa ma doara capul si sa am bufeuri ce o mai fi si asta nu stiu da nici nu sun nikaieri ca si asa am eu piticii mei.

Ne-am reintors din vacanta ca de....am mers a 3-a oara la mare ca sa fie ca niciodata ....parca fac in ciuda sarcinii si ne pregatim sa fugim la Piatra Neamt vreo 2 sapt, dupa care pe 16 septembrie imi iau zborul o sapt la Londra, avem si un botez acolo,insa pana atunci tb sa fiu ok.

Vroiam sa va intreb cu miscatul asta la mine cam ...nu prea misca asa tare ca la Diana sau o fi mai puturoasa???
Am morfologia la 23 de sapt pe 9 sept si astept sa vedem ce ne zice atunci.

A plouat in Bucureti?? Ce minune la mine in Otopeni nu a ajuns nici un strop

Danina 20 sapt mamica de si Paula-Diana(20.10.2010)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna fetelor
Lorich multumesc de raspuns si incurajari...
Fetelor mi-am schimbat si eu astazi look-ul...am fost la tuns si dintr-un par luuuung am ajuns pana la umeri...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bv Deea..sa-ti fie de bine
nu-ti face griji de lungimea parului..important e sa te simti tu confortabil

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Io cred ca tocmai am comis-o
mi-am luat un balsam anticelulitic de la herbamedicus..cu ardei iute si nu mai stiu..la ingrediente nu era nimic suspect
si ma dau frumos cu ea pe picioare..fund..acu sunt rosie ca racul..ma arde pielea (ideea e sa incalzeasca pielea pentru efect)..zici ca am pielea arsa si stransa..dar ffff rosie
deci : am facut o alergie frumoasa zic eu, mai ales ca acu vad ca scrie pe cutie ca poate da hipersensibilitate prin inrosirea pielii
v-ati dat vreodata ? ati auzit de ea ? o fi ok cu sarcina ? am cautat informatii da nu prea gasesc
acu ma cam panichez..dupa ce m-am dat cu nemiluita

Simo 20 +

Mergi la inceput

nu imi fac griji Shine ,chiar imi place mult ,doar k nu am mai avut parul asa scurt de cand eram mica:)

14+

Mergi la inceput

am pus poze cu burtica si cu parul facute astazi si una facuta sapt trecuta in concediu.

14+

Mergi la inceput

shine...daca te-ai dat o singura data nu cred k il afecteaza pe bebe.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shine nu cred ca il afecteaza pe bebe, suna si tu medicul

Irinuka la prima sarcina si eu am avut placenta inserata lateral si s-a ridicat, stai linistita

Eu azi am mai luat 10 kg de vinete si le-am copt si le-am bagat la lada ptr iarna

Am uitat sa va spun ca aseara am vomitat, de la mirosul de detergent de vase, nu am mai vomitat de mult...

Shubulina,copiii nostrii se vor lua de mana, nici al meu nu a stat la vazut, la fel avea cordonul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

de_ea foarte dragute pozele. Sa-ti fie de bine cu noua coafura. Isi sta bine! Burtica... e un inceput timid...

Simo dar ce cauti tu cu creme anticelulitice? Eu stiam ca nu avem voie deloc. Sau ai vrut sa zici antivergeturi?!? Probabil ai facut ceva iritatie, nu cred ca tine mult, pana maine trece!

Ana felicitari de eco. Rusinos/ rusinoasa bb aveti voi. Lasa... sanatos/ sanatoasa sa fie!

Multumesc pentru incurajari - raspunsuri burticute!

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Patrcia inseamna ca nu mai ai voie sa speli vase !
Ti-ai anuntat sotul?!?

Ai copt deja vinetele? Cred ca te-ai topit de atata caldura...

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput