Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc irinukaa.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Deea..iti sta bine tunsa asa..si tu ai burticuta micuta si draguta

Irina..pai ma ingrozesc ce am pe picioare, fund si aripioare
daca stau asa iti dai seama cum arat la 9 luni ? arata rau de tot
eu si inainte aveam..dar acu se vad numa guguloaie..
eu nu zic ca vreau silueta, e clar ca ne ingrasam si nu e prob asta..dar totusi trebuie sa existe ceva sa mai atenueze
crema asta cica e pe extracte naturale..ardei iute,arnica, rozmarin si camfor..ma rog, si cateva chestii din alea care suna ciudata
daca nu o fi buna asta o sa caut alta
am tot citit despre ea..cica e normal sa inroseasca asa, multe au patit,dar are si efect bun

Simo 20 +

Mergi la inceput

Patricia..mie imi e rau de la pur ..ala alb pentru maini sensibile, mor cand ii simt mirosul..chiar inainte sa raman gravida

Simo 20 +

Mergi la inceput

shine...si eu am celulita pe picioare...si mi-au aparut si cateva vergeturi pe coapse.folosesc ulei de la eucerin special pt gravidute.

14+

Mergi la inceput

pentru vergeturi si pentru catifelarea pielii folosesc de mult timp crema cu unt de shea..e foarte buna si previne vergeturile ce apar in urma intinderii pielii..se poate da si pe burtica
la prima sarcina am dat pe burtica si nu am avut vergeturi..in schimb am uitat sa dau pe laterale si partea de sus a coapselor, si acolo am cateva dungi care se vad bine

Simo 20 +

Mergi la inceput

shines...ms...eu burtica o vad mare fata de cum o aveam...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shines acuma odata nu cred ca are nimic, insa eu una as evita. De rozmarin si camfor stiam ca nu prea e voie (orice e puternic aromat), ardei iute si tot ce e condimentat iar nu prea e voie, provoaca contractii. Ori ca mananci, ori ca dai pe piele, zic eu ca e cam la fel, avand in vedere capacitatea mare a pielii de absorbtie.
Eu mi-am luat o crema bio cu cocos, speciala pentru sarcina, mi-e frica sa ma dau cu altceva. Stii cum se zice, better safe then sorry. De la prima sarcina am ramas cu vergeturi urate pe burta, desi m-am dat si atunci cu crema, zic eu ca daca e sa faci, tot faci.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Shines, mai bine foloseste o crema anticelulita pe care scrie ca e ok si pentru perioada sarcinii. Eu am gasit una de la Ivatherm - are o cutie de culoare albastru inchis.

Mergi la inceput

Danina..o sa simti miscarile mai bine in sapt care urmeaza
la prima sarcina si eu simteam parca mai bine si loviturile erau mai puternice ..dar are timp sa se desfasoare vezi de treaba
bunica mea zicea ca misca asa pt ca e fata..baietii sunt mai putusori si nu se simt asa

in unele zone din Bucuresti a plouat fix 2 min..dupa care zapuseala si moarte generala din nou deci ciuciu racoare

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare, fetele! Ne-am intors si noi de la mare, unde m-am simtit excelent. De cand suntem acasa ma simt iar rau... greata nu mai am deloc, dar starile de lesin ma termina, nu pot sa ies deloc in oras si nici sa fac nimic.

Astazi am fost la morfo de trim. 2 si bebe e f. bine, miscacioasa si nastrusnica. Sunt f. fericita ca e tot fetita! Sper ca sunteti bine toate si ca nu ne-ati uitat!

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput