Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mimo..eu chiar am cautat creme de la Ivatherm..au si pt vergeturi si pt celulita..dar nu prea gasesc
culmea e ca sunt facute la noi in tara..productie autohtona

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bine ai revenit Ioana si felicitari pentru vestile bune de la eco
normal ca nu te-am uitat

hai ca incet-incet se intorc mamicile din concediu si ne mai revenim din leneaveala de scris

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ioana bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine

Irinuka stia sotul deja ca nu tre sa spal, dar nu spalasem eu, ci el, dar mie mi-a venit mirosul

Sa stii ca nu mi-a fost prea cald, ca azi a fost mai racoare afara si eu le fac la cu0ptor, nu miroase, nu fac fum, si se fac si repede, 10 kg sunt 3 ture de bagat la cuptor

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari numeioana pentru vestile bune de la eco si bine ai revenit!
Te asteptam sa fi activa de-acum incolo, da?

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ioana ai fost la morfofetala la Eva?Eu am fost la control si Ionel nu mi-a mai zis nimic de morfofetala, poate mi-o fac in Sibiu ca e mai ieftin.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna!

Dupa sapt. 16-18, voua vi s-a mai recomandat sa luati Duphaston / Utrogestan?
Eu trebuie sa iau 8/zi dupa operatie, insa am citit ca placenta secreta progesteron destul si teoretic n-ar mai trebui supliment.

[18+]

Mergi la inceput

Neata' buburuze somnoroase!

Mimo eu nu stiu ce sa-ti raspund, dar daca te indoiesti de decizia dr, mai intreaba o alta parere specializata.

M-a intristat putin treaba cu placenta mea jos inserata, incerc sa ma incurajez ca mai e timp sa se ridice si ca nu inseamna neaparat ceva grav, dar nu pre-mi reuseste. Hufff
Ma intrebam acum oare nu trebuia sa-mi prescrie si ceva medicamente sau poate ar tre sa mai consult si alt medic... habar n-am. Cred ca vorbesc hormonii din mine.

Va dulceee pe toate!

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Am fost si eu la eco, am vazut bebele care dadea din maini si piciorushe, ne-a facut toate masuratorile si sunt ok, colul e inchis si are 4,5 cm, se pare ca ar fii baietzel, dar nu e sigur, eu sper ca pana data viitoare sa fie fetitza (ca m-am cam intristat).
Fetele cu placenta mai jos poate imi raspundeti si mie ce v-a spus voua, mie mi-a zis ca e un pic mai jos dar se ridica ca e prea devreme (12 saptamani) si nu mi-a dat nici un fel de restrictii sau tratament. Voua v-a dat ceva?

Gravidutza fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am avut placenta jos inserata la 12 sapt., desi am citit in raportul de la eco, ca dr. nu mi-a spus nimic. Acum s-a ridicat... O sa se ridice si la tine.

Bebelusi, la Eva am fost, la dr. Iacovache. Ionel mi-a zis sa ma programez ultima data cand am fost la control. Din 3 doctori, numai Iacovache era liber acum cand am fost eu... Tot Ionel mi-a zis ca e cea mai importanta eco din sarcina cea de trim. 2. Costa 300 Ron.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

bulina_mica felicitari in primul rand de eco, ca bb e bine-sanatos. Nu te intrista chiar daca e baietel (si eu am reactionat cam la fel) ca doar tot bb tau este chiar daca are cuculet sau pasarica . Las ca mai ai timp sa faci cate majorete vrei!
Treaba cu placenta mai lasata si la mine acum a depsiatat-o (ma si intreb oare inainte nu era sau nu a observat dr?) si mi-a zis ca mai e timp destul sa se ridice. La 28 de saptamani am citit ca se pune diagnosticul de placenta previa (nu stiu cum se scrie exact). Si ca cel mai important este evitarea efortului.

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput