Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinukaa sa stii ca sora mii ii mai amoarte asa mana, nu stiu de ce

Andri dar de ce zici ca faci si a doua oara FIV?La tine nu se poate fara....scuza-mi intrebarea daca ai mai spus deja

Codruta nici burtica mea nu e prea vizibila, dar va fi, ai rabdare, asa am patit si la prima sarcina

Gabi, nu sunt de acord, eu daca intru intr-un magazin si e un barbat dupaine nu dau drumul la usa, ci ii tin si lui usa din politete, nu tre sa fii femeie sa ti se faca asta. E vorba de ajutor, respect

Mirela deci la Herculane ati mers pana la urma, e frumos???Poate dati o fuga pana la Cheile Butii sa mancati clatitele alea bune, nu cred ca e foarte departe....oare ma insel???

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELUSI, si eu tin usa... Dar n-o deschid niciodata pt un barbat. Vorbeam in principiu, eu nu-s feminista, chiar daca omul ila m-a pedepsit verbal... Eu nu ma incapatinez sa schimb becuri, sa fac pana si sa dirdii in rochita chiar daca barbatul imi ofera haina. De asemenea, nu ma simt jignita cind se ofera sa plateasca sucul consumat. In capul meu, cuvintul egalitate e inlocuit de complementaritate. Dar de atunci nu m-am mai mirat cind barbatii s-au comportat grosolan... pt ca intr-un fel noi am dorit/obtinut asta.

MIRELA, bucura-te!

Pup.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai fetelor, ma enerveaza rau de tot vremea asta ! Am iesit mai devreme sa intind o tona de rufe, bineinteles cu sotul carand la lighean, am umplut noi constiinciosi trei sarme, la a patra a inceput sa picure...na belea....le-am strans repejor si am intrat in casa. A plouat cam 2 min... dupa care sta asa innorat, parca zici ca acu incepe sa ploua...si rufele mele stau in lighean si nu stiu ce sa fac...si tre sa si plecam de acasa! Bleah, ce enervant!

_
BB e deja pe drum
Roxana 18+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey. I'm back!

Cu vesti bune in mare. Ne-a facut morfo, ne-a masurat ce era de masurat (ca m-am cam uitat ca mata-n calendar). Ne-a zis ca se vad malformatiile mari la aceasta morfologie si ca nu sunt depistate toate.
Ne-a zis tot asa ca e baietel -

Fetele cu placenta jos inserata, ma primiti in clubul vostru? Ca se pare ca si eu fac parte din "norocoase".
A zis ca e jos inserata, dar laterala si ca mai are sanse sa urce. Ca pot aparea sangerari din cauza asta si sa evit efortul.

M-a cam speriat putin faza asta cu placenta (el nu, mai mult din ce am citit de la voi).

De acum o sa fiu cumintica, n-o sa mai fac eu pe martira si sa ridic greutati, sa zugravesc , si alte chestii care le puteam evita si care ma fac sa ma gandesc ca poate e si vina mea...

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

ROXX, lasa-le-n lighean!

IRINUKA, placenta jos inserata e mai sus decit placenta praevia, ca sa zic asa. Nu-i nimic, eu am avut asa la prima sarcina si n-am avut restrictii ori medicamente. Evident, cred ca nicio gravidutza n-ar trebui sa exagereze cu hurducaielile cu masina si caratul si greutatile, o face pe barba ei... Chestia e ca nu stii niciodata cum va sta bebe, de aceea medicii recomanda s-o lasi mai usor. De. Eu am o prietena care la 8 luni se urca in copaci dupa fructe si mergea cu ATV-ul pe drum de tara si-a nascut la 9 luni jumate bine-mersi. O fi si de organism... da-ti vine sa verifici?
Adevarul e ca ma mai trezesc si eu facind excese, ba bag viteza mare la curatenie, ridic fuga canapeaua, ma intind pe la geamuri, ba ma joc cu ciinele si-mi sare uneori cu laboaiele de burta de ma da jos aproape (avem acelasi numar la kile), de-astea. Apoi realizez si regret. Alteori exagerez cu grija, nu car nici o plasa de 5-6 kile... Oricum, bine ca-ai venit cu vesti bune despre bebe. Bravo!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am venit si eu.Fara carucior,stiti nu?Ca bebe meu e un smecher si a stat cu picioarele incrucisate,plus ca avea cordonu facut ghem exact pe locu unde trebuia sa vada dr ce e,plus ca nu prea are stare.
A stat saraca vreo 45 de min,doar,doar.
Problema cu placenta s-a rezolvat,colu e de 4.6 cm,bebe e perfect in grafic,mai mare cu o sapt.
Ramane totusi bebe,nu fifita sau baietelul.

16+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Irinuka, Shubulina bravo pentru vestile bune! Nu stiu asta cu placenta, n-am nici o idee ce sfaturi sa va dau, la noi aici nu-ti zice mai nimic, deci oi avea-o, sus, jos, habar n-am.

Gabi asa e aici... egalitate maxima, un barbat nu cedeaza locul unei femei niciodata decat daca e imigrant Asa ii cunosc imediat. Ca localnicii si-au invatat lectia, se pot trezi cu o poseta in cap de la o feminista mai inversunata. O colega de-a mea a patit-o si cu o tipa mai in varsta. I-a cedat locul si pe aia au apucat-o pandaliile ca ea e tanara, adica o face baba?
Daca esti gravida tare ti se mai cedeaza din cand in cand, dar nu prea des. Aici insa femeia a luptat mult si bine pentru egalitate totala cu barbatii, atat in drepturi cat si in obligatii.
Cu usa, asta e alta poveste, e un must, peste tot, aici usile sunt enorm de grele si de masive (din cauza iernilor grele) si toata lumea isi tine usa, femeie, barbat, batran, tanar sau hermafrodit. Cateodata pierd autobuzul asteptand cate unul care abia merge, ca ti-e efectiv rusine sa o trantesti pur si simplu si sa nu te uiti in urma. Toata lumea tine usile.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellloo burtici

am ajuns si eu intr-un final aksa, dupa o zi in care am alaergat de la ora 10. sunt franta...abia imi mai simt picioarele si spatele.
acu am citit repede paginile care ma asteptau, dar sincer..nu am retinut mare lucru.

Ana, Irina felicitari pt vestile de la eco.
Ana stai linistita. nu te supara. mai bine sa iti zica ce e sigur, decat sa iti zica acu b dupa f, si sa nu mai sti ce ai pana la urma.

Irina stai la pat, nu te mai forta si va urca placenta. asta e valabil si pt ziki (dc nu gresesc)
sa stiti k si eu pana acu 2 zile simteam k e atat de jos, si chiar vb cu al meu ca nu mai are de gand sa se ridice. intrasem la banuieli k e ca la voi. dar acu vad k e deja aproape de buric...bb nu mai sta jos, si in zona buricului.

Imi pare extrem de rau pt ce s-a intamplat cu saracii bb de la giulesti, imi pare rau pt parintii lor. nu vreau sa stiu prin ce mom groaznice trec. sincer, m-a cam luat frica. dar speram sa fie bine si sa nu se mai intample nimic rau cu nimeni.

va . mai stau p aici, dar nu promit ca raspund. k s-ar putea sa adorm

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Gabivalceanu, multumesc de recomandare. M-am mai gandit la Ioan Pirvu, Indiana Pelin sau Iosif Niculescu (numai ca omul asta am inteles ca pleaca). M-am gandit in sapt. 34 cand vin sa ma programez la vreo 3 si vaz io care imi cade la suflet. Desi nu-s pretentioasa, doar ca mi-e frica ca nu vor accepta ei avand in vedere ca vin in ultima clipa. Sau sa nu fie prin concedii..

Legat de treaba cu usile, apoi pe acilea prin Olanda e foarte clar: toata lumea tine usa la toata lumea indiferent de sex.
Daca e de deschis usa atunci exista 2 variante: daca sunt io prima deschid usa, intru si apoi o tin deschisa pt. barbatul de dupa. Daca el este primul deschide usa si fie ma invita (moment in care multumesc frumos si intru), fie intra el si tine usa, exact ca mai sus. Asta cu poftitul femeii inauntru e clar ceva peste politete, nu toti o fac si io nu astept nika. Daca se intampla multumesc frumos pt. ca e un gest dragut. Aia cu tinutul usii e treaba de politete (si de aia cativa ani de-acasa...), n-are nika cu sexu' slab/tare.

Io m-am apucat de cautat carut, pt. ca aici trebuie comandat cu 3,4 luni inainte. Si deja mi-am prins urechile. Sa mor daca nu e mai greu decat nascutul alltogether .

---------------
Just me

Mergi la inceput

ANKA, nu-i cunosc pe doctorii acestia... Dar probabil sunt buni, oricum eu am auzit doar de bine de spitalul Regina Maria. Important e sa te interesezi daca sunt disponibili atunci, de primit, te primesc sigur, m-ar mira sa nu, doar vii pe bani frumosi, doar sa vezi daca au in program urgente, daca iti dau un nr. de tel, asa. Mai e pina atunci, te decizi tu.

Pup.
Gabi

Mergi la inceput