Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

De asta spuneam si eu legat de faza cu bugetarii. Nu spun ca toti sunt asa, adica cam puturosi, sunt si exceptii. Problema a fost la inceput ca nu se mai platesc sporuri, adica pentru ce sa ia sporuri, ca-si fac treaba. Sporuri gen de amabilitate, da ce vanzatoarea de la Cora are spor de amabilitate? Spor de lucrul cu oamenii...etc sporuri care reprezenta de fapt meseria lor.

Legat de over-time, sotul tau Laura cred ca este unul dintre butinii fericiti care la particular fiind pleaca la ora fixa, la incheierea programului. A si sa stii ca nu stam la munca pentru ca suntem "mai prosti" ci pentru ca noi putem zbura mai repede decat bugetarii care au confederatii singicale cu sefi de sinticat mai bogati decat Ilie Nastase.

Nu vreau sa intru in conflict cu bugetarii spun doar ca nu ar trebui sa mai dam vina pe "sistem" ar trebui sa fim constienti de meseria pe care o practicam cu sau fara salarii si sporuri taiate mai ales cand este vorba de o meserie de care depinde viata oamenilor.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetelor... va dati seama !? suntem de 50 capitole impreuna....

LA MAI MULTE impreunaaaaaaaaaaaaa pana la sf cand vom si sarbatori impreuna

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fetelor... va dati seama !? suntem de 50 capitole impreuna....

LA MAI MULTE impreunaaaaaaaaaaaaa pana la sf cand vom si sarbatori impreuna

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Da fetelor suntem la suma rotunda

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna burtici

pfuu..ce discutii
Imi e greu sa ma bag, am multe de spus si de o parte si de alta..
am lucrat in spital ca asistenta pediatrie 3 ani..eram tanara si doream sa ajut copii, am inceput ca voluntar la crucea rosie hunedoara, iar in paralel lucram la privat pe un salariu. Faceam totul din placere, din iubire pentru copii..apoi aveam salariu, mic..dar aveam. Pentru mine era o pasiune mai presus de bani..e o prostie sa spui ''ma fac medic ca se castiga bine, ma fac preot ca se castiga bine..ma fac parlamentar ca se fura bine'' din pacate pe considerentul asta se aleg de catre tineri facultatile pe care le vor urma..nu se mai pune accent pe pasiune..ci pe bani. Si nu e nimic de judecat aici, faci tot ce poti pentru ati asigura traiul, pentru a forma o familie..pentru a lua o nenorocita de casa pentru care platesti 35 ani si multe altele..
Insa granitza intre omenie si bogatie e foarte slaba..transparenta.
cati doctori au inceput foarte bine si au fost foarte laudati? pana cand? pana cand si-au dat seama ca banii oricum vor venii cu sau fara interesul lor..ei nu trebuie sa lucreze cu inima acolo..ci cu ce au invatat
Am renuntat cu lacrimi in ochi la profesie, mi-am dat seama ca nu e de mine..ca sufar prea mult si cer mult prea mult de la cei din jur..cer prea mult de la sistem..am fost foarte dezamagita de ce am vazut, de ce am auzit..de indiferenta
Neglijenta de care dau dovada doctorii si asistentele nu este justificata de lipsa banilor..
Lucrez la privat..dar nu fac diferente intre stat si privat, fiecare isi alege meseria si isi urmeaza calea..fiecare merita respect pentru ce face..in primul rand pentru ca muncim..la stat, la privat, la sapa, la curatat strazi..MUNCIM , nu intindem mana.

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lorich ... am citit povestea lui Robert .... ai talent nu gluma....

asta cu "nici nu mai stiu ce faceam intainte dar sigur nu era important" mi-a spus-o si o prietena de a mea. Si da , acel moment in care iti vezi puiul cu ottul , caldut... langa tine , la primul pup din miliardele ce vor urma ....

exceptionala povestea , pana la lacrimi , imi doresc sa fiu la fel de norocoasa , sa traiesc aceleasi sentimente , imi doresc sa traiesc tot la intensitate maxima .. tot.. mi se pare ca asta e cea mai mare bogatie a noastra...aaa traiesc tot la intensitate maxima incl constipatia

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Danina mersi de rasp; mai tot ce am vrut sa zic e ca eu urasc, dar uraaasc generalizarile! Nu stiu cum sa exprim mai bine, dar nu-mi palce sa aud ca "aia sunt asa, tiganii sunt asa.., evrei sunt asa... si pot continua.

Andri nu prea pot aplica la mine - din pacate ce ai scris tu acolo; adica eu am ales public (acum daca as avea iar 18 ani mi-as alege alta faculatte, nu adm publica, dar asta-alta poveste) pt ca, cam asta era consecinta facultatii de adm publica. Nu obligatoriu, dar cam ala ti-e drumul.
Eu am fost de aia cu "idealuri" , cum imi zice sotul singurul fraier care intra fara pile la stat si apoi tre sa fac munca alora care o data intrati cu pile, continua in acelasi mod, sunt proteejati, iar palmasii - ca mine - raman cu idealurile ca ceva-ceva se va schimba si in sistemul asta .
Din pacate, daca vrea cineva sa schimbe ceva... nu stiu daca o poate face din pozitia mea, iar promovarea se face cum se face... nu mai dezvolt, clar ca regret alegerea cu publicul, asta nu insemna ca nu-mi fac treaba.

Contat cu tristete ca nu se poate vorbi de performanta, mintile ce ar trebui s afie luminate sunt invechite si inca ancorate in comunism.
Eu nu stiu ce program de gravi sunt functionar public, nu mi se aplica, ins ao prietena a mea ce lucreaza la vodafone a lurat 6 ore/zi ultimele luni inainte d eintrarea in prenatal. La alea te referi ?

Raman la parerea mea ca daca sefii distribuie corect munca nu are rost sa se stea > 8 ore/zi; si nu vb din exp mea de bugetar ci si din tot ce stiu de la o groaza de lume din afara Romanicii. Poate povesteste si Doloress din canada sau alte fete din UE. Cred ca asta e normalitatea, nu munca e viata noastra,ci familia, iar faptul ca aceste overtime-uri sunt acceptate de angajati (care n-au incotro, cum povesteam si eu) le da putere angajatorilor sa creada ca asa merge.

Nu ma mai lungesc ca e off topic, in niciun acz nu cred ca ne certam sau polemizam... cel putin eu atata zic sus si tare : nu e bine sa generalizezi!

Codruta te astept cu mielul ala, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

lorich ... am citit povestea lui Robert .... ai talent nu gluma....

asta cu "nici nu mai stiu ce faceam intainte dar sigur nu era important" mi-a spus-o si o prietena de a mea. Si da , acel moment in care iti vezi puiul cu ottul , caldut... langa tine , la primul pup din miliardele ce vor urma ....

exceptionala povestea , pana la lacrimi , imi doresc sa fiu la fel de norocoasa , sa traiesc aceleasi sentimente , imi doresc sa traiesc tot la intensitate maxima .. tot.. mi se pare ca asta e cea mai mare bogatie a noastra...aaa traiesc tot la intensitate maxima incl constipatia

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Esti o scumpa! Mersi ca mi-ai amintit! O sa vezi tu exact la ce m-am referit Adevarul e ca eu as muri sa lucrez pana la 8-9 seara si sa-mi vad puiu doar o ora acolo pe zi...sunt mamica de meserie... de cand am devenit mamica nu-mi mai trebuie nici cariera, nici nimic. Iubesc fiecare secundita cu el.

Mergi la inceput

Lorich daca-i musai cu mielu cu placere. Poate ma astepti si tu pana dupa nastere ca acum pun bani deoparte sa dau la medici si ssistente la nastere. Nu stiu de ce am avut impresia ca te cheama Laura [:))]

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau fetele!!!!!
Am revenit si noi din concediu.....cam greu cu drumurile astea , m/au cam zdruncinat. Bebe sper din tot sufletul sa fie bine am programare la eco vineri dimineata....de abia astept. iau in continuare Utrogestan 3/zi cu mare drag.
La mare nu am mai sangerat deloc, pe drum am avut ceva pete maronii inchis dar sper din suflet sa fie bine. Greata parca a mai disparut si incerc din rasputeri sa.mi inving frica pe care o am in suflet. Nu am creyut vreodata ca ma va napadi atat de tare dar cu ajutorul lui DUMNEZEU stiu ca va fi bine.
Va pup si de saptamana viitoare incep serviciul ( bugetar apropo , mi/am vazut fluturasul e 557 lei, eu cred ca totusi e penibil pentru un jurist un asemenea salar ...dar asta e sa fim noi sanatosi)

Bun venit fetelor noi!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Codruta ai noroc cu mine, ca nu pap miel, si de cand is gravida nici carne in general; dar te astept cu pepene si rosii.

Mergi la inceput