Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

Bulina stai linisitta. inca e prea dvrm sa iti zica dc e prea jos placenta si asa ramane.

Simo nu stiu dc e indicata crema pt celulita in per asta. eu ce am gasit, scria clar interzis gravidelor. si oricum dupa ce nasti nu ramai cu toata celulita.e doar pe per asta
si eu sunt plina, desi nu aveam nimic inainte. acu tot picioru e plin. asta e...

irina sa treaca supararea. hai k se rez.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

As vrea si eu sa stiu ce crema anticelulita am putea sa folosim noi gravidutzele. Trebuie sa existe macar una pe piata.

Ma tot gandesc ca eu daca as avea bani as deschide o linie de medicamente si cosmetice special dedicate gravidelor. Ca mai toate celelalte sunt interzice. va dati seama ce bani ar iesi din afacerea asta? Toate femeile ar cumpara.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Ati auzit bomba fetelor?
Cica asistenta de la Giulesti era plecata la WC cat au ars saracii copii. Cred ca era saraca stricata la burta de a stat 1 ora la buda. Mi se pare o explicatie puerila, astfel de asistente care asteapta doar sa le impingi una alta, bani in general, ca sa te bage in seama.
Sa nu-mi zica ea mie ca pentru ca i-a micsorat guvernu salariul nu a supravegheat ea copiii de la terapie intensiva. Sa fie concediata sa vedem daca este iun stare sa gaseasca de munca la privat, ca se plang toti bugetarii ca saracii le-a taiat guvernul salariile, da cine ii tine acolo sa demisioneze sa vina si sa lucreze la particular sa vada ei calareala si nesiguranta pentru locul de munca, overtime, nu la 14 fara 1 min inchidem ghiseul ca s-a terminat programul la 14.
Rusine...rusine, ar trebui in primul rand sa fie oameni si dupa sa fie medici sau asistente.
As fi curioasa daca copilul asistentei aleia era la terapie intensiva ar mai fi stat la buda 1 ora, sau ar fi acceptat din partea altcuiva o explicatie ca deasta i-a murit copilul ca a fost la toillet?

In fine, ma enervez aiurea oricum sunt ferm convinsa ca nu o sa se ia nici o masura importiva ei asa cum s-a intamplat si cu asistenta, tot de la Giulesti, care a ars vreo 4 bebei cu dezimfectant "a incurcat saracutza borcanele" cu sibstante si medicul zicea ca nu au nimic copiii "doar niste cojitze", saracii copii erau arsi pana la carne din cauza dezimfectantului.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Codruta eu te cred ca esti furioasa, eu nu pot sa vad/cietsc stiri fara sa ma ia plansul, insa.... eu lucrez la stat..si ce imi poti reprosa tu mie ca stau 8 ore la munca? Mi se pare aiurea sa stai >8 ore din moment ce asta e legislatia la noi. Consider ca cele mai bune firma din privat respecta programul asta de 8 ore al angajatilor. Sotul meu lucreaza la privat si daca vine la 8 la munca pleaca la 4... so?? Mor cand vad cum isi bat unii cu pumnul in piept ca stau ei de la 9-9 la sv. F rau!
Iar cu demisia pe motiv de reducere de salarii... da o chestiune personala, ok... unilaterala. In realitate poti fi constrans de neste lucruri, piata joburilor nu e asa in floare...
Ce vreau s azic...clar ca sunt intoarsa (ca deh..mi-am inceput si eu ziua cu stiri despre bebeii aia inchis acolo in salon arzand mocnit) ...nu vreau s ama cert cu tine, cu nimeni, insa nu mai generaliza ca nu e ok; Nu toti bugetarii e rai, nu toti angajatii din sstemul sanitar e rai si cum citeam acum pe hotnews..pana la urma sistemul asta e cel mai vinovat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

codruta ieri pe nu stiu ce site , scria ca erau toate asistentele si dr. de garda , toti la parter , sarbatoreau o Sf. Maria (care fusese duminica , cu o zi inainte) de asta nici o mamica nu a vazut nici o asistenta , dea sta dr. era si el de negasit , de asta tatal unui prematur a inceput sa urle pe hol , de asta nici un copil nu fost scos in timp util.

ieri noapte l-am vazut pe pompierul care a intrat la pitici sa-i scoata.
tremura inca tot , gatuit de emotie si vadit atins din cele intamplate. a vazut bebelusii carbonizati , a scos in 4 min toti cei 11 copiii. s-a dezbracat de echipament , a dat jos casca , manusile ca sa se poate misca f repede sa-i scoata. a ramas socat , nu a mai vazut asa ceva in viata lui , in incubatoare credea ca-s numai scutece , apoi a vazut defapt ca erau copii mici , mici , primul scos a deschis un ochi la el , a spus"ochisorul era cat o boaba de piper"....
asta da erou ! si ghici ce! nici un parinte nici macar nu i-a multumit.
nu stim sa ne recunoastem eroii , care sunt unealta Domnului ...
oricum , tragica , trista si oribila toata tragedia intamplata . Nu as mai fi fost om dupa asa o experienta...

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Dangabriela pt gravide sunt magazinele Rococo special pt gravide,unul e la sf gheorghe langa magazinul Cocor. Eu mi-am gasit acolo ceva pantaloni, la preturi normale. Iar daca vrei mai scumpe sau de fitze in Baneasa sun Marina Rinaldi si la Next, Debenhams sunt si acolo, sau la C&A in Afi Palace Cotroceni. Eu am luat cam multisor in kg si chiar tb sa imi schimb toal garderoba, dar nu o sa exagerez prea tare ca stiu ca o sa le dau jos .

Crema fetelor eu folosesc de la LINEANCE acum iar la prima am folosit Elancil si mi-a mers fff bine sunt special pt gravide si se gasesc in orice farmacie,

Zicea cine va ca nu am mai dat in urma de Utrogestan si Dufasthon??? De ce sa mai folosesti dupa operatie de cezariana banuiesc ca la asta te-ai referit?? Eu luam Utrogestan intravaginal dar mi-a zis Vladareanu pana la 20 de sapt ..... si eu nu am mai rezistat si de la 18 sapt nu mi-am mai pus. Tb oricum sa intrebi exact medicul sa vezi ce iti zice sau daca nu eu zic sa mai ceri o alta parere de la un alt dr.

20 sapt cu bb

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Danina deci Rococo pe langa Cocor chiar sunt preturi ok? da niste exemple, c amie imi plac hainele lor; de ziua mea am primit cadou "voucher" de haine si de la ei mi-am luat, dar de langa mine, din mall baneasa ..si m-a usturat carddul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Socant....as spanzura-o cu mana mea pe acea asistenta, va spun sincer ca nu as mai fi in toate mintile. Aici nu e vb ca e cineva la stat sau privat ca prea putin conteaza asta..unii isi fac treaba ca asa le sta in firea lor iar altii nu...clar. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni vb din experienta proprie. Am angajat din luna mai 2 fosti angajati ai statului, de fapt au plecat de la stat si au venit la noi tocmai sa nu isi reduca venitul care era destul de mare, chiar fff mare. Pai daca pe un post sa invarti 3 hartii tu aveai 60 mil. in mana ....ma scuzati am ajuns unde am ajuns ca nu a controlat nimeni sa vada de fapt pe ce sunt date aceste salarii. La mine se munceste ca asta e treaba ..toata lumea isi merita banii dar nu voi da la nimeni doar sa zambeasca si sa verifice niste foi 60 de mil....

Vb ca eu chiar sunt revoltata de situatie in general, nu particularizez pt am intalnit oameni extraordnari bugetari si care muncesc din greu.

Ma repet eu mama fiind in situatia de acum si stiind ce este prin spitale sunt vinovatii toti cei care au fost de garda. Se inchid intr-un birou si stau la barfe sau cafea de iai de unde nu sunt.....Am patit-o numa ca m-a stiut tot spitalul si cand ma vad si acum pe strada imi zic saru'mana....

20 sapt cu bb

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Lorich da chiar unde intoarce tramvaiul 21 la biserica acolo e magazin ROCOCO.

Sper sa intelegi ce am vrut sa spun, ca nu poti sa generalizezi sau sa faci comparatii intre oameni, ca nu sunt de acelasi fel. Sunt cazuri aparte de neglijenta si asta e adevarul, sunt convinsa ca nici ei ...la asistenta ma refer, nu-i este prea bine, dar a comis-o si macar sa raspunda pt aceasta tragedie...insa nu singura.

20 sapt cu bb

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

lorich:
Codruta eu te cred ca esti furioasa, eu nu pot sa vad/cietsc stiri fara sa ma ia plansul, insa.... eu lucrez la stat..si ce imi poti reprosa tu mie ca stau 8 ore la munca? Mi se pare aiurea sa stai >8 ore din moment ce asta e legislatia la noi. Consider ca cele mai bune firma din privat respecta programul asta de 8 ore al angajatilor. Sotul meu lucreaza la privat si daca vine la 8 la munca pleaca la 4... so?? Mor cand vad cum isi bat unii cu pumnul in piept ca stau ei de la 9-9 la sv. F rau!
Iar cu demisia pe motiv de reducere de salarii... da o chestiune personala, ok... unilaterala. In realitate poti fi constrans de neste lucruri, piata joburilor nu e asa in floare...
Ce vreau s azic...clar ca sunt intoarsa (ca deh..mi-am inceput si eu ziua cu stiri despre bebeii aia inchis acolo in salon arzand mocnit) ...nu vreau s ama cert cu tine, cu nimeni, insa nu mai generaliza ca nu e ok; Nu toti bugetarii e rai, nu toti angajatii din sstemul sanitar e rai si cum citeam acum pe hotnews..pana la urma sistemul asta e cel mai vinovat.

1. este chestiune de alegere public/privat unde lucrezi.
2. pt muuult timp publicul a fost invidiat de privat. salarii mair , stimulente , bonusuri , frecat de menta , program de gravi (fara sa te superi lorich dar asta era parere generala; acum nimeni nu ar vrea sa fie in pielea voastra)
3. invidia a venit in primul rand din raportul grad profesionalizare/beneficii , evident fara generalizare , har huzureala a fost cu ochiul liber , evident nu cu vina angajatului , care era doar un beneficial al sistemului , ci din vina SITEMULUI grav bolnav , in agonie
4. dupa parerea mea , exceptand medicii(asistenti,etc) , pompieri , smurd... aparatul e supradimensionat. Am cumnata , prietena f buna , colega de servici care vine din public , toate spun acelasi lucru: trebuie sa fii intr-un anumit fel sa lucrezi in public , o letargie specifica , o nonsalanta si un grad maaaare de relaxare trebuie sa ai ca sa rezisti .
5. lorich , scuza-ma , dar din cate legi nu se aplica in Romania asta , de ce s-ar aplica tocmai asta cu orele de munca? glumesti. Da , programul e de 8 ore , esti pontat 8 ore dar scuza-ma , volumul de munca e enorm , ti se dau dead-line-uri de 24 ore la situatii crunte , sau de cele mai multe ori , la 4-5 ti s espune ca dim. la prima ora are nevoie de urmatoarea situatie... crede-ma nu exista comparatie , pur si simplu , fara suparare si fara eroisme de nici o parte , dar pur si simplu sunt criterii diferite de lucru: public: volum , privat:performanta si crede-ma , nu-s cuvinte mari.

personal detest toata situatia creeata INTENTONAT intre public si privat. o racaiala inutila care se bazeaza pe insa mentalitatea colectiva specific romaneasca: ma uit cat castiga ala , nu mai bine-i dau in cap sa castige mai putin ca sa fie ca mine ? in loc de : fratioare , haide sa incerc sa fac ceva , poate nu-s la feld e bun sau whatever dar sa ajung si eu la nivelul lui salarial. de asta spun , e o chestiune de optica.

vorbeam de dim cu un coleg a carui sotie lucreaza la ceva cu agricultura. din 17 in dept raman 2 si ghici ce ! crezi ca aia 2 sunt cei competenti?! nu... sunt unul , finul fostului dir. iar al Ii-le e ceva , nora actualului dir.... so.... se poate face "curatenie" pana maine ca tot.. ce nu trebuie ramane. de asta spun , nu angajatii sunt de vina ci sistemul care e bolnav din radacina

gata. nu aruncati cu rosii ... dar na ! m-am trezit si eu cu polemica. N-am de lucru la servici si va fac voua capul colturi

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput