Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Androix spune:
Aoleu da ce-ai bre cu sarmanu copil de nu vrei sa-i cumperi hainute? Si eu am reciclat la Georgia la greu, am primit si de la Eric si a purtat la greu, dar i-am si cumparat la greu. Cu toata reciclarea nu as fi putut s-o duc pana spre 6-8 luni fara sa ii cumpar. Iar la tine gandeste-te ca nasti in cu totul alt sezon si cel putin in primul an cu greu se vor pupa masurile cu lungimea manecilor. Asta a fost problema mea existentiala la Georgia ca ambele verisoare sunt nascute iarna si deci in primul an nu am putut folosi mai nimic de la ele.
Ca dovada cand o imbrac cu ceva primul lucru ma intreaba: "mami, cine m-a dat?" Adica cine mi-a dat tricoul asta, pantalonii astia etc
Si hainutele de baieti nu sunt urite deloc, dimpotriva nu sunt cu fuste si fundite si bulinute si alte alea dar cel putin pana pe la 5 ani gasesti lucruri chiar haioase. Acum ce au inceput modelele cu capete de morti si desene animate japoneze emo...
Ei, da nu-mi fac eu griji: pentru o femeie care are 12x3 rochii nu lasi tu baietul in fundu gol.
Gabitza, felicitari! Acum chiar v-ati linistit, adica ma rog, urmeaza mutarea, da cel putin dpdv al actelor sunteti in regula.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
E stai asa sa vezi ce mai shopping turbat o sa faca Ioana noastra pentru baiatul ei Du-te la Next si la Debenhams si la Mark&Spencer si sa-mi zici dupa aia ca sunt hainute urate de baieti.
ioanailincam spune:
Bree, le-am vazut pe peste tot (cu reticenta, dupa ce ma uit la hainele de fetita), tot urate is. Adica nu-s chiar urate sa mori, dar nici nu ma imbie: cand le vad cu bleul ala lingav si cu portocaliul ala mortaciune sau cateva dungute si-un desen indescifrabil (de multe ori sunt tot soiul de teme amestecate pe cate un biet tricou) mi se intuneca privirea. Am vazut la mare un baietel imbracat in verde praz, cred ca voi exploata la maxim aceasta culoare, in rest, nu stiu ce sa fac.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 32+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Moama! Sint muta de uimire si de admiratie, asta da femeie adevarata, care se respecta! Toate hainele mele din ultimii zece ani incap intr-o sacosa mai mare. Am avut o singura pereche de pantaloni largi, o rochie si mai multe bluze pe care le-am purtat la ambele sarcini. Am primit citeva, dar nu am apucat sa le imbrac prea mult (din lipsa de timp pentru a le aranja si pune pe mine) ca m-am trezit cu ei in brate. Daca ai atitea rochii, poti sa ne spui si cite perechi de sandale/pantofi/cizme ai? Si in poze nu esti mai deloc, sa te vedem si noi eleganta, ca sa ne inverzim ca prazul de ciuda!
Si mie imi place verdele la baieti. Bine, mie imi place verdele in general, este culoarea mea preferata, as trai intr-o lume 'verde' daca as putea, ca tot se poarta curentul de culoarea asta. Dar sa stii ca asa am spus si eu dupa foua fetite ca la baieti nu gasesti haine, iar nasa copiilor se plingea invers, ca pentru fetite gasesti, dar pentru baieti nu. Dar dupa ce a mai crescut Lisandru si am inceput sa-l imbraca asa, mai ca pe un barbatel... constat ca se pot imbraca si baietii frumusel, important este sa-i ai.
Cum merge burtica, cum te simti? Cind vei naste?
Gabitza, felicitari!!! Sa va fie de bine, sa terminati repede cu mutatul si sa va linistiti ca sa va puteti bucura de casuta cea noua.
Fetelor, hai, mai adunati-va pe aici, ca abia ce s-a inviorat un pic subiectul!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
omustata spune:
Intru si eu desi am foarte multa treaba la servici. Dar sotul meu este la dr acum si am ceva emotii si nu pot sa fac nimic altceva.
Gabitza-felicitari pentru apartament. Ma tot intrebam cum puteti voi sa va descurcati toti patru in doua camere. Intrebai de Olga T, cred ca este bine, incepe si ea serviciul si o va da pe Sophia la gradinita.
Androix-mi-a parut rau sa aud de Filip. Cum se mai simte acum? Soacra mea, care este medic pediatru, este fan Smecta. Am impresia ca asta nu numai ca opreste diareea, dar este si pansament gastric. Furazolidonul doar opreste diareea. Unde este Mihai? Poate ai scris, dar nu am retinut, scuze.
Nelia-Maya merge al doilea an la gimnastica si sunt incantata. A evoluat foarte mult. Nu vreau sa faca de performanta, asa ca anul acesta va fi ultimul (dupa nivelul asta incep sa faca mai serios). Dar a invatat atat de multe chestii utile, de necrezut. Baletul nu cred ca i-ar place pentru ca ea nu este foarte feminina.
Ioana-ma distreaza mesajele tale. Sora mea este obsedata de cumparat "hainute", cum le zice ea, dar nici eu nu sunt prea departe. Am mult mai multe haine decat mi-ar trebui, asta este clar. Vara, cel putin, nu cred ca apuc sa port intr-un sezon toate hainele pe care le am mai mult de o data. Sora mea, cel putin, nu are nici copii si castiga si foarte bine. Sta la casa si are un walk-in closet urias. Are haine care au inca eticheta pe ele, nu apuca sa le poarte, dar tot mai cumpara. Si Maya are multe haine, dar rochite are doar cateva, pentru ca este asa de baietoi incat nu prea am eu chef sa o imbrac in rochite pentru ca i-ar fi incomode.
Simona-ce s-a intamplat de nu se mai muta mama ta? Ce pacat!
Flori-cum mai merge cu gradinita?
Fiica-mea este foarte incantata de scoala la care merge (si care ne costa o avere, asa ca atat i-ar trebui, sa nu fie incantata). Face o gramada de ore speciale, spaniola, calculatore, sport, stiinte si va avea si niste ore speciale de biblioteca.
Scriu la mesajul asta de dimineata, cu multe intreruperi si acum trebuie sa plec acasa. Scuze daca nu am raspuns tuturor.
Sa aveti o seara buna!
ioanailincam spune:
Salutare!
Azi ma duc la Baby Expo (nu stiu e emoticonul ala cu frecatul mainilor de bucurie), desi am auzit ca n-ar fi mare mana cereasca, probabil editia din noiembrie va fi mai grasuta. Mare shopping nu fac, dupa cum spuneam, dar imi place sa-mi clatesc ochii.
Nelia - nu mai fi muta de admiratie ca nu stii cat chin imi produce acest shopping dezlanat si fara oprire. Cand ma intreb la sfarsitul lunii unde s-au dus banii, e suficient sa-mi amintesc de cele 2-3 vizite la mall, unde ba erau reduceri, ba era o chestie care-mi trebuia musai, ba erau mai multe care nu-mi trebuiau, dar erau asa de frumoaseeeee. Si uite asa toc, toc fara oprire si nu ma intreba cu ce bani traim dupa ce nasc ca nu am apucat sa punem nik deoparte. E o boala grava si trebuie sa ma vindec cumva.
De nascut nasc la inceputul lui noiembrie, burtica merge bine, se pare ca va fi maricel bebe, spre 3.900 kg daca il duc la termen. Sunt multumita ca nu am luat mult in greutate, vreo 7.30 kg, bine, nici nu m-am omorat cu mancatu.
OlgaM - a, am uitat sa spun de zecile de haine care au inca eticheta pe ele si nu de o luna, doua, ci si de 2-3 sezoane. Ca fiecare, am hainele mele preferate si le imbrac la nesfarsit pe acelea in detrimentul celorlalte, care cum spui si tu, cateodata nu le vine randul sa fie purtate intr-un sezon. Drept pentru care, asta-vara, intr-un atac de panica ca suntem saraci lipiti, am facut o razie din dulap si am scos 7 rochii (mai erau vreo 3 eticheta, dar de alea nu m-am indurat) pe care le-am scos la vanzare la birou. AM dat 6 din ele si am fost asa de fericita ca m-am intors cu una acasa, ma durea inimia pentru fiecare dintre ele, dar ma chinuiau si remuscarile ca efectiv nu stiu cand le-ar fi venit randul.
Hai ca vad ca ma tot somati cu pozele, o sa ma mobilizez sa pun niscaiva, macar mai recente ca sa ma vedeti cu burta.
Acum va las ca plec la o semnare, am asa un chef, imi vine sa-mi trag una, dar ce sa fac? Week-end placut ca nu stiu daca mai apuc sa intru dat fiind ca maine avem si o nunta si-un botez, iar duminica suntem in mutari de mobila si alte asemanatoare.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 32+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Ioana, te admir ca ai grija de tine, dar daca o dam pe partea cealalta, a psihologiei, stiu despre ce e vorba. E o tulburare din categoria celor obsesiv-compulsive, cum e si depedenta de jocurile de noroc sau pe calculator si sint multe-multe. Practic este o dependenta ca oricare alta, care nu-ti face rau atit timp cit nu te deranjeaza sau nu afecteaza relatiile, familia. O cautare pe Google si vei vedea ca nu esti singura, ca sint foarte multi oameni care au aceasta problema (repet, este o problema doar daca te deranjeaza sau iti strica din echilibrul personal si cel familial). Daca vrei, discutam...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Simona, iti zic si aici inca o data la multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si sa te simti implinita!
gabitzam spune:
Am inceput sa impachetam lucrurile din casa pentru mutare. Doamneeee, cate se string intr-o casa de om. Eu ziceam ca n-am mare lucru prin casa. Am facut 6 cutii mari si trei saci si nici nu se cunoaste ca am miscat ceva. Deja am facut si 2 saci cu chestii de dat, imbracaminte si incaltaminte.
Asa ca in fiecare seara am program de impachetat. Ne-am apucat din timp ca sa avem vreme pentru tot, cate putin asa. In timpul asta copiii alearga prin casa, tzopaie, fac scandal, se imbrancesc, tipa. Imi vine sa ma asez pe jos si sa plang. Ieri dimineata eram doar cu Raducu si am facut o tentativa sa impachetez si voia el sa se bage in sac, pe urma tzopaia cu totul pe sac, am renuntat...
nelia spune:
Gabitzam, cind faceam bagajele pentru Romania, in iunie, la un moment dat se facuse liniste si nu stiam unde sint copiii. M-am uitat dupa ei, i-am strigat, nimic. Cind ma uit, toate hainele calcate si impaturite cu grija de mine erau aruncate pe jos, si cei trei iezi cucuieti erau toti trei bagati in cite un geamantan, fiecare dupa marime. Bafta multa la impachetat!
Simona, la multi ani! Iti doresc multa sanatate si multa bafta in tot ceea ce faci!