Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, Tudora are o invatatoare tinara de tot si e atit de dulce, de blinda si de calma incit Tudora a decretat ca ea se va duce toata viata la scoala! Ma rog, are si modele in casa, asa ca nu ma mir. O duc fericita si o iau la fel, nu pot sa-ti spun ce suflet usor am cind o vad asa, mai ales la cite emotii am avut pentru ea. In plus, mi-a cerut sa manince la scoala la prinz, cu copiii...

Aikido e arta martiala preferata a lui Octav pentru copii (dupa kendo, bineinteles!). Si asta o vor face amindoi cei mici, dar Tudora de la sase ani si Lisandru cind il va lua... ca el e pregatit de pe acum. Am urmarit si eu pe youtube citeva filmulete si e super, chiar imi place, abia astept sa-l vad pe Lisandru facind, ca in Tudora nu-mi pun prea multe sperante... dar imi place ca ea e binevoitoare, nu zice nu, face tot ce i se cere, dar abia ateapta sa treaca ora si sa scape. Mi-a placut faza cu copy-paste-ul pentru Mihai!

Ioana, pentru virsta lor alte sporturi sau activitati in afara de cele spuse nu prea stiu.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, am avut si eu strangerea asta de inima anul trecut cu educatoarea tanara. Si s-a dovedit ca gresisem eu, a fost o educatoare foarte buna si potrivita pentru Andrei, el a iubit-o foarte mult. Din pacate anul asta au alta educatoare, miss de anul trecut a plecat din gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Am mancat ca un purcel si acuma lesin de somn. Vreau acasa in patul meu.

Androix - Ce bine ca ai Lia Manoliu aproape, de noi e destul de departe, la fel si un bazin care parea in regula si pe care il gasisem pe la Iancului, daca ar putea sa o duca mereu sotul bonei ar fi bine, dar daca e sa le pun pe taxi dupa ce e iesita din piscina si cu iarna care vine, parca nu-mi vine.
La Palatul copiilor am incercat sa o dau la balet anul trecut si a fost un mare esec: a fost acolo o data cu bona sa se uite, iar a doua oara nici nu a mai vrut sa intre in cladire. Am plecat eu de la birou, doar doar o intra macar sa vada, dar nu a mai fost chip si nici nu a vrut sa explice de ce. Ma tem ca daca o duc acolo isi aminteste si iar nu va fi bine. O sa iau un pic la puricat netul sa vad ce mai pot gasi. Ma tem ca artele martiale nu ar interesa-o prea tare, ea e tare feminina de fel, ii trebuie un sport mai pisicos asa.

Nelia - merci de idei, om vedea ce va iesi pana la urma.

Noi vad ca nu avem probleme cu readaptarea, merge bucuroasa dimineata, nu stiu ce face acolo ca mare branza nu povesteste acasa, dar stiu ca nu are regrete. Avem inca probleme cu trezitul, e rupta-n dinti cand dau desteptarea, e musai sa o culcam din ce in mai devreme. Si sa raportez cu bucurie ca dupa patania de saptamana trecuta cand am adus-o acasa si nu mai voia sa doarma singura si ma trezea noaptea si de 5 ori, de cand ne-am intors de la mare a dormit neintoarsa in fiecare noapte (ptiu, ptiu sa nu o deochi ca in ultimii 5 ani am invatat ca minunile tin doar 3 zile).
A, si una tare de aseara: era f obosita si aveam parlamentari ca de ce tre' sa se culce acum etc si i-a venit ideea ca vrea televizor in camera, cum avem si noi. Ca sa nu refuzam pe fata copilul, am dat vina pe logistica: "Mami, dar nu se poate, ca nu e loc (vizavi de patul ei sunt rafturi inguste de sus pana jos), ca n-avem unde etc." La care e: pai atunci mutam usa! Noi am izbucnit in ras isteric, la care ea pe un ton rastit si cu lacrimi in ochi: "Ce, vrei sa zici ca nu poti muta usa???". Vai, in ciuda dramei traite de micuta, momentul a fost atat de ilar, dar a trebuit sa ne abtinem cu rasul ca deja ii raneam sentimentele. Una peste alta, nu ma vad bine, in curand va trebui sa bagam interdictii pe TV, ceea ce noi nu am facut pana acum.

Va las, ma duc sa ma intind pe vreo canapea, poate imi trece somnul asta monumental. Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 32
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am dormit de dupa amiaza cum n-am mai facut-o de mult timp si tot chioara de somn m-am trezit. I-am culcat aseara la 9 si la si jumate dormeau deja si cu povestea citita. Si parca s-a vazut dimineata ca Filip s-a trezit mai usor.
Acum cik sa mergem afara si mie imi vine sa plang de somn. Chiar nu stiu de ce sunt asa obosita. De fapt stiu trebuie sa cobor ora de culcare si pentru mine nu numai pentru copii.

Ioana, eu am tv la kinderi in camera dar subiectul e trecut pe lista dorintelor: cand o sa ne mutam in ap. de minim 4 camere imi doresc sa nu mai fie televizor nici la ei in camera, una ca nu mai vreau si alta ca oricum ar avea fiecare camera lui si nu iau doua tv-uri nici sa ma bati. Dar nu mai vreau nici la noi in camera. Nu mai vreau in dormitor nici televizor nici calculator, vreau camera de dormit, cred ca o sa amenajez un templu al somnului cu o atmosfera care sa te imbie la somn! Sufar ca nu ma odihnesc bine deja de ani de zile si nu mai pot.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stii ca regulile Sheng-fui asta si spun: nu in camera de dormit televizor, calculator, oglinda etc.

Adevarul este ca ai dreptate ca trebuie sa scoti televizorul din dormitor. Al nostru e in salon, nu mai avem de ani de zile in dormitor si tot de atunci nu ne mai uitam aproape deloc la el. Din cind in cind la stirile principale, pe care oricum le citim pe net si copiii din cind in cind la desenele de dimineata, mai ales simbata. Cind avem chef de un film, ne uitam in salon pe calculator, ca avem ecram mare si bun, dar putem sa-l punem si la televizor. Se termina filmul, am inchis si ne-am dus la culcare fiecare in camera lui. Mai nou, Lisandru vrea sa doarma in salon, asa ca dam stingerea devreme (de aceea nici nu prea mai am timp de calculator, ca il deschid doar dupa 11 si ceva - dupa ce adorm si fetele si pregatesc pachetele si hainele pentru a doua zi, daca nu adorm si eu) si cum a inceput sa doarma fara trezire toata noaptea, acolo il gasesti si dimineata. Pentru prima data in 9 ani si ceva, dormim singuri, doar noi doi!

Si noi sintem acum la datul ore de culcare inapoi. Sintem zombi, nu ne odihnim deloc cum trebuie si asta pentru ca ne culcam la ore variate si ff tirziu. Am venit din vacanta cu un program total dat peste cap, acum am ajuns la 9.30, cu tot cu poveste. Dar le ia si un sfert de ora sa adoarma dupa si tot spre 10 e liniste in casa! Lisandru, desi doarme la prinz doua ore, la 8.30 deja e adormit, daca nu reusesc sa-l pun in pat, nu ma mai inteleg cu el dupa... Tudora adoarme si ea destul de repede, dar tot trage de timp pina ajunge in pat, pentru ca Agata trage si ea de timp.. si uite asa, nu se culca una pina nu e si cealalta in pat. E musai sa fixam ora de stins lumina la ora 9, deci 8.30 in pat. O singura seara am facut asa si s-a simtit dimineata, s-au trezit toti singuri si erau si aratau odihniti. Iar a noastra, exceptind perioada temelor si a examenelor, sint vreo patru saptamini in trei luni in care trebuie predate, la 11-11.30... numai la 2 ne culcam, eu daca adorm mai devreme, ma trezesc dupa ce ma odihnesc, adica dupa ora 12 si nu ma mai culc pina spre dimineata. Si dimineata, la 6.30 sint in picioare si pina la 10 nu stau o clipa... de la 14.30 la 9.30 la fel... si dupa aceea ma intreb de ce sint obosita!

Hai, ca te-am ametit, dar din tot cirnatul trebuie sa intelegi ca si noi avem o mare problema cu dormitul, cu ora de mers la culcare si iesim mereu lipsa la numarul de ore dormite.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Salutare!

Am vorbit cu o prietena care se ducea la Baby Expo acum vreo ora si cica parcarea era deja plina, deja lumea s-a prins ca e mai bine sa mearga inainte de week-end, asa ca practic nu mai e nicio afacere sa te duci joi sau vineri ca tot omor e. In orice caz, astept recenzii ca eu numai maine dupa-amiaza ajung si mi-ar prinde bine ceva stiri.

Nelia - eu tocmai ma gandeam sa las totusi calculatorul la asta mic in camera; la noi e o problema de logistica clar, de spatiu, mai precis: la noi in camera nu mai e loc pentru ca a trebuit sa cumparam niste biblioteci in care sa punem ce se afla in biblioteca pruncului, pe care o desfiintam, in living nu e spatiu pentru ca e mai mult lung decat lat si sa mai punem un birou ar fi crima pasionala, in bucatari/hol de asemenea nu e loc. Mai avem si un laptop pe care as putea sa-l folosesc in afara camerei, iar calculatorul nu-l vom deschide decat daca va fi musai si vom tine in acele momente bebelusul in alta camera. Si mai am un motiv pentru care as tine calculatorul la el, si anume ca monitorul este si TV, mai arunc si eu un ochi poate daca ma voi alapta iar cu orele. Nu e finala decizia, dar sincer nu vad unde sa-l pun, mor de nervi ca din 4 camere eu nu mai am loc de depozitare neam (Androix, vezi tu, poti sa ai si 10 camere, omul tot strange ca harciogul si lipsa de spatiu e vesnica, in prima faza ti se pare ca te-ai mutat in palat, dupa jumate de an te minunezi singur ca nu mai ai loc de nik).
Nu va zic ca am pus ochii si pe dulapul lui, in prima faza pe bare vreau sa pun niste rochii de-ale mele ca nu mai au loc in marele nostru dulap, deci e musai sa ma opresc din achizitii (inutil sa spun ca nu mi se pare suficient cate haine am, de, daca ma plictisesc repede).

Hai ca va las ca ies un pic sa cumpar un cadou de botez. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 32+
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Deci am semnat si actele pt. apartament, de doua zile suntem noii proprietari ai cashii cu pricina
M-am amuzat de ce a zis Ioana, ca la inceput ti se pare ca te muti in palat. Cred ca asa o sa simtim si noi acum, trecand de la 2 la 4 camere. Sper sa nu ajung sa zic ca nu mai am loc in casa de acum.
Probabil juma' de an o sa tot schimb locurile lucrurilor prin diverse locuri si dulapuri, pina ma prind care e fengshuiu' ideal

Mergi la inceput

Gabitza - sa-l stapaniti sanatosi, bravo ca ati reusit sa nu patiti razgandiri de ultim moment, ca se practica din pacate.
Da, si noi la inceput eram in extaz, am facut 2 debarale si-o camara + 2 balcoane, moama, ni se parea ca avem la spatiu... Aseara am stat mai bine de 1 o ora sa reorganizez hainele mele de pe umerase care stateau relativ bine, dar de ce? Pentru ca scosesem 12 rochii sa le duc la curatat: le-am tinut toata vara intr-o punga (ca ocupau loc putin si oricum nu intram in ele) si schema functiona; ei, m-a mancat sa le duc la curatat si cand m-am intors cu ele, intrebare intrebatoare: unde sa le pun? Asa ca a trebuit sa iau la scotocit si reorganizat toate barele, am mai scos unele pe care nu le mai imbrac, in fine, le-am inghesuit cu chiu cu vai, dar nu-mi place sa le tin asa pentru ca desi sunt calcate o sa arate ca naiba cand le scot. Nu mai vorbesc de echilibrul fragil al prosoapelor/lenjeriilor, mereu trebuie sa am si unele la cosul de rufe murdare ca sa le proptesc pe toate odata in dulap nu-i chip.

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Moamaaa, 12 rochii, cred ca n-am avut in ultimii 15 ani atatea rochii Bine ca nu e si bebe tot fifitza, ca atunci chiar trebuia sa va mutati la vila.

Facusem precontract si dadusem avans pe apartament si tot stateam cu inima in gatzi, pina m-am vazut cu actele semnate. Ca il vandusem deja pe al nostru si nu va zic ce scenarii imi treceau prin cap.

Mergi la inceput

Gabitza - pai de-aia zic cu razgandirea, ca stiam ca vanduserati dincolo si asta e mereu periculos. Cat despre rochii, sa ne intelegem, alea 12 sunt numai o treime din ce detin, pur si simplu nu ma pot abtine, SUNT NEBUNA!!! Nu mai zic de fuste, pe care insa le-am abandonat la un moment dat in favoarea rochiilor, ca mi-am dat seama ca e mai usor cu rochie, nu-ti mai bati capul cu ce o asortez.
Cat despre Ana, inutil sa precizez ca la un moment avea 44, cred ca depasise si pe mine. De asemenea, SUNT NEBUNA!!!
Exista si vesti bune: pentru bebe nu iau nimic!!! Mi se par atata de urate hainutele de baieti (evident, in comparatie cu cele de fetite)incat, cel putin in faza asta in care pot sa reciclez de la Ana + imprumuturi + ce mai primesc, nu cumpar nimic. Lumea cand ma aude nu ma crede, dar sunt hotarata sa nu investesc nimic pana implineste 6-8 luni. Oricum, am o vaga banuiala ca nu va avea prea multe haine niciodata (doar daca o sa fie el vreun dandy si o sa solicite).

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput