Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
NewMami spune:
Clara, spor la treaba, pana la urma cand veti reusi sa fiti gata si sa va mutati?
Gabitza, felicitari pentru noua achizitie. Sa fie de bine si sa va mutati, aranjati cat mai repede. Stiu ca e stress , dar capul sus … eu am schimbat déjà 2 tari, un continent si “x” locuinte … Sa vezi ce bine va fi in cateva luni .
Nelia, am vazut pozele postate … wow, ce dulce si matura e Teodora in prima ei zi de scoala . Se vede si din poze ca va fi stundetul model, nu cred ca vei fi chemata la scoala din cauza ei Iar Lisandru ... un mare strengarel. Va dorim un an scolar cat mai bun, cu multe, multe succese. Sa aveti un an bun si sa iesiti cat mai repede din perioada sumbra prin care treceti.
Gusta, si pentru voi ganduri bune si sa dea Domnul sa fie bine pe toate planurile.
Simona, e o mare realizare mutatul mamei asa de aproape . Asa ca daca nu mai razbesti cu dezmierdatul de la daycare … il trimiti pe Dragos la bunica .
Am o perioada destul de aglomerata si la munca, sotul a fost plecat prin Europa, plus ca ne e cam greu sa ne re-intram in program … asa ca uneori trec saptamani in care nu apuc sa citesc si sa vad ce mai mai faceti, din pacate.
Va
gabitzam spune:
Hai mai Anca, m-ai facut sa lacrimez Mult-mult succes lui Patrick in viata de scolarel!
Androix spune:
Ce faceti mai doamnelor, ati mai scris p-acilea Tre sa citesc acum sunt pe fuga. Ma imbrac sa fac o coada la medica de familie ca Filip nu se opreste din kk moale si galben cam de ieri dimineata. Abia am terminat cu Georgia si ma bucuram ca sunt bine sanatosi numai buni de dus la gradi si cand colo Cum necum luni Georgia merge ca nu mai pot!
Cand revin de la doctor intru sa va citesc
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
Io-s racita fleasca, m-am tarait la servici si inapoi, n-am fost buna de nimic.
Am terminat jumatate din tranzactia cu apartamentul, partea cu vandutul. Marti terminam. Pina atunci ma antrenez sufleteste pentru mutare :)
NewMami spune:
Multa sanatate Filip (Androix) si Gabitzam
Iuliana, poate mai bagi vre-un ochi sa ne citesti. Am gasit un site si mai bun de vacante in Mexic, unde la a noastra am salvat peste $800:
http://www.deltavacations.com/
Noi mergem pana la urma din october 31st to November 8th, tot la Iberostar, dar de data asta la Quetzal. Poate ne nimerim pe acolo. Ar fi tare misto sa se intalneasca copiilasii si nu numai.
Florentina G spune:
Salutare!
Woow, ce de vesti...vad ca o tineti toate intr-o mutare!Felicitari, sa fie intr-un ceas bun iar schimbarea sa vina cu noroc si bucurii in noile voastre camine!
Sper ca am intrat intr-o zodie buna, poate reusim si noi sa facem vreo mutare, ceva!
Noi tocmai ce am incheiat prima saptamana de gradi! Patrick s-a comportat neasteptat de bine, in prima zi s-a smiorcait un pic dar odata intrat in clasa i-a trecut. Aveam mari emotii cu el ca la cat e de rasfatat si de mamos ma asteptam sa urle, sa traga de mine.... dar uite ca m-a surprins si s-a comportat ca un baietel mare si desi nu se omoara dupa gradi merge in fiecare dimineata fara sa protesteze..... deocamdata!
Vroiam sa va intreb daca aveti vreuna consola V-tech Smile, daca merita banii si daca prezinta interes pentru copii... Am dat comanda pe net si nu stiu la ce sa ma astept.. Maya s-a juat o data la Baby Expo si a fost foarte incantata..
In rest noi suntem bine, de cand merg copiii la gradi nu stiu ce sa fac mai intai, in fiecare zi umblu creanga...
Androix, sanatate lui Filip, sper sa nu fie virus sa se ia si la Georgia!
Ioana, esti tare scumpa la vedere! Nu ne pui si tu o poza macar?!
Newmami, mult succes scolerului tau, imi inchipui ca ai emotii...dar nu pentru cum s-ar descurca ci pentru ca a crescut mare... si parca prea repede s-a facut baiat de scoala!
Va pup pe toate, trebuie sa inchid ca Maya de cateva zile se culca foarte tarziu... acum a intins cartile de joc in tot patul si vrea sa ne jucam...
Androix spune:
Deci eu nu stiu ce sa mai fac. Am fost ieri la medica mi-a validat tratamentul pe care i-l administram eu ca mi-am gresit vocatia poate nu stiti Ca asa mi-a zis si Mihai ieri sa duc copilul la medic ca oricat de desteapta sunt eu ea e totusi medic nu eu
Ok deci mergem mai departe cu furazolidon si hidrasec. Nu stiu ce a fost in capul meu de m-am ami dus sa iau hidrasec ca nu l-a baut niciodata si nici acum nu putea sa se dezminta.
Si nu da roade acest tratament E deja a treia noapte cand nu dorm. Se trezeste de multe ori ba sa verse ba sa faca kk, ba ca a facut deja pe el, s-a scapat pe el ca atunci cand era mic. A mai avut probleme cu stomacul dar asta nu i s-a intamplat pana acum.
Dimineata am cedat nervos si i-am prezentat ca alternativa un plic de smecta. "Nici gand!" asta mi-a raspuns copilul meu.
Incepe sa devina tot mai evident ca nu va merge la gradinita luni. Nu stiu daca s-o duc pe Goergia, as duce-o sa nu ii pierd avizul, nu stiu ma mai gandesc. Oricum sunt chioara de somn.
monu spune:
Salutare fetele.
Si noi raportam schimbari majore la... mami. Mi-am dat demisia din sistemul de stat si acum am inceput la privat. Sper sa reusesc si sa fie bine in final. In prima saptamana a fost ok. Socul a fost la mentalitate. Si la privat se munceste mult dar seful nu te bazaie la cap din 5 in 5 minute. Spune o data si gata. Cand ai termenul cere documentul. Intre timp treaba ta ce faci dar cand ai termenul vrea documentul. Inca am emotii. :) De luni mergem si noi la gradi.
nelia spune:
Androix, eu am avut la mare probleme cu Lisandru si am fost acolo la un medic care care mi-a prescris sa-i dau Debridat, granule pentru suspensie orala (scrie pe cutie cit trebuie sa-i dai in functie de virsta si greutate) si inca un medicament pentru refacerea florei intestinale, din pacate am uitat cum ii zicea (care se reface foarte greu, daca Filip e vioi si hidratat, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, isi va reveni, la noi a tinut o saptamina intreaga de-mi venea sa...).
Dar ce a contat mai mult zic ei este tratamentul naturist pe care mi l-a indicat, sau au functionat toate impreuna, eu nu-l mai vedeam cacindu-se si altfel, sincer! Dar mi-a spus ca daca nu-si revine in doua zile, sa vin la el si ii face injectabil nu stiu ce antibiotic (sper sa nu vorbesc prostii, Gentamicin imi vine acum in minte, parca asa i-a zis), pentru ca atunci e o bacterie care isi face de cap si numai la antibiotic cedeaza. Dar Lisandru si vomita cam la fiecare jumatate de ora... Uite ce i-am dat pe post de mincare, ca oricum nu minca nimic si medicul mi-a spus ca e in regula, mai bine nu maninca vreo doua zile, decit sa manince si sa puna stomacul bolnavior la treaba: amestec de germeni de grau, putin morcov crud dat pe razatoare, iaurt si o lingura de miere de albine. Eu nu am gasit germeni de griu, dar i-am pus niste orez bine-bine fiert de bucatareasa vilei unde stateam, morcov ras pe razatoarea mica (la inceput i l-am pus fiert, dar apoi i-am pus si crud, miere de albine si iaurt, mai putin la inceput, mai mult a doua zi. Si i-am pus in maglavaisul ala si cite un pliculet de Biotics... Minca vreo zece lingurite la citeva ore, dar eu cred ca i-a facut bine, a mai facut noaptea o data si apoi, de a doua zi, isi revenise. Mi-a mai spus sa-i dau ceai de afine, menta si cimbrisor, dar de unde sa iau asa ceva la Neptun? Aveau numai ceai de fructe si negru la bucatarie.
Monu, bafta multa pe noul drum! Inceput usor la gradinita fetelor!
Florentina, ma bucur mult pentru ca s-a adaptat Patrick atit de bine si usor la gradinita!
Newmami, succes scolarelului! Mie inca nu-mi vine sa cred ca a inceput si Tudora scoala... De fapt, la toti trei am o nedumerire: cind au crescut atit de mult!?! Ma uit la Lisandru, baietel mare, in chilotei, facind pipi ca tati... si cum le stie el pe toate, peste tot... La Agata care e lunga cit patul, m-a chemat intr-o seara Octav sa-mi arate ca aproape nu mai incape in pat... pe care il are de la doi ani si abia ocupa jumatate din el cind s-a asezat prima data pe el. Sanatosi sa fie si noi la fel ca sa ne putem bucura de fiecare inceput linga ei!
Tdi, Gusta, ! Da' mai bine sa facem un club al fetelor vesele si optimiste, ca e mai bine.
Tdi, sanatate multa!
Gabtiza, ghici la ce ma gindeam eu intr-o zi in drum spre casa? La balconul tau plin cu floricele! Si ma gindeam daca apartamentul in care te vei muta are balcon mai mare, ca sa ai spatiu de desfasurare... Bafta multa cu mutarea!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Androix spune:
Nelia, multumesc de sfaturi, chiar merg acum la farmacie si cred ca incep sa-i dau si eu antibiotic ca vad ca nu-si revine de la furazolidon. Azi mi-a facut si febra, ceea ce pana acum nu a facut. In schimb imi tot cere de baut, ii e sete mititelul. Ma duc sa-mi exercitez talentele si ii cumpar antibiotic. Eu glumesc, ii dau ce i-a mai dat medica in alte ocazii la aceleasi simptome nu ii dau de capul meu.
SI o sa-i cumpar si ceai de afine si de cimbrisor.
Ma scoala fi-mea de la pisiu asa ca tre sa va las.