Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mami2, si... daca celelate fete au cu printese...?

eu merg pe buchete de flori. intrebarea e... cate? adica unu, pentru invatatoare. mai trebuie si director? e aiurea, ca nici nu stiu de ce sex e, daca e barbat?
secretarea oricum avea o fata de ciocolata si cafea, nu de flori... si nu vad de ce i-as lua...

aranjament nu cred ca e cazul, ma gandesc doar cum duce acasa daca toata lumea vine cu ceva de genul.
plus ca mai practic mi se pare sa iei deja un ghiveci inflorit, decoram si clasa cu ocayia asta

in alta ordine de idei, fi-miu a aprobat ghiozdanul, maine ma duc sa i-l iau. si azi am aterizat la ikea, tocmai m/am ales cu o polita noua pentru carti. am facut eu puzzle cu toate jocurile si carticelele, dar nu s-a mai putut. asta e, avem acum loc.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alex a fost la gradinita cu program scurt si a primit lapte si corn. De cele mai multe ori termina cornul pana acasa.. Il impartea frateste cu surioara . Laptele il cerea mai tarziu.

In prima zi noi cred ca vom duce flori. Mie imi plac tare florile.
Rechizite inca nu cumpar nimic. Mi-a spus invatatoarea ca a cumparat ea toate accesoriile (caiete speciale si ce o mai fi) si au foat 700 lei . Am tot facut calcule si mi se pare o suma enorma. Vorba unei prietene, o fi suma pt toata clasa .
Oricum la noi sunt niste scoruri ... uniforma scolii 200 lei, trening 200-300 lei (va fi la fel la toata clasa, suntem la casa sportiva), adidas special .
La ghiozdan inca nu ne-am hotarat. Tocmai ne-am mutat in casa noua asa ca stam cam greu la organizare.
Stie cineva, ne mai trebuie analize pt scoala (la gradinita stiu sigur ca ne trebuie)?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Mie mi-au cerut doar vaccinarile .

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ghiozdan am luat si eu, de la TCM.
Penar a primit cadou de la sora mea.
Uniformele (am comandat 2) le iau pe 7.9.2010.
Mai am de luat saptamana asta din oras camasi albe.

Pentru restul... astept sedinta... nu s-a anuntat inca nimic.
Nici nu stiu la ce ora sa mergem pentru deschiderea anului scolar - voi intreba saptamana viitoare, cand iau uniformele.

Sper sa nu ne coste caietele 700 Ron si trening-ul inca 200 ca dau faliment

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

am luat ghiozdanul azi. abia astept sambata sa i-l arat

mai avem de luat adidasi... ca nu e genul cu pantofi...
deocamdata am luat tricourile. ma tot gandeam daca sa iau cu maneca lunga... sau o fi cald in clasa...
oricum am mai amanat cu maneca lunga, sa vad ce si cum se discuta la sedinta, despre culori.
si, normal, restul listei ce va veni

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Oki...nu stiu cu ce sa incep...sunt chiauna cat am colindat zilele astea

Am luat camasa cu maneca lunga din obor bazar 25 ron (sunt foarte multe modele ), tricou polo cu maneca lunga tot de acolo 25 ron (desi in auchan erau cu 15 ron cu maneca lunga si cu 11 ron cu maneca scurta albe rosii si bleu), pantaloni de trenning din auchan, maieuri albe simple pt camasa din auchan 5 ron......nu gasesc ghiozdan pe masura ei.... voi aveti dreptate, am probat mai multe dar sunt ffffoarte mari, chiar si pt mine....inca nu am reusit sa ajung in metro (am gasit unul dragut in auchan rosu de la herlitz cu annabelle dar nu avea buzunare laterale ci doar unul mare si inauntru nu era impartit in 2 ....era simplu...sper ca am fost foooarte explicita
Sambata mergem in ikea, ne trebuie birou scaun si fotoliu pat si in mall la baneasa sa luam adidasi ....si apoi urmeaza faimoasa lista

Ps azi am luat si uniforma.....hmmm.... Mariei nu-i place si a zis ca se duce in blugi si in bluzita.

Ne-au cerut pana miercuri adev de serv ....pt a ne trece pe o alta lista faimoasa, cea a semi-internatului....cica sunt prea multi copii si nu au suficiente locuri.....si cum ne-o fi norocul
Spor la cumparaturi, fara nervi si nu goliti cardurile de tot

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Ingrid cum arata ghiozdanul de la tcm si de la care mag l-ai laut (si cat a costat) ?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Maria, eu i-am luat din auchan ghiozdanul, este mai mititel de culoare roz, de la barbie parca...88 de ron, nu l-ati vazut?
vad ca locuiesti in titan, la ce scoala merge printesa ta? te intreb pt. ca si eu locuiesc prin zona (campia libertatii)

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

lilib, si noi in titan, dar mai incoace, spre georgian... mergem la 16 .

mai avem o saptamana ... am reusit sa identific 5 din cele 10 spaime de scoala... doamne ce-i trece si la al meu prin capsor! ii e frica asa:
cum o cheama pe doamna, in ce banca sta, cu cine sta, ce culoare au peretii!!, la ce etaj e clasa...
bine macar ca nu-i e frica c/o sa fie prea greu ghiozdanul...

ma duc acum in auchan, sa vad daca sunt bluze polo albe cu maneca lunga. de camasi n/am chef.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Gata,am luat uniforma,ghiozdan si celelelalte cu Fulger ,,ne mai trebuie doar pantofi si n-am gasit deloc ceva bun in oras,vreau pantofi ca nu-l vad in costum si cu adidasi!Cred ca venim in Bucuresti ca oricum vrea sa vada Shreck ...asa ca impuscam 2 iepuri!Edi asteapta cu emotie sa vada noii colegi,pe Doamnna!
Iar despre flori...un buchet frumos de...nu stiu ce ,ne orientam la fata locului.

Dalia

Mergi la inceput