Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 8
firutza spune:
Scrisei in graba....si-mi pare ca se-ntelege ca tot ce-am cumparat e cu Fulger,nici chiar asa...adica uniforma ,camasile sunt cele clasice...ca doar nu mergem la curse de masini,totusi
Dalia
maria2mami spune:
hello fetele
Lili noi am stat pe str I.O.R, la parintii mei, de ceva timp ne-am mutat la mama naibii zona 1 mai...si Maria va merge la scoala nr 175 de pe strada Lainici, sect 1
Maria, cat am stat la mama mea......mergea la gradi 181 pe str ion inculet (lipita de spitalul de arsi....zona grivita)....o super gradinita am fost mai mult decat multumita si o recomand cu toata inim a
Banuiesc ca fetita ta va merge la scoala 75.......eu am invatat acolo clasele 5-8.
Asaaaa....am fost in faimosul metro (la theodor palady) si era sa fac infarct pe acolo, am gasit faimosul ghizdan de la hama numai ca pretul de vanzare era mai mult decat dublu fata de cum l-am vazut eu in ianuarie si fata de cum mi-a zis desteapta aia de la firma hamaa.
Adica, in loc de 180 ron este 423 ron
Apoi am fost iar in auchan....mai nimic....in carrefour baneasa, la fel mai nimic pe gustul nostru si cand am plecat de la ikea, sambata, spre casa presei libere sunt 2 out-let-uri (sper ca am scris bine) unu nike, unu adidas.....si am gasit la nike ghiozdan negru complet cu 3 compartimente, buzunare de apa, buzunar pt mancarica, nici mare. nici mic la 99.99 ron. La adidas toate ghiozdanele erau imense.
Mergem sapt asta....joi...sa-i luam de la nike.
Astazi am mai vazut la noi la librarie la 1 mai ( o librarie cu produse fff scumpe) 2 modele de ghiozdane la 55 ron si i-au placut .
Sa vedem ce alege
Sper ca dupa nebunia cu incepere scolii sa revina ghizdanul de la hama la un pret mai de buzunarul meu....ca acum chiar au intrecut masura
o seara frumosa sa aveti si spor la cheltuit daca au mai ramas ceva banuti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Noa spune:
Si noi suntem pe ultima suta de metri cu ce a mai ramas de cumparat. Am facut un calcul estimativ si pana in momentul de fata am cheltuit in jur de 12 milioane,dar e adevarat ca i-am mai luat si cate ceva in plus gen cizme de cauciuc,o jacheta de toamna etc.Si nu s-a terminat.Nu i-am luat pantofi inca pentru ca n-am gasit ceva frumos din piele si care sa se asorteze unei tinute de scoala.Mai vreau sa fac o incursiune saptamana asta in mallul din baneasa sa vad la toneta aia din mijloc,de langa carrefour, cu incaltaminte numai de copii din piele.Imi zicea fata aia ca vor mai primi saptamana asta.Eu cele mai multe lucruri de imbracat i le-am luat de la All for kids din Afi.I-am luat de aici trening,ghiozdan,sarafan,dresuri, tricouri albe pt sport plus doua perechi de cizme imblanite din colectia de anul trecut reduse 70 la suta ,cu 30 de lei perechea fiecare.
Abia astept sa iau si pantofii si sa ma linistesc odata, macar in weekend sa pot respira si eu linistita inainte de ziua cea mare.
Dupa ce incepe scoala vor mai urma cumparaturi,caiete speciale si alte rechizite(noi n-am luat nimic pentru pictura si abilitati).
lilib72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria2mami hello fetele Lili noi am stat pe str I.O.R, la parintii mei, de ceva timp ne-am mutat la mama naibii zona 1 mai...si Maria va merge la scoala nr 175 de pe strada Lainici, sect 1 Maria, cat am stat la mama mea......mergea la gradi 181 pe str ion inculet (lipita de spitalul de arsi....zona grivita)....o super gradinita am fost mai mult decat multumita si o recomand cu toata inim a Banuiesc ca fetita ta va merge la scoala 75.......eu am invatat acolo clasele 5-8. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
am inteles maria
da, fetita mea la scoala 75 v-a merge, locuim aproape de aceasta scoala.
Bafta tuturor!
lili@domnisorica daria
hobby
Noa spune:
Daca mai aveti chef si bani de cumparaturi de maine se deschide la Romexpo targul de rechizite,papetarie si birotica.Tine pana pe 12.
Elyante spune:
Ghiozdanul de la hama l-am vazut si eu in metro acum vreo luna. Mindra mea se agatase de el cu disperare in timp ce eu incercam sa o conving sa-l luam pe cel cu Hello Kitty. Mie mi se pare prea mare pentru clasa I. Pina la urma a venit o mamica la raionul cu ghiozdane impreuna cu fetita ei ceva mai mare si auzindu-ne "disputa" a simtit nevoia sa inervina si sa ne spuna ca si ea il cumparase fetitei in clasa I dar nu l-a putut folosi pentru ca nu-i incapea in banca. Mi-am dat seama ca la fetita mea la scoala salile de clasa sint foarte mici si era posibil sa patim la fel. Pina la urma am cazut la pace si l-am luat pe cel de la Hello Kitty. I-am gasit si penar la fel.
Si noi sintem aproape terminati cu cumparaturile dupa alergaturi cam prin toate mall-urile in cautare de camasi si ciorapi albi, echipament de sport, etc. Cu uniforma mai avem o problema ca din cele 2 comandate la scoala, una este atit de scurta ca de abia ii acopera fundul. Acum asteptam sa ne sune croitorul si speram sa o faca pina incepe scoala.
Eu nu am cumparat caiete si coperti ca inca nu am avut sedinta la scoala (si cred ca nici nu va fi pina dupa inceperea scolii) si nu prea stiu ce sa cumpar. La momentul acesta la scoala fetitei mele nici clasele nu s-au facut.
Pico spune:
Elyante si noi tot cu Hello Kitty.Si ghiozdan si penar.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
maria2mami spune:
Maria uraste Hello Kitty.....si am cazut la pace cu ea...joi mergem la Nike in otopeni sa luam ghiozdanul negru si dupa nebunia cu inceperea scolii o sa cautam ceva asemanator cu cel de la hamma dar ceva mai mic si nu chiar asa de scump.
Unde gasesc eu musama de 1m / 1m pt ora de desen .....am vazut in diverta dar e 50 ron
La mic.ro am gasit penare nemtesti foarte frumoase, echipate cu tot ce trebuie...parce 25 ron......momentan nu au pe roz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mama_lui_alin spune:
Noi ne-am linistit, daca se poate spune asa ceva la ce emotii am pt prima zi de scoala (eu, nu al meu baiat). Ne-am cumparat caiete, penar, 2 stilouri, ghiozdan, camasi si pantalaloni. Ne-am comandat chiar si birou nou,pt a fi totul perfect. Nu ne mai ramane decat sa dam comanda la sacou la scoala, dar asta va fi pe 14 septembrie din cate am inteles. Ieri am verificat si listele afisate la avizierul scolii si suntem la doamna aleasa de noi.
Fii-miu deja e necajit ca nu-l voi mai lasa sa se uite la desene cand incepe scoala.