Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
Cred ca putem face un club al mamicilor de fetite cu ghiozdan Hello Kitty . Eu ma uitam ieri la banci (am fost la scoala iar ) si chiar ma intrebam daca incape ghiozdanul.
Ieri am mai aflat in ce clasa vor invata. E aceeasi pe care a avut-o doamna cu cei care au terminat clasa a IV-a si arata f. bine, e primitoare si dotata. Elevii de 5-8 vor invata in incinta liceului, iar cei mici raman pe loc si se va invata intr-un singur schimb. Singura problema e ca cei mari isi vor lua scaunele, iar noi vom achizitiona altele, pentru ca cele pe care ni le ofera scoala nu sunt confortabile.
Uniforma va sosi mai tarziu, dar improvizam ceva pana atunci.
Emotiile mele au luat amploare, deja nu mai e loc de intors , suntem pe ultima suta.
Inca nu stim ora la care vor incepe luni, 8.30 sau 9, dar vom fi anuntati.
In clasa sunt 25 de copii, ceea ce mi se pare rezonabil. Doamna nu e multumita, ca e numar impar, dar a spus ca nu va ramane nici unul singur, va face o banca de trei si ii va tot roti in clasa pana vor ajunge sa se cunoasca.
A, ne-a zis sa ii ducem luni cu ghiozdan, penar/culori, un caiet cu foaie velina, apa si gustare .
CRIXIA spune:
Ce putin mai este!
Noi suntem in acomodare, incerc sa o trezesc in fiecare dimineatza mai devreme, azi am reusit la 7,30. Problema la noi e copilu mic care va fi "piedica" la pregatirea de dimineata, dar asta e alt subiect.
La noi bancile nu au suport de ghiozdan ci o agatatoare sub blat. Cred ca vom spala saptamanal ghiozdanul. Mai bine ii cumpar in perioada asta inca unul..si asa am eu regret ca nu am luat unul ergnomic, gen Herlitz.
Uniforma nu a sosit, dar nici nu ma agit cu imbracamintea, va merge cu ce are prin sifonier, nu cumpar nimik special.
Cornelia, sar'na de pont, am gasit caiet foaie velina la City!
Incaltaminte pt ora de sport de unde ati luat? De firma, gen Nike, Adidas? Eu am intrat doar la Leonardo dar n-am vz nimic.
Dragelor, cat despre hartia de toaleta, vreau s ava spun ca la noi la scoala sunt toalete turcesti. Baia este renovata, dar in fiecare separeu sunt toalete fara scaun wc. Asa ca la noi pica hartia pt wc.
Si noi avem pe lista musama pt ora de desen. Eu ma gandeam sa cumpar de la magazinele cu musama pt bucatarie si sa tai o bucata pt scoala. Exista ceva special in Diverta?
Cris mami de Alexia & Ana
Lia70 spune:
Va rog, stie cineva unde sunt comercializate ghiozdane Herlitz? Uitati-va pe site-ul lor, mie mi se par cele mai potrivite pentru boboceii nostri. Nu stiu, din pacate, pe unde sa ma duc.
Si eu mai am de cumparat lui Alex pantofiori si pt asta vom merge in week-end in Mall Baneasa (am fost in Afi si nu am avut ce sa cumpar) In afara de Geox, unde sunt cam 300 Ron (prea mult pt o pereche de pantofi de baietel de 7 ani), altceva nu am avut ce alege.
Si trening ne mai trebuie. Va recomand in AFI magazinul All for kids; au reduceri mari (tenisi /pt sport, f comozi si usori/ 31 lei, adidasi 21 lei, cizme, 42 lei - nu de piele, dar arata ff bine, si altele).
mama_lui_alin spune:
Lia70 ghiozdane Herlitz am vazut la Real (in AFI Cotroceni) si la magazinele TCM (Liberty Center, Bd. Unirii). Cele de la TCM sunt mai recomandate pt baieti, cele din Real mi s-au parut mai potrivite pt fete. Si eu am vrut sa-i iau lui Alin dar mi s-a parut prea patratos si mi-a fost teama ca nu va intra in banca. Pana la urma, spre disperarea mea, a ales un ghiozdan cu Bakugan din piata si nu s-a lasat pana nu i l-am cumparat (e fan infocat Bakugan ).Am facut un compromis dar m-am gandit ca trebuie sa-i placa si lui nu numai mie (de altfel m-a acuzat ca am gusturi invechite).
Pico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria2mami Maria uraste Hello Kitty.....si am cazut la pace cu ea...joi mergem la Nike in otopeni sa luam ghiozdanul negru si dupa nebunia cu inceperea scolii o sa cautam ceva asemanator cu cel de la hamma dar ceva mai mic si nu chiar asa de scump. Unde gasesc eu musama de 1m / 1m pt ora de desen .....am vazut in diverta dar e 50 ron La mic.ro am gasit penare nemtesti foarte frumoase, echipate cu tot ce trebuie...parce 25 ron......momentan nu au pe roz www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
Am vazut si eu in carrefour dar era un fel de sort.Pentru pus pe masa mergi si iei 1 m dintr-o fata de masa cu Winnie,de la Bricostore,Practiker etc.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
cristinamh spune:
maria2, de ce nu iei la metru musama? poti lua nepanzata, doar celofan, gasesti si cu printese in magazine cu metraje... gen titan, obor.
noi am facut progrese, am aflat cum o cheama pe doamna, si ca cel mai probabil nu avem coleg de banca, caci sunt banci cu un loc.
si am o groaza de nevi, ca i-am luat adidasi, si la a doua incaltare mi-a zis ca-l strang, desi in magazin erau OK, OK, OK, de mai multe ori. asa ca acum tb altii... noroc ca fi-mea vine tare din urma la pantofi, iar adidasii sunt si cu rosu... ca sa nu mor de oftica, nu de alta.
dar uite cum bifasem inca una pe lista, si acum o iau de la capat...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii: marioneta din hartie
maria2mami spune:
O pentru cine a zis ca nu mai este cale de intoarcere....eu nu pot dormii noaptea de emotii (exact ca in ziua in care am nascut exact asa am zis si atunci)
.......azi am "depus" actele pentru semi-internat....pt ca nu are cine sa o ia de la scoala.
Musama pot lua la metru si cred ca o sa merg in obor, au si modele pt copii.........dar exista pt birou niste chestii, ca si cele care se pun pe masa sub farfurii...ovale, dreptunghiulare 1m/1m am vazut la diverta dar sunt scumpe.
Maria ma terorizat cu ghiozdanul asta....cred ca o trimit, pana la urma, cu sacosa la scoala........iar sa razgandit, a vazut unul cu, Clopotica.........cica e super hotarata si il vrea sigur-sigur pe ala.........pana maine cand mergem in oras si vede alceva.
Ghiozdane de la herlitz am vazut si eu in real unu la 170 parca, bleu, din cel care nu incape in banca si din cele mici bleu, rosii si roz cu o fetita pe buzunar dar acelea nu au buzunar pt apa (la 50 ron)
Maine mergem si noi la tcm sa vedem ghiozdanele
Azi a primit din Germania de la matusa mea, un pachet cu tot felul de minunatii pt scoala + provizii pana in clasa a IV a....era asa de bucuroasa.
somn pufos
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
floric_ea spune:
buna,
mai supravietuiti?
am fost si eu prin mall, (mall-uri :P) si n magazine pana cand am gasit un trening bleumarin exact cum vroiam in piata. si cu asta am incheiat cumparaturile pana cand incepe scoala si primim lista de rechizite.
penar am luat si eu din mic.ro, cu 25 lei, cu unicorn - cu roz am vazut langa noi, pentru cine vrea cautati la celelalte magazine ca sigur au.
hartia de toaleta e inutila si pt noi, pt ca toaletele nu au capac de wc deci ii voi face instructie serioasa cum sa procedeze.
a mea (inca) numara zilele din calendar pana la scoala, ma tot intreaba cum e doamna, ne intreaba ce o sa primeasca daca va lua FB si cand ii luam mobil .
bafta luni, tuturor!!!!
cristinamh spune:
maria2, acum mi-a venit ideea, am vazut tot prin piata seturi dintr-acelea de masa, cu 6 pentru farfurii si una mare pentru masa. tot chinezarii, ca toate cele pe lumea asta. dar ma gandesc ca e mai grea... doar sa stea la scoala.
eu am o totala lipsa de chef in a umbla dupa incaltaminte...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
Maadi spune:
Buna,
Si noi (adica eu) avem mari emotii. Pur si simplu simt un gol in stomac cand ma gandesc la ziua de luni. Calin, pe de alta parte, este foarte degajat, incantat de ghizdan, penar si altele de gen si abia asteapta sa mearga la scoala pentru a-si face noi prieteni.
Strictul necesar l-am cumparat, acum asteptam listutza de luni cu restul rechizitelor si manualele scolare.
Un we cat mai linistit va doresc si MULTA BAFTA TUTUROR BOBOCEILOR!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)