Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
laptele anul trecut, la scoala unei prietene, era la dorna, cutie mica, de 200ml. cornul era cam sec...
dar indiferent cum e, mai bine il da de pomana la un cersetor la colt de strada decat sa joace fotbal cu el in clasa, sau sa sparga laptele cu piciorul, pe post de pocnitoare, cum considera unii amuzant...
eu am de gand sa-i spun sa le aduca acasa daca nu le mananca, caci va avea la el ceva gustare.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
maria2mami spune:
Coli au la diverta si simple si caronate colorate si se vand la bucata....am cump pt ziua Mariei toate culorile pentru ca a vrut sa-si faca singura invitatiile pt copii de la gradi
o zi frumoasa sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mama_lui_alin spune:
Lilib72, daca locuiesti pe undeva aproape de Parcul Sebastian (Rahova) poti gasi vesta rosie la magazinul de haine pt copii (nu stiu cum se numeste)de langa parc.
Si eu sunt mamica de bobocel si ieri am cumparat de acolo camasa, pantaloni si vesta albastra. Acum suntem in cautarea unui ghiozdan.
Noi am vazut ceva dragut de la Helitz la magazinele TCM, undeva in jur de 160 ron.
Theiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinamh laptele anul trecut, la scoala unei prietene, era la dorna, cutie mica, de 200ml. cornul era cam sec... dar indiferent cum e, mai bine il da de pomana la un cersetor la colt de strada decat sa joace fotbal cu el in clasa, sau sa sparga laptele cu piciorul, pe post de pocnitoare, cum considera unii amuzant... eu am de gand sa-i spun sa le aduca acasa daca nu le mananca, caci va avea la el ceva gustare. Am inteles...dar scuzat-mi naivitatea: de ce nu bea copiii laptele? Este expirat, sau ce? Cristina Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii |
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Pico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Theiuta
Mami si Nicolas "Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni Sanatosi sa fim! |
Nu este expirat.Cred ca pur si simplu nu le trebuie.banuiesc ca fiecare are pachetel de acasa.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
claujro spune:
Nu toti fac asa cu laptele si cornul. Sunt unii copii care primesc portie suplimentara ramasa de la cei de clasa a VIII-a, care sunt prea "cool" sa mai manace asa ceva... si se bucura, duc si acasa la fratii mai mici.
Depinde de clasa, de nivelul financiar al parintilor, de educatie pana la urma...
maria2mami spune:
Eu am o intrebare.........in prima zi de scoala ce trebuie sa-i pun in ghiozdan?
La care dintre magazinele tcm au ghiozdane herlitz?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
sorana spune:
citat din mesajul lui maria2mami Eu am o intrebare.........in prima zi de scoala ce trebuie sa-i pun in ghiozdan? La care dintre magazinele tcm au ghiozdane herlitz? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
Penarul si un caietel. Poate fi si de-ala mic gen notes sau un caiet normal sau un caiet "de desen" adica cu foaie velina.
In principiu vor sta maxim 1 ora la scoala in prima zi. Vor primi manualele si probabil va zice d-na cateva cuvinte poate va vrea sa-i cunoasca (sa strige catalogul) ... ceva de gen.
La noi am urcat cu totii (adica si parintii) in clasa dupa deschiderea oficiala din curtea scolii. Pe banci ii asteptau manualele si o scrisoare de bun-venit de la d-na. A zis d-na cateva cuvinte, ne-a dat (parintilor) orarul pentru a doua zi (de-aia e bun un caietel si un pix in ghiozdan), ne-a zis cand e prima sedinta cu parintii si ce sa le punem in ghiozdan a doua zi, au facut toti parintii poze cu scolareii in banci, i s-au dat flori d-nei apoi d-na ne-a rugat sa-i lasam singuri o ora si ni i-a adus jos in curte dupa o ora.
Edit: Si o sticla cu apa! Pentru ca eu nu i-am pus, ma asteptam ca stam doar 10 min . Si a murit copilul de sete.
In ora aia i-a pus d-na sa scrie cate 1-2 cuvinte daca stiu, daca nu cateva cifre, daca nu sa deseneze ceva. Fi-mea a scris "sticla, apa, mama" si cred ca a si desenat ceva ....
Sorana si Monica (7 ani)
lilib72 spune:
citat din mesajul lui mama_lui_alin Lilib72, daca locuiesti pe undeva aproape de Parcul Sebastian (Rahova) poti gasi vesta rosie la magazinul de haine pt copii (nu stiu cum se numeste)de langa parc. Si eu sunt mamica de bobocel si ieri am cumparat de acolo camasa, pantaloni si vesta albastra. Acum suntem in cautarea unui ghiozdan. Noi am vazut ceva dragut de la Helitz la magazinele TCM, undeva in jur de 160 ron. Florina & Alin |
Florina, multumesc nu locuiesc in zona, dar daca o sa fie nevoie o sa ajung pe acolo.
lili@domnisorica daria
hobby
firutza spune:
Hop-top si noi printre scolari:Edi va avea in septembrie 6 ani si 8 luni,baiat mare plictisit de gradi si emotionat de ideea scolii!
V=am gasit aici tot cautand modele de ghiozdan si ma bucur ca impartasim si aceste experiente,framantarile din cautarea primelor rechizite!
Noi i-am facut inca din iulie biroul,de care a fost foarte incantat,i-am schimbat perdeluta ca era cu soricei si ,gata,de-acum am trecut la masini.Vrea totul imprimat cu Fulger din Cars,caiete,penar,ghiozdan si ...cautam!Incercam sa ne incadram si in buget si sa satisfacem si poftele copilului ca doar incep si la el problemele,asa i-au spus copiii mai mari din parc,prietenii lui!
Ma bucur ca vom putea sa vorbim despre emotiile primilor pasi spre scoala,despre primul buchet oferit Doamnei...de la care eu am mari asteptari...(in ciuda crizei si a bugetului redus )
Dalia,mami de scolar!