Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Pico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria2mami http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=423674534&ownerId=68974299&photoId=5208458452 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
Multumim de listuta.Ne va fi de folos la cumparaturi.Noi o vom primi dupa ce incepe scoala.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
lilib72 spune:
citat din mesajul lui Noa Spuneti-mi si mie unde gasesc bluzite albe cu nasturasi in fata ,dar cu guleras rotund.Am fost zilele astea prin malluri si n-am vazut decat la Debenhams una cu 80 Ron ceea ce mi se pare enorm. M-am facut mare! |
Noa, eu i-am cumparat fetei mele astfel de bluza de la auchan-militari, din pacate nu mai stiu pretul...parca 20 ron....
Noua ne trebuie vesta rosie, oare unde gasesc?....cred ca ma apuc de croitorie, ca la cat alerg dupa haine.....
lili@domnisorica daria
hobby
Pico spune:
citat din mesajul lui ada2021 PICO,ghiozdan,penar si toata gama cu Marie o gasesti pe www.jadfalamande.ro. laura si ariana(20-02-2003) |
Mersi mult,Laura! Interesant site-ul.Multe chestii dragute..imi vine mie sa-mi cumpar..ce sa mai zici de copii.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
CRIXIA spune:
ghiozdanul l-am vazut in Metro, l-am pipait, mi-a placut ca e intarit, ca are compartiment izolant pentru mancare, era dotat cu penar, rucsac...si la pret era cam 400 ron. Parca e cam voluminos pentru clasa I, ca de scump nu mai spun.
Dragelor eu caut camasa roz sau tricou polo pentru fetite, daca vedeti pe vreun site sa ma anuntati si pe mine.
Lista de rechizite seamana mult cu a noastra...unde gasesc ciaet foaie velina, ca la prima vizita in Carr si Real n-am gasit. Nici nu stiu ce dimemsniune trebuie sa aibe, ca si caietul tip I? M-am tot uitat unde era blocuri Notes, dar n-am vazut. Si hartiile/cartoanele colorate de unde le-ati cumparat? Am vz in Carr dar erau ambalate ff multe, un top ca si hartia xerox.
Cris mami de Alexia & Ana
Pico spune:
Cris,eu hartiile si cartoanele colorate le-am luat anul trecut de la librarie.Ce nu gasesti in Carrefour/Metro etc,gasesti la librarie,in principiu.
CRIXIA spune:
aha, la bucata hartii colorate! O s aincerc la Diverta e cea mai apropiata librarie de cartierul meu.
Cris mami de Alexia & Ana
Cornelia spune:
Crix, caiet cu foaie velina (format A5) am luat de la un stand de papetarie din City Mall, la parter. Am cautat si eu de am inebunit prin toate supermarketurile.
Carton noi nu avem pe lista, dar parca am impresia ca am vazut undeva la un mom., la set, cam ca si hartia colorata.
Noua ne-a spus sa incepem sa punem la presat de pe acum flori, frunze, sa adunam scoici etc. pentru diferite colaje. Iar eu, deja nu mi-am facut temele , abia acum mi-am amintit.
cristinamh spune:
apropo de caietele cu foaie velina... un caiet mecanic, in care sa prinzi foile, sa nu le cari toate dupa tine...
coli...avem... perforator de asemenea...
cat despre lucru manual, cele mai faine mi se par activitatile cu fulgi. desi habar n+am de unde sa punem la pastrat...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
Theiuta spune:
Buna!
Am si eu 2 intrebari pentru mamicile copilasilor de clasa a II-a: la cit s-au culcat micutii in clasa I? La 9, 9.30 seara?
Cornul si laptele...e cava de capul lor? Ai vostrii copii le-au mincat?
Am inteles ca de anul acesta vor sa le dea si un mar.
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!