Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi bifam , am povestit un pic aici.

manuale avem tot aramis, mediul e de la didactica si pedagogica. religie nu face, asa ca nu ne trebuie. mai bine ne dadea manual de engleza... da' ma rog...

sedinta avem abia miercuri. dar prima lista de rechizit e mai mult decat rezonabila, oricum am acasa tot in afara de planseta de plastilina. am fost la librarie si am luat coperti, cu manualele dupa noi. si folie de plastic pt masa la pictura. si asteptam sedinta...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona
Inca o intrebare am: noua ne-a cerut caiete de biologie din alea cu o foaie velina si una dictando. Stiti cumva daca exista coperti pentru aceste caiete?

Am si eu o intrebare, de unde se poate lua caiet de biologie?Si cum arata?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui anemona
Inca o intrebare am: noua ne-a cerut caiete de biologie din alea cu o foaie velina si una dictando. Stiti cumva daca exista coperti pentru aceste caiete?

Am si eu o intrebare, de unde se poate lua caiet de biologie?Si cum arata?
Multumesc!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

De la orice librarie
Este caietul acela cu o foaie dictando si o foaie desen, alternativ, dreptunghiular.
Acelasi model este folosit si la geografie.
Tot la librarie exista si coperti pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....si eu apar ultima cu noutati de la scoala.....la noi sa nimerit ca in wek sa avem parte de un eveniment foarte neplacut, un deces in familie, bunicul Mariei.
Asa ca am uitat si de ghiozdan si de toate celelalte....aseara am luat ghiozdan, am gasit in carref orh de la herlitz 125 ron......de foarte buna calitate....este mult mai ok decat cel de la hamma la 4 mil...are 5 accesorii si era ultimul ........si ieri nu am trimis-o cu sacosa cum am zis dar a avut o gentuta micuta si asa sa dus.
Am avut si sedinta, manualele sun t si la noi la fel si la semi e foarte ok.
La noi in clasa a venit zana scolilor le-a urat de toate la copilasi apoi am trecut pe sub podul de flori, am lasat-o o ora in clasa si am asteptat nerabdatori afara. Cand a intart in clasa sa dus direct in prima banca de la fereastra si de acolo nu sa mai clintit.
Am primit un chestionar cu muuulte intrebari despre copil si a trebuit sa raspund foarte sincer.
La sedinta sa stabilit fondul clasei..20 ron / semestru si 60 ron pt 6 caiete speciale.
Sa le deaDumnezeu multa sanatate copilasilor nostrii si sa avem parte numai de bucurii din partea lor.

Bafta multa la scoala si sa ne auzim discutand prin iunie.....de coronitele pt premianti

PS avem si poze....le pun maine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

maria2, condoleante .

ce fain cu zana!!!

de coronite nus tim daca os a vorbim, ca acum nu se mai dau premiii. poate n-a inteles eu bine, dar cica premiu ia toata lumea. un fel de premiu de participare...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Azi am primit si caietele speciale pentru tot anul: de abecedar, matematica, cunosterea mediului, abilitati practice si educatie plastica. Plus o culegere pentru romana. Toate vreo 90 de lei.
In plus, am primit si tema doua fise. Una cu multimi si doua ghicitori la care sa deseneze raspunsul si inca una unde habar n-aveam ce sa facem, ca erau doar jocuri pe foaie. Adi bineinteles n-a retinut ce sa faca, asa ca o sa aflam maine. Plus un cantecel de invatat.
Vad ca acum deja casca, asa ca pentru noi se simte ca a inceput scoala.

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Fetelor,ce le puneti voi copiilor in pachetelul pentru masa din pauza mare?

Mergi la inceput

lemia, 2 felii de paine cu un cascaval si o sunculita intre... ieri a avut si o banana mica, nu a mancat-o. in schimb a zis ca a mancat si cornul, si ca n-au avut si laptele...

Cristina

Mergi la inceput

Neata.....Maria a avut tot sendw ieri si 2 bombonele si in cutiuta de mancare i-am strecurat si un mesaj pe servetel....asa mai de suflet si ieri cand a ajuns acasa a sarit direct in brate si mi-a spus ca ma iubesteee muuuult de tot si ca mai vrea mesaje in fiecare zi.

Azi , in schimb, sa nu se sature prea repede de sendw i-am pus cativa biscuiti, o piersica si o banana. Oricum la 12 papa la semi.
In schimb ieri mi-a zis ca o fetita a avut iaurtel la ea.....deci...poate fi si un snitel foarte subtire....sunt foarte multe posibilitati.

Maria laptele il aduce unui baietel de 3 ani, vecinul nostru si cornul il papa catelul altui vecin care o asteapta pe maria la coltul strazii....deci le impartim frateste.

Ieri a durut-o fff tare capul, a deranjat-o doamna de la semi.....nu-i place deloc de e ca tipa la copii/baietii mai mari ......si ei ii este teama, e mai timida si nu-i place sa se ridice tonul...nici acasa, intotdeauna, evitam sa ne certam de fata cu ea. O sa vb sotul meu cu tipa care tipa, oricum Maria mi-a zis ca nu vrea la semi si ca mai bine sta singurica acasa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Acum ca am terminat 99% cu shoping-ul pt scoala, am o intrebare, off topic.....vineri fina mea va naste un baietel...MIHNEA - VLAD....ce cumpar pt bebe cand il scot din spital.......un rand de hainute, botosei, caciulita si o paturica cu capse sau fermoar.......aaa, si am cump si o "scoica" 0-9 luni.

Mergi la inceput