Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Elyante spune:
Gata si prima zi de scoala. Pentru ea, ca eu mai am sedinta la ora 17. Am cunoscut invatatorul, am vazut clasa curata, frumoasa dar tare mica si inghesuita. Parca sint un pic mai calma. Sa vedem ce ni se mai spune si la sedinta de diseara.
Noi am primit manuale de la Editura Aramis - Abecedarul si Matematica. Tocmai bine ca dupa Abecedarul acesta am invatat-o si eu sa citeasca. Cunoasterea Mediului e de la Editura Sigma iar manualul de Religie de la Editura Mina.
Nici noi nu avem caiete si coperti, bloc de desen si altele pentru ca nu am stiut ce sa-i cumpar. Una din uniforme nu a fost gata ca s-a cam incurcat croitorul in prea multe comenzi pe care nu le-a putut onora pina la urma dar avem promisiunea ca miine e gata.
Anemona, camasi albe la preturi rezonabile (am luat si noi de la Zara vreo 2 pe care am dat aproape 200 RON dar ca si tine aveam nevoie macar de 5) am gasit in AFI la un magazin numit Zig Zag aflat linga patinoar. Camasile sint din bumbac, cu guler (mie imi trebuiau neaparat albe si cu guler ca altfel nu se potriveau la uniforma) cu un pic de elasten in ele si au costat 38 RON bucata.
geniest spune:
Elyantesuntem la aceeasi scoala ??? Si noi am primit exact aceleasi carti, de la aceleasi edituri
Camasa alba de azi...nu mai e alba la mansete. Si n-a stat decat 2 ore la scoala. Cred ca ma reorientez catre camasi bleumarin. Ati vazut pe undeva ???
A....si tot la 5 am sedinta...
claujro spune:
Si noi tot la 5 la sedinta. Eu nu am putut merge, din pacate, dar copilul a fost incantat.
roxana_1973 spune:
pentru copilul meu am gasit la magazinul de pe sebastian cam tot ce aveam nevoie la preturi foarte bune,inclusiv veste rosii si albastre(daca nu ma insel se numeste ALKAROM si este magazin de fabrica). pentru cei interesati il recomand cu cea mai mare incredere.
astazi o sa trec iar pe acolo....pot reveni si cu preturi...
Theiuta spune:
Si noi avem manuale de la acelaeasi edituri: aramis, Sigma si Mina.
Noi avem sedinta joi, la ora 18.00.
Nicolas a fost foarte incintat.Desi...mie mi s-a parut cam trista atmosfera.
Si fetelor...ma obsedeaza o amintire si, o comparatie: cind incepeam scoala, era plina curtea scolii...6-7 clase de I, II, III, ...VIII...Doamne citi copii eram! Acum...cite o clasa de fiecare.Nici nu s-a umplut curtea scolii...ma rog, alte vremuri.
Theiuta
Mami si Nicolas[bobocel de clasa I]
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Theiuta Si noi avem manuale de la acelaeasi edituri: aramis, Sigma si Mina. Noi avem sedinta joi, la ora 18.00. Nicolas a fost foarte incintat.Desi...mie mi s-a parut cam trista atmosfera. Si fetelor...ma obsedeaza o amintire si, o comparatie: cind incepeam scoala, era plina curtea scolii...6-7 clase de I, II, III, ...VIII...Doamne citi copii eram! Acum...cite o clasa de fiecare.Nici nu s-a umplut curtea scolii...ma rog, alte vremuri. Theiuta Mami si Nicolas[bobocel de clasa I] "Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni Sanatosi sa fim! |
La noi a fost o inghesuiala.....8 clase intai...foarte multi copii, nu inteleg de ce ca scoala arata bine doar pe exterior....e vorba de 172...
CRIXIA spune:
La noi 5 clase I-a, mai multi parinti si bunici, deci curtea plina. La noi n-au sosit toate manualele, mai asteptam.
Scolarita bucuroasa, impresionata in bine, a zis ca merge si maine!
Cris mami de Alexia & Ana
ingridnen spune:
la noi (la Sf. Iosif) sant 3 clase cu "boboci".
Dar la prietenii nostri, la 114, sant 6 clase
Ingrid si Cristi 7 ani
taisia spune:
Gata prima zi. Am avut niste emotii mama-mama! Abia mi-am oprit lacrimile cand l-am vazut in banca. Si Adi era emotionat, dar s-a calmat repede si cred ca o sa-i placa la scoala.
Am primit abecedar si matematica de la Aramis si cunoasterea mediului de la Sigma. In plus, un pachetel din partea scolii, cu 3 caiete, un creion, acuarele si o radiera. Si bombonici la intrarea in scoala si pe banca de la doamna.
mamica